Vjerojatno nije margin u pitanju jer ulazi u ATPL
Isto tako, prodaje Saponiu da bi ušao u ATPL. Ne vjerujem ni da tamo ima margin
Vjerojatno nije margin u pitanju jer ulazi u ATPL
Isto tako, prodaje Saponiu da bi ušao u ATPL. Ne vjerujem ni da tamo ima margin
Zar ovo nije jeftino? Mene poklopilo dok sam kavu pijuckao! Neka jos kojih 100kom pa da zaokruzim!
Zar vi niste sinoć napisali da ćete prodavati?
KK je prodao 94K kom i ostaje mu još 550K. Kao je netko iz toga zaključio da dionica ne vrijedi? KK je još uvijek u Top 10 i ima 550K kom. Da dionica ne vrijedi valjda bi kompletno izašao?
Prodavao je i Saponiju s očitom namjerom da uđe u ATPL. I sada ljudi na ovoj dionici paničare?
Svašta!
Pošto je ovo Optima kladionica,ja sam sve skloniji razmišljanju da bude ovo išlo u smjeru ajnca, što ne mora biti nužno loše za dioničare...
U smjeru ajnca? Znači do 21? Može, prodano!
Jel ovaj graf govori da prodamo dok se jos oko 5,6kn drzi
Upravo suprotno, ovo je bullish butterfly pattern što znači da bi cijena trebala skočiti iznad točke A. Sad, koja je to cijena, ne znam, Zločesta je crtala graf, ali nije napisala cijenu kod točke A već samo kod točke D
Ne znam je li ovo već netko zalijepio, ispričavam se ako je
jeff bezos , a sada i bill...koja redistribucija bogatstva na pravdi Boga. Kod nas su se osigurale i vanbračnom zajednicom, ako je ne oženiš, oženi te država na silu.
Pa to ti je i došlo iz Amerike. Tamo se smatra ako si određeni broj godina u vezi da je to isto kao brak. Tako je Peta Samprasa cura oženila za dobru lovu. BTW, bila je studentica prava
Išla vidjeti što se zbiva
Dakle, prodala sam tisuću po 6,60 bez problema
Poslije sam išla kupiti nazad tu tisuću po 6,60. isto bez problema i preskakivanja
Luda kuća
Znači ti si ta što pretače iz šupljeg u prazno
A1 više neće prenositi N1 i SportKlub
Pa ta količina po 6,7 kn ispadne taman nešto manje od 15 milijuna kn kolika je bila jamčevina za svježe pokopanog gradonačelnika. Slučajno?
Zbilja ih ne kužim
Mislim da nitko nije postao ovu vijest. Sorry ako je duplić
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…-i-comnet-sofia
Zaključili tjedan sa tri šestice. Vraška dionica!
Nije ga pojelo, prebacio je cca 50000 kom na 7,0
I onaj plašitelj kormorana se maknuo u 9:29
Zakon nije izglasan već je prihvaćen prijedlog zakona i sada ide u drugo čitanje
Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok
Zar nije prije nekoliko tjedana onaj portal što naplaćuje 1 EUR pristup tekstovima pisao da je UG našla rupu u ZEM-u i da može kupiti Optimu bez problema?
Evo junaka na 5.8
Evo ga opet sa 25.000 kom na 5,7