1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Nekretnine opcenito u HR

• emil
    • January 11, 2024 at 11:39 PM

Ovi novinari svaki dan okrecu pilu naopako. Jedan dan cijene rastu - drugi dan cijene padaju :D

Cijene nekretnina pale su prvi put u posljednje tri godine, evo koliko su niže u Dalmaciji
    S padom interesa stranih kupaca za nekretnine u Hrvatskoj, u trećem tromjesečju prošle godine uslijedilo je i korigiranje cijena kuća i stanova naniže u svim…
    slobodnadalmacija.hr
    Cijene nekretnina još rastu, ali se nazire kraj
    HRVATSKA je opet rekorder EU po rastu cijena nekretnina, ali je usporio.
    www.index.hr

men se cini da jedan ipak nije u pravu :D

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • January 11, 2024 at 11:17 PM

Pa to je ko da kazes kakav je to ETF koji ulaze samo u dionice jer ako si za dionce uzmes sam sto ti je interesantno od par tisuca u ponudi i kockas :D

Siguran sam da ce bit kao ETF koji prati SP 500 ili kod nas 7CRO. Eto tako ce bit ETF koji prati KRIPTO10 i KRIPTO100

• emil
    • January 11, 2024 at 7:46 PM

Evo da ja ne davim s strucnim izrazima(jer sam kao strucnjak....al za pogubit lovu) koje ni ja sam ne razumijem link za pojasnjenje sto se to u biti dogodilo danas s kriptom

Velika pobjeda za bitcoin, ostvaren desetljetni cilj. Očekuje se nagli skok cijene
    KOMISIJA za vrijednosnice i burze u SAD-u je dopustila osnivanje bitcoin ETF-ova.
    www.index.hr

• emil
    • January 11, 2024 at 5:02 PM

prekratak ti je graf zlocka. pa ne holdas 20 minuta :D

ktome znas da svi uvjek izadju na vrhu pa ulete kad je palo :D

nema tu gubitnika

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• emil
    • January 11, 2024 at 3:02 PM

joj kak bi bilo fora da im netko skine tih 4200 dionica koje drze na 53,6 da slucajno ne ode cijena na gore. al bi bilo panike .. umjesto da povecaju broj dionica da ostanu bez tih 4200 :D

• emil
    • January 11, 2024 at 2:18 PM
    Quote from D_artagnan

Je sad se svi mladi trebaju odselit u Međimurje 🥴

Ne. Samo oni koji kukaju da im je skupo u ZG ili ST.

I ja kukam da mi je skupa medika pa ne zagovaram da se podigne porez na medicinska pomagala i lijekove(ili kapitalnu dobit) jer ce kao tada pojeftinit medika nego odem i kupim dalekovod ili igh :D

• emil
    • January 11, 2024 at 1:40 PM

Eto . Da je nekom takva frka da nema gdje stanovat kakva se dize po medijima imao bi rijesenje. mladi ne mogu kupit- mladi ovo -mladi ono . Al ti mladi ocito imaju prevelike zahtjeve tipa -mora bit top lokacija-mora bit vrhunski materijal-mora bit tamo gdje sam ja zacrtao da bude i mora bit djabe te mora bit odma jer vec imam 27 godina.--ako nije tako kako sam si ja s 27 godina zamislio onda ce mi drzava to omogucit porezom na nekretnine kojeg ce ista ta drzava ukinut kad ja kupim nekretninu po gore navedenim uvjetima... e pa nece.

Jedna općina u Hrvatskoj prodaje kuće za 30 centi
    OPĆINA Legrad već pet godina prodaje nekretnine za kunu, a sada za 30 centi.
    www.index.hr

a u komentarima odma vidimo kako ti mladi gledaju na to :

"A ako dođete u Međimurje, prvi susjedi će besplatno odvesti bakar i glomazni otpad, ponekad i bez vašeg znanja!"

jer u ZG kao nema susjeda koji skupljaju bakar ili zicaju po semaforima, a o praznim bocama da i ne govorimo. Toliko o danasnjim mladima i nemogucnosti pa im treba omoguciti.

morat cu im mrelca citirat: DELAT . TREBA DELAT.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• emil
    • January 10, 2024 at 7:06 PM

pitanje

gledam popis dionicara i 10ti na listi ima samo 0,42% a prvih 10 ima ukupno samo 59%.

Pa sta tu ima tolko malih dionicara? 40% ?

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • January 10, 2024 at 6:50 PM
    Quote from zdenkic

ma kakvih pet godina, rimac to ove godine sklepa ako treba

ma rimac je to vec sklepo al ne smije pokazat :D

Quote from KultLicnosti

Vijesti iz 2031: narudžba Humanoidni robota putem javna nabava po zakonu ali posao dodjeljen firmi u vlasništvu žene glavnog blagajnika Hdza

to je rezervirano za "naseg" matu :D

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • January 9, 2024 at 9:05 PM
    Quote from KultLicnosti

Uh, uh, smrdi, jako smrdi

https://www.index.hr/vijesti/clanak…no/2527682.aspx

poceo se koprcat ko vucic.

tak je i vucicu za sve kriv solak/djilas

• Otvoreni mirovinski fondovi

• emil
    • January 9, 2024 at 3:16 PM

Pitanje o dobrovoljnom mirovinskom fondu (bilo kojem)

To se kao smatra štednjom a ne mirovinom. al fond se zove mirovinski fond a ne stedni fond. isplata ide preko "hrvatskog mirovinskog osiguravajuceg drusta"(hrmod) a ne preko "hrvatskom stednog osiguravajuceg drustva."

preko hrmod moze ic dozivotna preko drustva(fonda) ne.

kako u stvarnosti ide isplata preko fonda(drustva) ili preko hrmod.

Dal se te isplate vide na mirovinskom listicu?

dal te isplate idu u prosjek mirovine?

dal zbog isplate iz 3 stupa mozes slucajno izgubit neki dodatak koji ovisi o visini mirovine jer si preso cenzus? npr energetski dodatak. npr imas 999€ mirovinu i imas pravo na neki dodatak al eto dobijes 50 eura od 3 stupa i nemas pravo na dodatak koji je 60 eura pa si u biti u minusu jer si cijeli zivot stedio.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• emil
    • January 9, 2024 at 1:14 PM
    Quote from zlocesti

Burza radi skraćeno danas, do 13 h ?

🙃

radi normalno

• emil
    • January 8, 2024 at 9:35 PM

a da... nije koncar ni do 100 dogural.

• emil
    • January 8, 2024 at 9:18 PM

Bogami je zadnju godinu btc fino porastao usprkos prorocima koji su ga odavno pokopali.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • January 8, 2024 at 9:06 PM

Ko kaze da mladi ne mogu do nekretnine?

eto oko 1000€ po m3 sa preko 1000m3 okucnice te garazom i spremiste.

sredjivanjem potkrovlja i prizemlja ima preko 200m3 stambenog prostora za 80k€

problem? nije ZG.ST.RI.DU

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/seosko-imanje-tocak-oglas-38347583

Oglas koji privači pažnju: Velika kuća s još većom okućnicom prodaje se za manje od 80.000 eura
    www.poslovni.hr

sto ustedis na cijeni kvadrata radi lokacije to izgubis tijekom godina na benzinu.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • January 8, 2024 at 9:25 AM
    Quote from etoimene
    Quote from emil

a bilo je svega i s rimcevim kampusom i tatom rimcem :

https://www.radnickafronta.hr/hr/t/tekstovi/…-kampusa-rimac/

A što znaju i ovi iz RF drobit ....
    Ne bih branio Rimca, ali nisu naveli niti jednu korist od toga što je Sveta Nedelja "oštećena".
    I kolika će bit "šteta" za 5 godina, npr ...

U zadnje vrijeme mi se diže ovo malo kose na glavi kad vidim te propagandne jednobojne tekstove.

Da RF drobi sve i svasta se potpuno slazem al ovdje su oni samo proslijedili u javni prostor informacije koje nisu oni skupili nego su ih samo javno iznjeli. Taj materijal se radio godinama i dostupan je vec par godina i dopunjava se neredovito i dalje.

dio je dostupan ovdje i autor nije RF jer u vrijeme nastanka materijala RF nije ni postojala(ili mozda je tko to zna).

https://www.hr385.com/cose/Rimac.pdf

ostatak su pokupili na forum hr:

Ako ne vidis problem u tome sto mu tata namjesta drzavno-gradsko zemljiste za 1 lipu ko kvadratu (s pravom zaloznog prava )stvarno nemamo o cemu dalje.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• emil
    • January 6, 2024 at 9:47 PM
    Quote from zlocesti

Zaletili smo se u sprintu

Al' ovo nije utrka na stotinu metara

Morati će u malo hlađenje, probilo je Bollingera ko' raketa

nema hladnjenja ..samo gore.

to se sad vracaju oni koji su prodavali da smanje porez.

• Državni investicijski fond

• emil
    • January 6, 2024 at 4:47 PM
    Quote from verdi

cerp ti je jedno vruhunsko uhljebljenje gde primaš plaću ni za šta i još možeš u fušu prodati neke dionici ispod svih razumnih tržišnih cijena i primiti lovu ispod stola. mene su jednom školovali na badelu i nikad više neće. za sad sam s njima još u igri na lkri.

a slican ako ne i bolji u uhljebljivanju ce bit alternativni investicijski fond koji ce nam spalit 5% iz drugog stupa.

vec vidim smijesak na licu peruska i rimca.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • January 5, 2024 at 3:51 PM

Upoznajte Ivana Rimca. Tatu Mate Rimca.

Tko je otac Mate Rimca? Interpolova tjeralica, Hajduk i privatizacija zemljišta vrijedna stotina milijuna kuna
    Ivan Rimac na Općinskom sudu u Požegi nepravomoćno je osuđen je na tri godine zatvora
    novac.jutarnji.hr
  • Aktualno (vijesti)

• emil
    • January 4, 2024 at 7:25 PM

a jesam. ta minimalna nije tolko bitna al to brzo odrade a popravit aplikaciju bas i ne.

rekli su jos prosle godine da ide update samo nisu rekli koje stoljece ce se to dogoditi

aj bar nisu naknade u postocima dirali.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt