Ako se u pisanju povijesti u obzir uzima broj stanovnika, u Hrvatskoj na prvom popisu nakon 2.svjetskog rata bilo je 3 i po milijuna, a 1991. 4,8 milijuna a danas 3,8 milijuna, dalo bi se zaključiti da nama Hrvatima u Titovoj diktaturi i nije bilo tako loše, industrijalizacija, elektrifikacija, opismenjavanje, i urbanizacija što će o tome reći povjesničari za 50 ili 100 godina
Posts by plavi05
-
-
Ovdje su napisane neke antiljudske, ne civilizacijske, ne humane teze umanjujući, nacističku i fašističku politiku od strane ustaškog režima, kao da Hrvati se nisu pobunili protiv zločinačkog, okupatorskog režima ustaša, Talijana, i Njemaca i pokazali svoj patriotski i domoljubni duh osloboditelja jedine nam Hrvatske
-
Problem je što poreznu politiku vode ljudi koji nikad nisu na tržištu prodali svoju robu, znanje ili uslugu, pa ni kao djeca prodavajući školjkice na plaži
-
“Ne mogu više ostati u današnjoj Demokratskoj stranci koja je sada pod potpunom kontrolom elitističke kabale ratnih huškača vođenih kukavičkom budnošću, koji nas dijele rasizirajući svako pitanje i potičući antibijeli rasizam, aktivno rade na potkopavanju našeg bogomdanog slobode sadržane u našem Ustavu, neprijateljski su prema ljudima vjere i duhovnosti, demoniziraju policiju i štite kriminalce nauštrb Amerikanaca koji poštuju zakon, vjeruju u otvorene granice, naoružavaju državu nacionalne sigurnosti da napada političke protivnike, i iznad svega, vuku nas sve bliže nuklearnom ratu.”
https://www.armstrongeconomics.com/international-…-of-warmongers/
Uuups!
Prvo sam mislio da tportal kasni ali ovo nije ista ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…redove-20221209
Demokrati imaju ozbiljnih problema.
Demokrati će morati ići na doškolovanje u kumrovačku školu kod HDZ, eto prilike za legalnu zaradu
-
Članovi vlade su odrastali uz svoje roditelje komunističke privilegirane moćnike SR Hrvatske pa naravno nastavljaju obiteljsku tradiciju, u kojoj se svi koji zazivaju tržište i neovisnost ljudi od političkih odluka smatraju sotonama
-
Mon Perin je prilika?
-
Toliko hektara blokirati sa solarima… Ok ali pametnije je da se tolika količina postavi po krovovima,
-Ne troše se resursi slobodne zemlje koja se može i za druge stvari iskoristiti.
-Sigurnije je imati na tisucama krovova nego na jednom mjestu, zbog nekog djelovanja, ala ovo u ukrajini..
-Svi građani će zaraditi fino godišnje na uštedi za struju i grijanje…
-Danas,sutra ako elektricni auti zazive vise,imaju jako niske troskove transporta..
Nevjerojatna želja političkih moćnika da kontrolira novčane tokove u zemlji, jedino danas usporedivo sa KP KINE
-
Za mene je ovo čista kriminalna radnja od strane UO i drugog čovjeka Podravske, locirati uhititi, procesuirati
-
Sve je to kolega St brajo već ukalkulirao u cijene dionica
-
-
-
Ako radite proširenje elektrane morate ponovo raditi projektnu dokumentaciju, zato je jeftinije raditi sve odjednom
-
Ako ste čitali bateriju kolike mogućnosti akumulacije el.energije su nedavno proizveli Kinezi. Kinezi već danas skladište struju kao mi plin u skladištu Okoli
-
Najjadnije od svega kada političari uvjeravaju neuki narod da je dobro sada u energetskoj krizi što imamo HEP u vlasništvu države, a da nemamo HEP danas bi imali solarne elektrane na bar 300000 krovova U RH i dakle isto toliko izvora proizvodnje struje, pa recimo neka neprijatelj sada proba uništavati energetsku infrastrukturu kao npr. u Ukrajni, što na ovo kaže Plenki veliki domoljub sa hrvatskom zastavom na reveru
-
Jedinstveni globalni poredak ili na stotine lokalnih ratova. Ustav i zakon ili anarhija. Što bi ste izabrali
-
Makron kao pozitivac i nada u ovom svjetskom ludilu, nasuprot Orbana koji promovira veliku Mađarsku kao nekad devedesetih neki političari idioti sa ovih prostora
-
Jadno je kad se mi običan puk svađamo oko stvari koje su nam političari servirali, i njima je super jer nam bolji život nemogu ponuditi, najjednostavnija je politika zavadi pa vladaj
-
Njemačka svakom djetetu daje 350 eura bez obzira na imovinski cenzus, a kod nas ako si gladan kruha Hrvatska ti daje 200 kn po djetetu samo radi usporedbe koliko smo ne humano društvo i zašto gubimo populaciju
-
Gđa Orhideja iz Nacionala ima čvrstu poveznicu Škugora i Plenkovića, imamo li društvene snage srušiti ovog korumpiranog premijera koji je smijenio koliko ono korumpiranih ministara
-
Nisam prekoračio proizvodnju, jer uvijek više potrošim, u kući imam 5 stanova, a radi navodnog novog zakona nisam dobio obračun nekoliko mjeseci, u srpnju su mi poslali račun za dio veljače, ožujak, travanj, svibanj i lipanj. Težak je život čovjeku koji se ne želi umočiti u politiku, samo želi biti neovisan samomisleći