1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ZSEZSE

Posts by ZSEZSE

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• ZSEZSE
    • March 10, 2021 at 10:22 PM
    Quote from Ledica
    Quote from Flight

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cancer_vaccine

Ma nije on bas tak bedast kao sto izgleda, samo indeksasi će od svega napraviti show.

I gdje će on raditi te vakcine ? Na ruševinama Imunološkog zavoda ? Pa mi više nemamo resursa za proizvest ni protuotrov za ugriz poskoka ili riđovke pa ćemo se sada prebaciti na proizvodnju cjepiva protiv karcinoma. Jer je to profitabilnije.

Ne zanima me proizvodnja cjeliva kad i dalje radim od doma na daljinu za 8000€!

To mi je omogucila ona koja se kupala u bazenu onog sto je umro pa ga sad ovaj s cjepivima zeli zamjeniti.Da li oni ikad sebe poslusaju prije nego sto to izgovore?

• ZSEZSE
    • March 10, 2021 at 5:09 PM
    Quote from komot

Definitivno je zemlja kod nas podcijenjena, ali nije to baš samo tako lako komparirati. Velika je razlika u kvaliteti zemlje i blizini tržišta. Nije usporediva baranjska crnica i ilovača u Moslavini.

zato smo mi Baranjsku crnicu bez novog natjecaja prenjeli s Belja na Belje plus koji drze Rusi.Zasto bi to obrađivali nasi ljudi kad mogu stranci.Tom smrdljivo_HDZu cak i ne zamjeram sto su lopovi to su oduvjek bili,zamjeram im to sto su nesposobni i neintelegentni.Oni da idu prodati ferrari koji su dobili bi ga prodali za 10 kn...onaj specijalac koji se bavio erotskim fotografijama i prodavao INU da bi sebe osigurao ili ovaj koji je spasio Agrokor za proviziju su ista stvar-zlocinacko udruzenje! drugi put FUJ!

Quote from komot

Kod mene, 40 km istočno od zagreba je od 2.5 do 4 kn kvadratni metar za manje parcele oko 5000 m2. Sve ovisi tko prodaje i kakva je parcela i gdje, ali dobiti za hektar 10 000 evra je skoro pa nemoguća misija. Moj kolega je nedavno kupio 4 hektara u komadu za 80 000 kn.

stvar je okrupnjenog zemljista Agrokor je isao u tom smjeru.Sta ti vrijedi 100 parcela na 100 mjesta?

• ZSEZSE
    • March 10, 2021 at 11:48 AM
    Quote from Paulie
    Quote from D_artagnan

Koji lik?? Sta ekipa pusi ove fore?

https://www.index.hr/vijesti/clanak…va/2259981.aspx

Ajde samo sredite holding i rashodovnu stranu, izbacite online sve troskove i racune rashoda da se vidi tok javnog novca.. a kad drzava sredi pravosuđe (mos mislit) + rjesavanje svih dozvola i papirologije, lako ce doci kapital i otvoriti sve firme gdje ce moze dobro zaraditi.

Otkad je posao gradonačelnika da gradi tvornice cjepiva. Odakle mu tehnologija, i koje će to eksperte zaposliti u toj tvornici ?

Ja ako postanem gradonačelnik sagraditi ću tvornicu kvantnih računala.

Stukli imunoloski pa sad bi gradili, kao da Hitler režira.Nije ni daleko od istine.fuj

• ZSEZSE
    • March 10, 2021 at 12:38 AM
    Quote from delboy

ovom lopovluku teško je stat na kraj

imali ijedna država na svijetu di premijer stane pred kameru i kaže ova konpanija više ne vrijedi ništa

dionice vrijede NULA

i nakon nekog vremena to sve proda a mali i srednji ostadoše bez gaća

Zato nekretnine rastu,pa oni jos ubace APN, kamate povjesno niske.Baš me zanimaju ovi koji sad kupuju stanove po 3000€ po ZG sto će kad kamate skoce, a cijena padne.Mislim da su nekretnine najveći balon zahvaljujući Lex Agrokoru i ostalim lopovlukom nad dionicarima te stjecajem okolnosti s covidom.

U sto da se ulaže u RIVP?cijena napucana uz pomoć mirovinaca nema živog turista.Tko je tu lud?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• ZSEZSE
    • March 5, 2021 at 5:48 PM
    Quote from Roki
    Quote from tollway

možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?

onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar?

Apeliram da se, ako se baš već mora, kod cenzuriranja izostavi samo jedno slovo jer ne znam ja šta je točno ''zaje....'' a ne namjeravam brojati točkice pa na prste slovkati moguća rješenja. Može biti z@jeb, z@jeban, z@jebavanje, z@jebao se, z@jebancija...

Kolega nemojte nas više zajeb.vati!

Bile su dvije crte.

Z A J _ _

Tanja pokaži što imamo u izlogu...

Tražimo jedan pojam dosta čest na burzi.

Kolega zavrtite kolo...

• ZSEZSE
    • March 5, 2021 at 5:44 PM
    Quote from Krokodil

Pa evo štiti nas ravnateljica ekonomskog fakulteta u Zagrebu, rekla je nedavno na tv da dionice nisu za obične građane i da nek novce damo investicijskim fondovima tj. profesionalcima.

Samo me hebe što za prošlu godinu imaju prinos minus 3 posto a ja plus 110 posto.

Da oni ulazu svoje novce imali bi i oni

• ZSEZSE
    • February 28, 2021 at 8:33 PM
    Quote from Marielena

Ne dijelim Bandicev svjetonazor. Ja sam liberalna konzervativka i sa njegovim populizmom nemam dodirnih tocaka.

Neka pociva u miru Bozjem.

populizam je najmanji problem, problem su kaznene prijave i vlast koja mu je to drzala u ladici da imaju glasove.Bandić je anomalija koja bi se u normalnoj zemlji brzo dovela u red.U korumpiranoj zemlji u kojoj 80%smatra da je sudstvo pokvareno likovi kao on cvjetaju.Sponzoriranje priležnica da kupuju markirane torbice po Austriji dok istodobno mu dajem 18% prireza mi nekako ne sjeda.

Cijene projekata rastu za 3x?

Cijena sifona 40000kn?

Za takvim bi trebao plakati?

• ZSEZSE
    • February 28, 2021 at 8:21 PM
    Quote from tollway
    Quote from ZSEZSE

Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.

možemo gledati i ovako...imaš novi auto i neki te vozač počekičera po cijeloj bočnoj strani! ti nisi kriv, osiguranje ti plati popravak. nisi imao nikakav utjecaj na to! to znači da si ti zaje...?

onda su po tome, sve aviokompanije, turističari i agencije... da ne nabrajam dalje, a drastično su stradali u koroni u cijelom svijetu.... svi su zaje....? kao i valamar

realno svi su se zaj... jer ovo nisu ocekivali.

Sto se tice auta dobro lupljeni auto gubi na cijeni bez obzira sto ga popravis, kad ga prodajes odmah te pitaju novi lak?bio ti kriv ili ne vrijedi manje.To što susjedu crkne krava dok je i moja crkla me bas ne veseli.

• ZSEZSE
    • February 27, 2021 at 5:52 PM
    Quote from tollway
    Quote from accountant

Austrijanci vlasnici su se zaletili prije par godina grlom u jagode ne računajući na koronu.

kolega, sada si ga zafitiljio totalno! tko je prije par godina mogao računati na koronu?? nitko na svijetu! ne boj se ti za njih. jako oni dobro znaju kaj delaju!

sa ostalim se slažem!

Nekad se ljudi zaj.... s faktorom na koji oni nemogu utjecati međutim to što nije njihov utjecaj ne znači da nije zaj__.

• ZSEZSE
    • February 26, 2021 at 2:07 PM
    Quote from StatusQuo

Ja tu ne vidim nista dobrog za biti dionicar trenutno tu treba bit madjionicar da se konsolidiraju, znanja imaju sad na koji nacin ce pristupit svemu ovome vidjet cemo

Znaci trenutni dug je kada oduzmemo novac 2,9 mlrd, kamate na taj dug godisnje su trenutno oko 60mil mozda nesto i vise, sad ako uzmemo povrat duga na 10 godina iako je trenutno to dosta krace i trebat ce refinancirat sta ovisno o trzisnim okolnostima moze u buducnosti biti problem, ali recimo na 10 godina to je godisnja otplata duga 350 mil kn sad rekordna 2019 je imala je imala 758mil EBITDA sta mislim da je iluzorno ocekivat brzo da ce doci na takve razine, sad koja bi pretpostavka mogla bit da ce u naredne 2-3 godine bit prosjecna EBITDA recimo da je to 600mil optimisticno iako ovdje moze svatko stavit sta hoce ali eto za potrebe rasprave ja sam stavio taj broj, sad tu ostaje visak 250 mil godisnje u najboljem slucaju, sad na to jos treba dodat godisnji trosak odrzavanja, ulaganja u postojece objekte i sve dodatne troskove koje nastaju, a koji su dio amortizacije i dovrsetak zapocetih investicija koje nisu zavrsili (mozda taj dio rijese nekim zajednickim ulaganjem s nekim bilo bi pametnije), ali opet koliko tu ostane novca na kraju u ovom optimisticnom scenariju 100 tinjak mil u sljedecem kratkorocnom razdoblju ako bude takva prosjecna EBITDA.

Sad ne treba zaboravit da sam uzeo 10 godisnju otplatu, jer trenutni otplatni plan je duplo gori kojeg treba refinancirat, s druge strane ne treba zaboravit ni rizik porasta kamatnih stopa zbog kojih se sve cesce burze zatresu, ne znam ja tu ne vidim nista dobrol

pametno zboriš👍

• ZSEZSE
    • February 18, 2021 at 7:52 PM
    Quote from plavi05

Lako je zloćki bježati od problema, ja sam duboko uronjen u ovom kvazi društvu, imam nekretninu, novac u 2. I 3. Stupu MO, dionice na ZSE i dječju štednju djece koja su u osnovnoj školi. Ja ne mogu bježati, samo se boriti protiv zločinačke do kraja.

We are Borg.Resistance is futile!😀

Prepare to be assimilated!🥳🥳🥳

Sto te boli briga glavno da je hapening!

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 14, 2021 at 4:16 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from ZSEZSE

Ide protiv njih njihovom metodologijom?

Kad im treba novac on im ga izbija na nacin da ekipa odustaje od ponuda.

Kad je nesto pod sudom tesko je to prodati...onda cijena pada...

Osobno mislim da će tu biti svega...

Prve nejasnoce ukoliko to toliko vrijedi kad se restrukturira, ćemu sad prodavati?Pa"sadašnji"gazde su bankari, a novac nikad jeftiniji...

Slom ortackog kapitalizma🤣🤣🤣🤣

Samo me zanima da li ce biti nastavak s Martinom koja opet spasava?

Zalosno je to kako ova zemlja funkcionira...

Display More

u pravu ima jedan institut, a to je da 3. ne odgovara za štetu, ako 2. proda imovinu 1.

znači, Todo može tužiti samo Operuška i ekipu, koja je sad, još uvijek, formalno vlasnik svega ovoga, dok to ne rasproda trećima.

a i kad se rasproda, opet će se prvo namiriti savjetnici, uprava će si isplatiti bonus za dobro obavljeni posao, pa je pitanje hoće li Todi išta i ostati, a nakon svega, mogu krovnu firmu jednostavno i likvidirati i nitko nikome.

lako je moguće da će, u ovome svemu, dati ruke fondovske miljenice, a za trgovinu i slično Tommy, koji će opet biti na burzi, a sve će se opet kupiti i/ili dokapitalizirati novcem naših mirovina.

i sve će biti pošteno i legalno.

i onda su ovi šta su farbali tunele lopovi, a ovi su ugledni građani :S

Display More

Todo može tužiti državu...

