hmmm. HPB nista nije sjelo. ADRS2.
sto moram poslat podatke za isplatu? odkud sad to? pa svi podaci postoje u SKDD. nikad nikome nisam slao nikakve podatke za isplatu dividende sto bi sad ovima posebno morao slat?
hmmm. HPB nista nije sjelo. ADRS2.
sto moram poslat podatke za isplatu? odkud sad to? pa svi podaci postoje u SKDD. nikad nikome nisam slao nikakve podatke za isplatu dividende sto bi sad ovima posebno morao slat?
od stoljeca sedmog se zivjelo na selu bez svega sto ste nabrojali. nitko ne tvrdi da je na selu super al ovima sto kukaju da im je skupo a ne zele pomaknut guzicu i nac dodatnu zaradu pa da zarade za to sto je skupo ima ipak i jeftinije al bez komocije. hebiga vrijeme provedeno uz kavicu s novinama u ruci i gledanje tik toka nitko ne placa.
Nije važno kako i sta u debati. USA je prošlost, Kina je budućnost, zemlja discipline i radisnih ljudi.
zato svi i hrle uselit u kinu - rusiju i slicne bogomdane drzave
evo ja upravo prosao kolonu na naplatnima ---svi drze crvene knjizice KP Kine u rukama i krecu prema toj zemlji buducnosti
Eto, i taj HIMX , ode...
da. ja izaso na 25% kad ono ode on ohoho gore....al ne treba se zalit kad se zaradjuje :d
gbooy i engiy stružu po Marijanskoj brazdi.
Gbooy skriva datum dividende ko sljepić guštersko porijeklo no moglo bi sada negdje grunut.
Obje dionice samo za Nebitkojinaše detektivskih sklonosti, noarovskog raspoloženja i mazohističkih natruha
na IB pise ovo za Gbooy
Dividend
2.28
Ex-Date
Jun20'25
Dividend Yield
6.0%
kažu da je uobičajeno 50% retracement
to bi kod ADBE bilo na oko $455, ujedno je nezatvoreni earnings gap ispod toga, oko $440-$445
blizu smo... jedan od lidera AI revolucije na diskontu
i ode adobe +15% samo tako
uso na 468-nadokupio na 436
al mora vam pisat dal je dug-0-pretplata i mora doc doma pismeno
Ma da, ali poštom nisam dobio rješenje pa vidim samo to na e-poreznoj.
Inače, uplatio sam porez na kapitalnu dobit.
koji vam je datum na tome? ako je oko 3 mj to je onda u biti to sto ste platitli. i meni se to pojavilo na e poreznoj nakon sto sam platio u 2 mj. dobro obratite paznju tamo kolko je zaduzenje a kolko ste platili. trebalo bi bit na 0 kad odizmete jedno od drugog. svakako cete dobiti na kucnu adresu ako nesto treba platit
Dobio sam rješenje od porezne pod šifrom 1910
Por.i.pri.na.doh.kapital
Jel to oni od mene traže predujam na neke inozemne zarade ili što?
pa ako si dobio rijesenje u njemu bi moralo pisat za sto si dobio rijesenje.
i 99,99% sam siguran da nije za predujam neg oza 2023. jos uvjek idu povrati poreza pa te mozda zele malo razveselit pred godisnji
puno je razloga za dobivanje necega od porezne al u rijesenjima se navede sto i zasto trebas platiti ili dobit povrat te da im dostavis podatke ako im nesto nije jasno itd.
to bi bilo super da ne moras bit u ultra revolutu(45€ mjesecno) koji daje skoro 4% na euro i 5,31% na usd.
na free revolutu je kamata samo 3% na euro
i nebi se iznenadio da nakon sto predjes na ultra da ti lupi ogranicenje kolko smijes ulozit po toj kamati jer je skroz nerealna za usd.
Izgubili ste me kod 'Rimac automobili'
Što se tiče Rimca - za mene je to indikator mogućnosti koje u RH ipak postoje jer je mobilizirao i zaposlio ljude koji znaju kako napraviti vrhunske tehnološki suvremene proizvode - vrlo atipično za naše podneblje. U detalje ne ulazim. Rimac ili tko drugi - nebitno - bitno je da je to moguće i jedino što mene osobno zanima po tom pitanju. Ako u svemu tome ima nešto mutno - isplivati će s vremenom.
u detalje ne ulazite??? npr kao detalj gdje mate kaze prodao sam 150 auti (pa zato uletite u ipo) a u stvarnosti je prodao nijedan auto. ili detalj kad mate kaze gradim tvornicu baterija u kini a stvarnost je da gradi šupu za lopate u livnu...
pa nekima su ti detalji koje izgovori prvi covjek neke firme vrlo bitni...a kolko vidim ocito nekima nisu pa kupuju MAGLU koju rimac vec desteljece proizvodi.
problem oko rimcevog izlaska na burzu je to sto ce vlada s onim fondom kojeg su izmislisli i ne postoji nigdje na svijetu(to je valja matin najveci izum) spalit nase mirovine. da toga nema ne bi me bila briga sto neki kupuju njegovu maglu.
vlada pod hitno mora omogucit mirovincima i tom fondu ulaganje u kriptovalute. u tome ipak imas bar neke sanse zaradit nesto za razliku od ulaganja u rimcevu maglu.
pa prosle godine nisu imali podjelu na bruto i neto isplatu dividende. kakav neto? to su nam uzeli za transakciju i kuverte
Glavna skupština donijela je odluku o isplati dividende u iznosu od 2,35 eura po dionici.
Dividenda će se isplatiti iz zadržane dobiti ostvarene poslovanjem Društva u razdoblju
od 2005. do zaključno 2011. godine. Pravo na isplatu dividende pripada svim
dioničarima Društva koji su na dan 27. lipnja 2023. godine upisani kao dioničari u
depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, a bit će isplaćena 20. srpnja
2023. godine.
sto cu sad jadan. odma imam par dana manje godisnjeg
Dioničarima Društva isplatiti će se dividenda u iznosu od 2,57 eura po dionici i to:
- iznos od 2,28 eura po dionici iz zadržane dobiti ostvarene poslovanjem Društva
u razdoblju od 2005. godine do zaključno 2011. godine,
- iznos od 0,29 eura po dionici iz zadržane dobiti ostvarene poslovanjem Društva
nakon 2012. godine.
II. Pravo na isplatu dividende iz točke I. ove Odluke pripada svim dioničarima Društva
koji su na dan 08.07.2024. godine upisani kao dioničari u depozitoriju Središnjeg
klirinškog depozitarnog društva d.d. Dividenda će biti isplaćena dana 24.07.2024.
godine
harpun odkud sad 2,54€ ? to ste krivo napisali?
znaci nisam jedini koji izadje prije rasta:D
ja bio u redditu i irobot. uzo neku pinku ii zaso. previse je to skakalo i padalo pa me frka bila.
naravno da je odma otislo 20-30 % gore ...al eto bar nek se neko veseli kad ja nisam
Ma rekao sam to šeretski se nasmješivši.
ja sam unutra i to mi je najveća dionica a i najduža
no obzirom da smo se raspisali sad će okinut četvrt u m minus
lijepo to napredjuje. na kolko ti je target? daleko je jos dividenda al je povukla vec preko 20%
Pa dobro, da, amateri su ulazili na 5.1, no lijepo je vidjeti da ljude vesele male stvari
pa nije ovo kripto da vrtimo 400% u dva tjedna
ktome najniza u godini dana je bila4.8 tak da mi je ulaz na 5.1 ulaz profesionalca:D
Display MoreŽelio bi štovanim kolegama Bezbitkoinašima skrenuti pažnju na jednu dionicu, koja se, čini mi se odljepila.
Ja sam na.plus 5%, jer sam je štipno na dnu, dionicu pratim duže, sitno dokupim.
Neću duljiti o pokazateljim i i široj kozmoplitskoj situaciji, u biti se radi o proizvođaču elektronike pa i elektronike za proizvodnju elektronike, sa Tajvana.
Zive se Himax, HIMX.
za strpljive nudi jednokratnu dividendu od 9.5% krajem lipnja.
bitkoinas se ukraco u ovo na 5.1$ . evo ga u predtrgovanju oso danas 8%.a to je tek pocetak jer je dividenda jos daleko
a jel ja kao bitkojnaš smijem pogledat ?
Kažu da je sarkazam najniži oblik humora. Da ste dobronamjerni stavili biste i ovo:
a neki drugi kazu da je to najvisi oblik inteligencije
To the Moon