1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Nemanpojma

Posts by Nemanpojma

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Nemanpojma
    • January 6, 2021 at 10:00 PM
    Quote from dionicar

ja na ISKONu fixno, a mobilno Tele2. zadovoljan. :) Iskon optika 100/50, flat prema fix HR mrezama (1500min), flat prema fix hr mobilnim mrezama (1500 min), flat prema EU fix mrezama (1500min). Ni u jednom slucaju nema uspostave poziva. sve za 190 kn / mjesec + PDV bez ugovorne obveze.

Tele2 bonovi 45kn / mjesec - 1000 mini prema svim fix i mobilnim mrezama u HR, EU nemam minuta, 4 GB internet. uspostava poziva 0,29kn / poziv ( to rijesavam kupovinom bona online gdje dobivam "besplatne" kune, koje se onda trose za uspostavu poziva - isplativo ljudima koji imaju do 10 poziva na dan).

tarifa je zapravo 40 kn 4 GB i 1000min. i jos 5 kn je 100 SMSova koji se zbrajaju svaki mjesec neiskoristeni i prenasaju u slijedeci mjesec.. sada sam na preko 8000 smsova i uvijek mi se to nekako povecava.. mose se i za 10 kn / mjesec uzet 500 SMS ova pa bi mi tarifa bila 50 kn mjesecno.. mislim da ste skuzili svi hehe-.

Kako da ti to kazem...da budem njezan a bez djelovanja admina ....

Nebitan si!!!

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Nemanpojma
    • January 5, 2021 at 4:34 PM
    Quote from PipiDugaCarapa

Zanima me može li netko iznijeti osobna iskustva s crypto burzama ... koju odabrati ... Binance, Bitstamp, Kraken, Bitkonan, ... ili bilo koja druga koju koristite ...

Sve Vam je prejednostavno... Meni osobno najdraza binance..

Savjet: Buy and hold...

• OPTE prodaja - kladionica

• Nemanpojma
    • December 30, 2020 at 5:18 PM
    Quote from stariigrac
    Quote from Flight

Nego, što kaže Mr. Old Bandera na tvoje razumijevanje materije?

Kolega naim, vidim da se tolika nesigurnost uvukla, da čak i mene "banderaša" pitate za mišljenje!?!

Banderaš je dobar auto zaradio

na Optimi i nije vam kriv što je i vi niste prodali na 8-9kn.

Lijepo ste je mogli, kao i banderaš, opet kupiti na realnoj vrijednosti od 4,5kn i lagano, bez nervoze, čekati eventualni fantastični scenarij.

Ovako...suosjećam u nervozi.

Uvijek vam ostaje, ako ste sigurni u dvoznamenkaste iznose, da poduplate ulog.

Mada ne savjetujem.

Jedni su živci.

I niste mi još objasnili kako je visoko profitabilne Optima otišla u predstečaj???

Ja ću vama objasniti kako su bandere otiške, ali na drugoj temi.

Display More

Evo jos jedan koji je kupio po 1.6 kn prodao po 9, pa ponovno kupio po 4kn... Ja neznam sta vi sa takvim znanjem radite tu na zse.....

• Nemanpojma
    • December 30, 2020 at 2:53 PM
    Quote from ico8888

Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.

Nije nagovor na kupnju

Nije nagovor na kupnju????

Da vi vjerujete u to sta ste napisali , cijena sigurno nebi bila 5. 4kn

• Nemanpojma
    • December 28, 2020 at 4:51 PM
    Quote from dionicar

22. na 23. prosinca , g. Krešo dokupio 750 komada. mislim ja da je prodaja puno bliće nego što mi to mislimo...

Krešo agresivno kupuje na ovim cijenama u tišini bez dizanja cijene. mislim da uskoro raketa polijeće.

Ako je to agersivna kupovina onda sam ja Elon Musk... Mislim lik ima 640t komada ( dokupi svako malo nesto sitno) optime sto cini nesto oko 3.5 milka kuna... Big deal !!!

• Nemanpojma
    • December 28, 2020 at 2:59 PM
    Quote from vladimir

Dolari , juani ili Euri ?

