+ RIVP
+ + RIVP
+ ADPL astika
+ RIVP
+ + RIVP
+ ADPL astika
Da nisam plašiv kupio bi Euronav.
Kako jesam i plašim se svega što plovi, ostajem u kešu.
znam i ja....ali sasvim je jasno da ni cash nece biti ono što je bio
Konzervirano i raskinut ugovor s Kamgradom.
Nisam nigdje pronašao obavijest o tome. U svakom slučaju, ako je tako, a kolega očito zna to je dobra i brza poslovna odluka.
Istriano, da li se gradi i dalje Pinea resort u Poreču 5* ili je trenutno na pauzi ?
Zagovarao je i RIVP rast rast rast, onda je prodao pa mu je sve bilo sumnjivo jako kako će sezona, sad opet kupio pa mu se čini da će ipak bit sezone
Uvijek kažem pazite gdje ulažete....Ako mislite da forum utječe na cijenu onda bolje da se bavite nečim drugim. Na neku nelikvidnu dionicu možda i utječe, ali na RIVP sigurno ne. Imate pravo biti jako zavidni. Kako sam prodao rivp, zaradio odlično na ADPL, odlično kupio ERNT pa i KODT jer je to najbolje u HR po meni danas. I skupljam RIVP opet. Nemate pravo lagati i podmetati.. Zatvaranje burze i privremena obustava su nebo i zemlja. Zse je imala privr.obustavu kratku. Forum je mjesto za razmjenu informacija i mišljenja. Kada sam prodao većinu i iznad 28 kn odmah po otvaranju kada je bilo 28.5 tu info nisam mogao podijeliti još nekoliko dana jer sam bio baniran što je lako razvidno. Da sam mogao, objavio bih i prilično sam se tresao tada kao nikad. Toliko razmišljanja praćenja truda novaca i toga jutra ono zelenilo kao i dan prije ogromno i boooom pa opet boooom i nemam više dionica. Ujutro sam rano prodao, krajem dana je već značajno palo radi se o velikim stvarnim novcima. Zašto je raslo toliko i brzo ne znam ni danas. Sve što sam napisao i danas potpisujem. Sada opet skupljam RIVP. Umjesto da se bavite sa mnom nastavite pisati kao da me nema ili barem "kupio sam po najnižom prodao po najvišoj"....Recimo ja od srca želim svima da zarade na OPTM i nadam se da će čim više jer su napaćeni ulagači itd....Ja optimu nisam kupovao iako sam razmatrao i imao novce pa neću za to optuživati nikoga kao Vi. Zadovoljan sam svojim odlukama oko RIVP vratio sam se sa nekoliko klikova u veliku sigurnost casha. Otkud vam pravo da bavite sa mnom na takav maliciozan način. Kad turizam krene Valamar će biti najbolji vjerujem i pomalo skupljam i skupljat ću. S poštovanjem.
Poslušajte borisa Vujičića od sinoć na HTV. Novac nece zavrsiti u nekretninama ni u inflaciji nego u dionicama
samo da te podsjetim, zagovarao si zatvaranje zse.
Zlonamjerno i pokvareno lažete lažljivče.
Dobro jutro svima, prekrasno, predivno jutro.
Poslušajte borisa Vujičića od sinoć na HTV. Novac nece zavrsiti u nekretninama ni u inflaciji nego u dionicama
trejderi manje gnjave tj. manje fantaziraju u zadnje vrijeme i to je jako dobro.neki dan kada ja njujorška nafta išla u minus padali su zaključci kako će najluksuznija roba, auti, nafta, zlato, rolexi nakit, putovanja biti badava. danas zaključak da se ne može ni kupiti ni prodati na burzi kao da onaj tko je to izjavio vrti barem nekoliko milijuna dnevno, iako burza normalno radi. Da bi kupovao treba imati novac ili dionice da bi prodavao, a da bi pisao samo tipkovnicu.
Sasvim logično da je likvidnost slabija. Većina dionica su u velikom padu Valamar je pao 20% od početka mjeseca sa 28.5 kn kad sam ga prodao, ERNT pada 4% dnevno, KODT 20% Adris pun casha pada. Spustite RIVP niže kunu dvije pa ćete vidjeti likvidnost. Osobno to jamčim.
Mali prometi nit mozes kupiti nit mozes prodati
sjajno
ako može kupujem i stojim ispod 23 kn
TUI danas minus 4.5%
Jučer je ERNT vrlo oštro pao, jer je netko navrat nanos izlazio vrlo vjerojatno, seli se, rastavlja, sastavlja tko će ga znati. Kao i na KODT-u ovaj sa 300 komada spustit će Kodt ispod 1.000 kn ako raspali po bidu. A svi se imaju dovoljno vremena pozicionirat, jeftinija kupnja je za svaku preporuku. Zanima me kvaliteta zato ERNT i KODT
Konkurencija postoji, ali valjda se slažete da je 5G nezaustavljiv proces. Imate fine i friške vijesti na http://www.ericsson.hr datirane 14. travnja i 17. travnja. Ne delaju oni to za niš za badaf. Na lokalnom tržistu za Teslu je tuliko posla da moraju birati, ali matica je isto sjajna u cijeloj priči. Ja dokupio jučer. Ako bude dividenda moguća cjenovna katapultacija možda opet pogriješim ili opet pogodim u sridu.
Bezobrazno napucavanje cijena stvar je prošlosti.
Tko ima novaca kupa se u moru a tko nema doma u lavoru.
Kakve veze ovo ima sa RIVP ?
Sigurno nikada nistr bili u Valamaru ili Maistri 5* jer da jeste ne bi ovo stavljali na temu Valamar
sve ok, ali 5G je nezaustavljiv proces. Osim toga korona je dodatna omrazila Kinu tako da E. nema dostojnu konkurenciju za taj unosan posao
18% pada u odnosu na trgovano po 1.280 kn prije 15 dana, 08. siječnja je bila 1.480 kn to je 29% trećinu firme
Danas 1.050 kn, u korona šoku ispod 1.000 kn
Što se događa, očito sa koronom nemaju veze, ali sa 5G imaju ?!
Vidjet ćemo kuda će danas cijena. Sad mi nije problem ako pada nego ako raste jer opet skupljam. Imam fobiju da neću skupiti dovoljno, ali razum kaže kupuj samo ako pada imam čak i interna pravila oko toga. Nije ništa jednostavno.
Jučer guverner Vujičić tvrdi u intervjuu da će većina novca ubačene likvidnosti završiti na tržištu kapitala, a ne u inflaciji radi svjetske konkurencije cijena roba.
Bude kak bude, cash je cash. Ali svrbi to je problem kod njega.
Jučer veliki nalog na prodaji povlaštene i veliki padovi cijene. Redovna čak 15% pala u odnosu na neki dan. Iznenađen sam jer ovi odlično delaju. Možda netko izlazi a ulagači nisu fokusirani na kvalitetu nego falš robu. I Adris padao. Ozlojeđen sam događanjima, a svrbi me cash.
Jučer veliki pad cijene u kojem sam i ja udebljao br. dionica. I broj 6. kupuje.
Dividenda kada i koliko hoće ili neće, može utjecati kratkoročno na cijenu.
Ne možemo preživjeti bez nekoliko milijardi eura od turizma. Tako da živi bili pa vidjeli. I puštat ćemo ih nekako pod kontrolom. Ali inspektorima, policajcima i doktorima, carinicima, koji će na to paziti treba platiti za uslugu. Granice ne mogu biti zatvorene non stop do kraja sezone.