Vračam se s mora sada stao na odmorištu imam što vidjeti portfelj dosta porastao zahvaljujući atpl i jdpl, ali me zanima za što toliko dislajkova kolegica Ivana7 daje.
Posts by tento
-
-
Bit će tu još valova
-
Žalosno
"Bravo" za unistavace ovog foruma
Stvarno Kvark više nema ili je šala?
-
+ ATPL 50 kom ulovuo po 420
Čekam niže ako bude sreće
Izgleda nemam sreće odletila na 432.
-
Pobježe s aska onaj na 432 kn. Predomislio se neda za te novce.
Tko će prvi izgubiti živce, ask ili bid, bar nije dosadno.
-
+ ATPL 50 kom ulovuo po 420
Čekam niže ako bude sreće
-
Kupio bih nesto papira JDPL, ali nemam kesa. Od likvidnijih dionica mi jedino par njih je moguce brzo unovciti.
Zato evo pitam pametnije od sebe jel ima smisla da prodam ATPL jer se moze brzo utrziti i da kupim JDPL papire?
Hvala svima koji su mi spremni odgovorom pomoci.
čudno pitanje.. dokap JDPL ide vrlo vjerojatno po 25 kn a vi bi kupovali sad po 45... s druge strane ATPL je ista branša pa mi nije jasno ništa.
Kolegice jel to pms ili su valunzi.. oladite malo
Ne mislim da sam pametniji, ali ne bih prodavao nešto što će sigurno rasti i kupovati nešto što nije sve jasno.
-
Evo imam nešto keša, ni sam ne znam šta bi kupija, a da ima potencijala... Ako netko ima nekakav predlog, slobodno nek kaže
Evo, pitao si pa ti odgovaram, ono što i sam kupujem Atpl, ako zeznem tebe i sebe sam. P.S. čuvaj se navlakaća😉
-
Dobra prilika za kupnju je bila na 18-19 kn prošle godine. Sad kupit na 30 kn uključuje slabije spavanje i cvokotanje. Dobra je prilika za odličnu prodaju. I dobre prilike za kupnju(e) su onih dana kada svakih nekoliko godina dođu crni dani ma svjetskim burzama pa padaju burze 5% dnevno. Tada su dobre prilike jer kvalitetne dionice i smeće padaju linearno.
Ako za 2 tjedna bude i crveno nema prekida sezone kao 2020. Pola ljudi je cijepljeno i za 2 tjedna odmora prihvatit ce i karantenu. 9. mj biti će dobar.
U bolnice, trgovačke centre i institucije trebalo bi zabraniti ulazak necjepljenima.
Najbolje se može prodati 4+ i 5 zvjezdica ali nema osoblja za to i neće biti dugoročno. To je nepremostiv problem. Korona će proći i konkurencija opet doći. Imamo puno sreće ovu sezonu iskoristili smo zemljopis na najjače.
Saaamo malo, zašto bi ti necijepljenima zabranio ulaz igdje, jel možeš navesti razloge?
Možda ima dionice moderne ili pfizera
-
Evo čuli me pa se vraćaju
-
Zločka,molim te koji je target sada za atpl, vidim lijepo vuće.
-
Biže ovi s 440 s aska
-
Dije onaj s velikim nalogom, ručak mu nije prošao?
-
😄😄😄😄😄😄Ti bi prinos od 10 % na nekretnine! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ja sam računao i ispada ti da treba oko 50godina da vratiš uloženo. (pedeset godina)
Pa zato sam pitao, zasto bi netko utukao toliko u neki apartmanić, ako nema financijsku racunicu za povrat? Sta ekipa nezna neke osnovne stvari investiranja i povrata ?
Iz vlastitoga iskustva s obzirom da imaš i ulaganje tijekom najma u tu istu nekretninu povrat cca 20 g. Naravno da tu ima drugih faktora, lokacija, starost, grad...
-
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
Tpng. Kladimo se u pivu?
Ako kupe atpl ili tpng što bi to po objavi značilo za cijenu te dionice. Hvala!
-
krenula artiljerja, popovi bježte
ne bi htio nikome popovati, ali ja sam svoje sve povukao s aska u sigurnu zonu, ovdje više nema za.bancije
I ja, ali sutra opet ide jedan veliki nalog na prodaju. Tako danima i kada se on očisti cijena skoči. Čekam ga sutra za dokup😀
-
Jbt sada u plusu 1,17 posto, a prodao nakon objave dokapa pola s minusom 25 posto. A Mittko,Mitkko dobro ti ide😀
-
Kada krene malo gore odmah se pojavi veći nalog na prodaji.
-
Evo ih 400 kom, krenuli u prodaju, što nestave sve na 390 da ih riješimo muke i nas i njih.
dok sam prebacio karticu već 800, svašta.
-
Iz vlastitoga iskustva s obzirom da imaš i ulaganje tijekom najma u tu istu nekretninu povrat cca 20 g. Naravno da tu ima drugih faktora, lokacija, starost, grad...
Molim admina da prebaci u nekretnine.