Bitcoin ili moguce dogecoin... Nisu se jos dogovorili

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Nemanpojma
    • December 22, 2020 at 7:43 PM

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…1-gbps-15038610

Bit ce tu valjda nesto... Rebrending u prvoj polovici 2021...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Nemanpojma
    • December 16, 2020 at 9:53 AM
    Quote from fond300

Otvaranje samo za poželjeti;(

Ovo je zalosno gledat... Pod hitno HEP na burzu... Koliko nas se sica starh vrimena po 100milki prometa... Jooojjjj

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Nemanpojma
    • December 14, 2020 at 9:47 PM

Pridruzio se na 39.40

• Nemanpojma
    • December 11, 2020 at 10:50 PM

https://www.reuters.com/article/instan…e/idUSKBN28L26L

Ovi nemaju milosti... Kupuju sve zivo... Doci ce i optima na red samo je pitanje vrimena i cijene 😁

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Nemanpojma
    • December 11, 2020 at 6:34 PM
    Quote from alias

E sad da vidimo dal ce trziste pasti i do kuda. Najgore mi je kad sam van iz dionica, dati sam sebi odgovor na pitanje; kad ponovo kupiti? Imam osjecaj da klinci s robin hooda nit ne kuze, a nit ne znaju, sta je sell on the news, pa moze ful brzo preokrenuti u plus danas. Jucer, ako ste pratili, mnoge dionice iz velikih minusa u velik plus, sto zaci da klinci samo prate gomilu. Ako se prodaje onda prodaj, ako kupuje kupuj jos jace. Po meni opasno da opasnije ne moze biti

Kolega vidim da vec par puta spominjete robin hood... Pa ako bi mogli objasbit o cemu se radi... Hvala

• Nemanpojma
    • December 9, 2020 at 4:02 PM

Dali je moguce da im je trebalo 4 miseca da angaziraju inv. banku za prodaju.... Majko mila...

• Nemanpojma
    • November 25, 2020 at 4:32 PM

A koja je banka odabrana za prodaju??? U kojoj je fazi prodaja??? Koliko je i dali je bilo ponuda???

Kako bi reka moj poznanik" malo kljuca puno brava"...

Ovaka vrsta ne transparentnosti je kriminalna i sramotna... Ovo nema veze sa zdravom pameti...

Dali postoji neki nacin da ih malo stisnemo, ovo tapkanje u mraku mi toliko ide na zivce....

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Nemanpojma
    • November 21, 2020 at 6:33 PM
    Quote from dionicar

na revolutu vam je lakše.. samo Buy - Sell... jedan klik.. Binance mi malo complicated.. dok ja upišem BTC adresu.. preko bitcoin mnjenjacnice posaljem pare u HR... bla bla

Kolika je provizija na revoltu???

• Nemanpojma
    • November 17, 2020 at 10:04 PM

dionicar imam i ja ponesto ove optime... sto me cini pesimistom, ali tu sam sigurno do 15.02. dogodine... porez je u pitanju a rijec je o lipoj cifrici...

• Nemanpojma
    • November 17, 2020 at 9:25 PM

Kolegice zlocesti ipak ste vi master a ja obicni pocetnik...😋..

U mom 15g iskustvu uvik je bilo " muz zadnji sazna" tako ce se desiti i s Optimom

• Nemanpojma
    • November 17, 2020 at 8:50 PM

Kolega dionicar da je UG spreman ovo platiti 10 kn, vec bi to rodijaci i kumovi nabil na 9.60kn... Ipak je ovo RH... Smanjite dozivljaje i tucite se nogom u guzicu bude li OPTE prosla po 6 kn...

Vidim da ste mladi i neiskusni...

Nikad sva jaja u istu kosaru....

• Nemanpojma
    • August 27, 2020 at 12:39 PM

.... to sam i mislio... svi sutite kao zaliveni... molite boga da se neki kum ili rodijak docepao informacije nebi li poteglo koju lipicu gore.... kako jadno...

• Nemanpojma
    • August 27, 2020 at 12:22 PM

.... dali je investicijska banka preuzela prodaju opte... koja je banka odabra za tako nesto.... u kojoj je fazi prodaja... Ovo je teski CIRKUS.... transparentnost na nivu... idealno za kumove i rodijake....

• Nemanpojma
    • August 13, 2020 at 9:28 AM

... jeli neko mozda uzima knjigu ... ima li kakvih zanimljivosti...?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt