1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. D'artagnan

Posts by D'artagnan

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• D'artagnan
    • March 12, 2020 at 11:17 AM

Tko ima keša navija da se otvori da i dalje pada da iskoristi priliku, možda života .... tko je većinom u dionicama navija da se sve blokira dok se ne razjasni sve oko pandemije i smiri ...

Ali koje je neko najracionalnije rješenje za buduće takve situacije koje se mogu eventualno dogoditi u budućnosti ??? dali blokirati TK na neko vrijeme ? dali to uraditi prije proglašenja krantena, nedajbog ratova? na koji način način spriječiti nekoga da manipulira sa takvim stvarima.. pripremi $$$$ i onda sve to izazove? Tko vam garantira da neće i štedne uloge blokirati, ako uz histeriju ekipa počne masovno dizati $$$ sa računa ?

• D'artagnan
    • March 12, 2020 at 10:51 AM
    Quote from maratonac

Kolega Neo jedini je predvidio armagedon. Nije znao kako će ta pošast izgledati ali njegove crtkarije su ga upozoravale na to. Respect kolega...😉

a jedan kaže ide gore, drugi dolje... jedan će pogoditi :)

Quote from trial
    Quote from D'artagnan

Smesno je da se sve obustavlja, recimo u italiji, osim prodavaonica i hitnih sluzbi.... a trziste kapitala radi?? Wtf? Kako koja je svrha, poanta, osim namjernog ubijanja i lomljenja da se preuzme sve sta se moze u vrijeme histerije i panike?

Pa naravno. U jednom trenutku dionice će biti toliko jeftine, da će se ovdje grdna lova zaraditi. A oporavak će doći, jer nije kraj svijeta.

Ma sve OK, neće svijet propasti,,, pokupiti će se jeftnije, a opet skuplje nego dan iza i oni koji sjede na golemim količinama $$$$ ...... ali koja je svrha, ako sve zatvore. osim dućana i hitnih službi, logično je i da su banke i fondovi zatvoreni ?? pa kako onda trgovati? ok preko neta, ali to je nadrealno... rokaš katastrofične vijesti i ubijaš sve do apsurdnih vrijednosti... i čekaš dok drugi moraju prodati zbog X razloga

• D'artagnan
    • March 12, 2020 at 10:21 AM

Smesno je da se sve obustavlja, recimo u italiji, osim prodavaonica i hitnih sluzbi.... a trziste kapitala radi?? Wtf? Kako koja je svrha, poanta, osim namjernog ubijanja i lomljenja da se preuzme sve sta se moze u vrijeme histerije i panike?

• D'artagnan
    • March 12, 2020 at 9:49 AM

Jje neznam zašto pre 10 dana. kad je izbila karantena u Italiji sve sve burze svijeta ne zatvore na mjesec/dva, da se izbjegnu bilo kakve špekulacije i histerija svjetskih razmjera .... ok možeš jeftinije kupiti... ali jel to poanta? ajmo sve ubiti pa onda tko još ima kapitala da pokupi po kikiriki cijeni ???

• D'artagnan
    • March 12, 2020 at 9:46 AM

Interesantno da smo pali duplo više od EU :/

• D'artagnan
    • March 7, 2020 at 10:31 PM

Hvala HDZ, SDP i svi ostali politicari, uhljebi na izvrsnim rezultatima koje ste postigli svojim (ne)radom... 😠😒😞😤

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/hrvat…sjeda/10064374/

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• D'artagnan
    • March 7, 2020 at 10:11 PM
    Quote from Trotter numero uno

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/sluzb…rista/10059070/

Zapravo mislim da uopce nije nerealno da ovo u dogledno vrijeme kupujem po 10 kn kako sam prije n godina (preracunato) kupovao kroz tadasnji korf. I to ne mislim samo zbog psihologije i panike nego zbog realnih rezultata koji bi mogli usljediti. Nemojte ubiti glasnika. To je jedan od realno mogucih scenarija.

Ovaj mjesec srecom nije previse bitan za turizam, malo sta je realno i otvoreno da radi ozbiljno .... kao i srpanjska rupa koja se stalno poteze ... tek uskrs i 1. Maj ce biti prvi test ....

Mozda ljudima bude i puna kapa korone i histerije, pa namjerno odu na odmor, ako prežive koronu 😀

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• D'artagnan
    • March 7, 2020 at 8:59 AM

Stop loss na 5% + ul/izl provizija po par puta i eto te isto na - 60% 🤔 .. a ako zaradis nabrzaka kupnjom/prodajom, opet ostanes bez min. 12% pa opet ne valja, hbga 🤣

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 11:16 PM

Ima li netko pri ruci koliko % prihoda valamar ostvaru i 3. Mjesecu u prosjeku?

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 10:39 PM

Pa to je OK ako zaroni, sta ne ? 😎 al ne vidim zadto bi bjezali 🤔

• Što smo danas tržili

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 10:37 PM

Neo, sta misliš da mi nezanmo gledali koliko je sta palo/raslo u mjesec, godinu, dvije, pet...da vidimo gdje je ATH i koji su parametri koji se trguje kod amera i EU 😂😂

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 9:32 PM

Impresivno koju paniku mediji stvaraju.. index pogotovo... bombasticni naslovi, evo sad kazu jabuke iz italije... jel bi ih kupili ?. Wtf. Pa valjda operes i inace jabuke ili oguliš.... ono kad novinari nemaju pojma kako se virusi sire

• Što smo danas tržili

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 9:01 PM

Pa ameri i EU, definitivno moraju pasti barem toliko da se malo ohlade ipak su na ATH predugo vremena, sa ludim i nerealnim parametrima, kao i CROBI koji ih je pratio u stopu :) ... ako on tako nastavi ih pratiti onda ce biti super, jer ces kupiti neke pozicije i imati odmah divku od 20% 😂😂👍 jedino ih treba kupiti, tj. Treba ih netko i prodati

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 8:56 PM

A meni realno svejedno, ona je dio diverzifikacije i ovi padovi na svima pozicijama me ne tangiraju, samo budem nove dokupio jeftinije ako jos padnu...

trenutno ovo sta imam u obveznicama prebacujem za pojacati dionicke pozicije

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 8:50 PM

3,9% na danasnju cijenu dionice... zadnju kupovinu sam imao oko 25 i stvarno sam mislio da je to proslo svrseno vrijeme, za takve ulaze,, osim ako dođe neka katastrofa..... a ono malo panike oko korone i šou :)

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 8:44 PM

A oni su? Neka tvoja ekipa ili postojeci dionicari koji bi to prodali za sto manje jer im je u interesu da imaju manje? Kako bi eventualno kupili istu kolicinu jeftinije u vrijeme dok vozarine donose pozitivno poslovanje

• Što smo danas tržili

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 8:32 PM

Prije se prilagođavaš, kako kupis i prodaš :)

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 4:00 PM
    Quote from Ludak
    Quote from gigic23

Na mala vrata krenula infiltracija drukerske ekipe i na ovaj forum.

Velika šteta!!!!

Inače ovaj scenarij koji se odigrava na AP , sa formiranjem aska i bida kao i odvijanjem trgovine nedvojbeno i jasno ukazuje na manipulaciju tržištem na štetu dionicara i kompanije.

Obzirom na to bit će zanimljivo vidjeti promjene u knjigi dionicara, kao i po potrebi promjene pozicija u registraciji, sa koje platforme ide trgovanje itd.

Puno posla za Regukatora, izdavatelja i nadzor.

Ali mislim da ima puno elemenata za rigorozne kazne po vise osnova.

😀✌👍👋

Display More

Hvala kolega na odgovoru, znaci po tebi tu je na strani neka 'teorija zavjere' i nekakva manipulacija tim dionicama.

Ok, a gdje ste ostali, dajte mi svoje odgovore na pitanje, objasnite mi. Zasto uz izvrsne vijesti vamo, krajnji optimizam, cak bi rekao ekstremni, ova dionica tone kao nikada do sada, na godisnje niske grane?

Display More

Zašto pada? Pa zato što može. Šta je neki problem da padne ? Valjda ti odgovara ;)

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 3:57 PM

Ma nije tako strašno, evo DDJH je u plusu, zna se šta vrijedi, a ne valamar ahahahahha ... dokaz totalnog ludila :) .... bome kako je krenulo na RIVP izgleda da ću moći opet kupovati oko 25 kad sam zadnji put bio uzimao i mislio prošla baba sa kolačima, svašta

• Što smo danas tržili

• D'artagnan
    • March 6, 2020 at 2:56 PM
    Quote from Neo

puklo 1840.... prije 1620-1640 ne pomišljati na ulazak..eto tamo se ide

Pa ako radiš u fondu nekom i imate takvu namjeru, onda vjerujem da idu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt