Upalo 200 kom atpl u košaricu po 57.
čekam i niže ako bude sreće.
Upalo 200 kom atpl u košaricu po 57.
čekam i niže ako bude sreće.
Ovi Ameri su ludi ko šiba!!
Pa se ti snađi u toj džungli.
jJučer, krah danas nebo hahaha,
Neće pa neće, ništa još u mreži, kažu raprodaju brašno, što ne uskoče u prvu mrežu. Čekamo i dalje..
Vani potop 🙈🙆
baš pogledah, sunce i pokoji oblačić
ako misliš na DAX -0,5%, DJI -1%, SP -0,7%... to je jedva da krpu ožmićeš
...a možda je kolegici vrijeme za oftamologa, dođe prek noći, niti ne skužiš...oće to tako s godinama
Kolegica je mislila na ovo !https://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,…NK,GOGL/view/v1
Vezano uz to kuda će cijena... moja procjena je 54,60. Stavio bih graf na temi tehnička analiza, al nisam pri kompu, pa da ne ljutim admina.
Već mjesec dana čekam korekciju i napokon evo je.
Ne mogu dočekat utorak da vidim koliko sam u pravu ili krivu.
Nisam pratio danas. Jel upalo šta u škrabicu?
Nije ništa!
napokon sam ga uspio srusiti da se mogu vratiti 😁
Ne volim pretjerani optimizam jer dovodi do naglog pada kao ovdje, a i na vlenu mi se cini da ce biti tako.
Tko god je u zadnja 2 tjedna napisao i malo negativnije, odma bi ga razapeli.
i kaj znače ove amplitude +-10%, jedanput pogodimo, dvaput fulamo, naravno uvijek smo u pravu, jer kako jednom netko reče o forumskom piskaranju - pola nas laže, a pola ne govori istinu
![]()
![]()
Ma i to je legitimo, ali nikada mi nije palo napamet lagati, vjerujte mi, ne isplati se život je kratak za to sra..je
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…62a6fc4f4c6.pdf
Izvješće za prvi kvartal
175,1 milijun eura prihoda, 21,58 % veći no u istom razdoblju prošle godine
Bruto dobit 17% veća, operativna dobit 29% veća.
Neto dobit 3,8 milijuna eura
Moš ti Zloćka sve dobro navoditi za dionicu, džaba kada me nepali!!
Zašto Kicankro i Hugh diametralno suprotna mišljenja, o istoj temi. Bilo bi interesanto objašnjenje!!!
Ja sam pripremio maramice i alkohol. Žestoko i šampanjac...ovisi kakvo će biti izvješće
Ne treba nam razlog da si popijemo neko pivce pred produženi vikend...bilo od tuge ili od sreće..
...koliko sam toga već prije popio zbog Kraljice ATPL, dobro da još mogu tipkati...Kraljica uvijek
nađe način da nas nekako iznenenadi..bilo dobro ili loše...
BADE volim je, stvarno je volim, i zato je čekam nazad!!!
Uspio se riješiti Vlena.
Koliko je dobro procijenio prodao je 40 tis kom po 32 eur sad je 62. U par mjeseci je izgubio preko 1 mio eura. Zasad nije pogodio
A što da mi kažemo nakon ovoga, nego dobro se i držimo još.
pa zakaj ga niste maknuli sami? najte mi reči da telefonski zadajate naloge!!!???
sa brokerom/savjetnikom dva-tri puta godišnje popijem piće i malo porazgovaram. i to je to!
Danas su Zaba brokeri imali tehničke probleme , nisu bili povezani s burzom tako da si naloge mogao zadavati na traderu ali isti nisu dolazili do burze i nije bilo protrgovano, ali nažalost i obrnuto, otkazani nalozi su se protrgovali. I ja sam danas jednu dionicu u dvije transakcije poprilično preplatila jer otkazan naloga kod brokera nije bio povučen s trgovanja.
Jeli se u takvim slučajevima ne može nazvati brokera i tražiti poništenje transakcije?
Malo vlena upalo samo.
++ ULPL - ako ostanu ovakve vozarine, na izvjescu za Q2 smo na 35 e, zivi bili..
- - ATPL, privremeno prodao.
Evo kolega koda gledam sebe, sve isto😀.
Samo sam malo prije Vas prodao atpl, naravno s plusom dobrim.
Ps. evo kao što sam i rekao danas se riješio spana, ostala mi samo ulpl.
Plus ulpl, nisam odolio.
Display MoreSolarni paneli iznad svih parkirnih mjesta oko hotela je nesto sto bi svaki na Jadranu trebao imati. Od hotela, restorana, apartmana, svih u turizmu.
To ce biti win-win situacija za koju godinu kad elektricni i hibridni auti se rasire jos vise👌
A tko kaže da će se električni auti raširiti?
Oprezno s takvim izjavama.
Da su el. auti profitabilni i dobri, pa BMW, Mercedes, Audi, i ostali bi sami počeli to proizvoditi, a ne da ih se zakonski prisiljava.
Koliko mi je poznato, ti solarni paneli nemaju veze sa el. i hibridnim autima. Ne mogu oni napojiti takve mašine.
To je za osnovnu rasvjetu i uređaj za naplatu parkinga. I lijepo izgleda, uzme se i koja kunica poticaja
Slažem se da lijepo izgleda.
No da vrijedi ne bi trebalo davati poticaje, zar ne?
Poticaji su davani i daju se za energetsku obnovu privatnih kućanstava, i sam sam ih iskoristio . Vrijede i te kako vrijede!!
osobno cu se stvarno kockati po prvi put u zivotu i pricekati pricu do kraja pa makar i popusio ovih 5100 kom kupljenih po 10.4
Mislim da je dobar ulaz, nažalost ja nisam uspio ući po toj cijeni.
Samo ja prodao nešto CKML od jučer kupljen po 10.4 €. Očekujem slab prvi kvartal. Za svaki slučaj da bude prvo Izvješće.
Po meni, dobara odluka!!
+ckml danas i ja malo dodao, ako bude na ovu cijenu samo za mekinje i to mislim mlinari daju 20%
I sam čekam, za sada nisam ništa ubo😀 nadam se, još nije do moga targeta palo.
A ono treba istraživati jadran, plaže i uvale.. a tko je to vidio sa nekim brodom recimo kakav ima pomorska policija ili SAR i sl.
Ma baš su se ovi geodeti razbahatili, prvo skupi terenac, onda luksuzna jahta i što je na redu slijedeće,najnoviji tip zrakoplova za snimanja iz zraka ???
Gledamo bijelo kada nam kažu, kod nas u Njemačkoj to i to, ne valja kada nemamo , ne valja kada imamo, a jesmo narod, treba nas tražiti.