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 14, 2021 at 2:22 PM

Ide protiv njih njihovom metodologijom?

Kad im treba novac on im ga izbija na nacin da ekipa odustaje od ponuda.

Kad je nesto pod sudom tesko je to prodati...onda cijena pada...

Osobno mislim da će tu biti svega...

Prve nejasnoce ukoliko to toliko vrijedi kad se restrukturira, ćemu sad prodavati?Pa"sadašnji"gazde su bankari, a novac nikad jeftiniji...

Slom ortackog kapitalizma🤣🤣🤣🤣

Samo me zanima da li ce biti nastavak s Martinom koja opet spasava?

Zalosno je to kako ova zemlja funkcionira...

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 9, 2021 at 10:05 PM
    Quote from Paulie

Udruge neka osnivaju oni koji su izgubili desetke milijuna kuna, mi što smo izgubili desetke tisuća ili stotina tisuća smo mnogo manje izgubili, pa ako velike gubitak ne češe, ne češe ni nas.

Vođenje udruge košta vremena koje će tko platiti, jedino članovi udruge, nitko drugi. Netko tko je izgubio 50-200 tisuća kuna neće ići na čelo te udruge jer će ga više koštati vrijeme na dugogodišnje sporove nego gubitak.

Udrugu su trebali povesti Adris, Agram, Srećko Bahovec i slični, teškaši koji su izgubili stotine milijuna ili čak preko milijarde kuna. Nažalost to se nije dogodilo.

Ja sam ovaj gubitak davno nadoknadio, naravno da mi je svejedno žao što su me pokrali i volio bih to dobiti nazad, ali ima ljudi koji su mnogo više izgubili.

Velike gubitak ne ćeše jer te novce nisu zaradili svojim radom nego trudom drugih.banke ce biti namirene, a mirovinci takoder lupaju tuďe novce.

Jedini tko je popusio je raja.Neka, svaka skola se plaća.Ako ko naiđe je__ ga...to ovdje svako zna,to je raja iz Todexa...

Plenki sve jaci..nema veze svaka ravnoteža se katad uspostavi...

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 7, 2021 at 8:47 PM

sto je s Adrisom?

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 7, 2021 at 1:35 PM
    Quote from Paulie
    Quote from noviulagac

kada nastupa zastara u nasem slucaju? Pisalo se tu vec nesto....listopad?

Ajmo znalci

18.10.2021. je krajni rok za podnošenje tužbe.

Otkud ovaj datum?

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 7, 2021 at 1:23 PM

Koliko kosta tuzba?

Nebi se oni s njima nagodili da mali dionicari nisu u pravu.

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 5, 2021 at 11:42 PM
    Quote from Paulie
    Quote from noviulagac

kada nastupa zastara u nasem slucaju? Pisalo se tu vec nesto....listopad?

Ajmo znalci

18.10.2021. je krajni rok za podnošenje tužbe.

kako tako brzo?

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 4, 2021 at 4:23 PM

Koja rupa od zemlje.

• AGROKOR

• ZSEZSE
    • February 3, 2021 at 9:08 PM
    Quote from bbkk0000
    Quote from Ledica

Dobre, dobre, veliko iskustvo i reference kaže, stekla je na Agrokoru .😀

Baš zato i pitam. Pa jel moguće da se stvarno ide do kraja?

Podravka će biti samo način kako isplatiti Agrokor.Dao bi se kladiti da kupuju Ledo s lovom koju dobe od mirovinaca...jer čuvaju sve Hrvatsko😀.Zašto je Podravka se naknadno javila za Ledo?To se zove probni balon, ameri su samo decoy decoy💥💥💥💥💥😜 koji opravdava kasnije trosenje para mirovinaca.Tako ja to vidim.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt