dosla ponuda na kucnu adresu
Posts by Kivi
-
-
kupio plastike po 86.. s obzirom na cijenu izgleda da je već ukalkuliran i otpis tvornica.. pala je preko 50%.. firma i dalje dobro kapitalno pokrivena.. ima now how.. na ovim razinama prihvatljiv risk / reward.. a i nekako volim ovu firmu i stvarno na stranu dioničarstvo ali im stvarno želim da nadiđu sve ove probleme.. jel u ovoj jadnoj državi još je malo firmi koje išta proizvode.. a bez proizvodnje smo u 3 k..
-
e sad jedno malo teže pitanje.. što se dešava ako netko odluči razvlastiti vodećeg dioničara ovdje.. i ako plastika ostane bez svojih postrojenja u rusiji.. dali bi to ova firma mogla preživjeti?
Osim ako se ne zatvore pogoni u svim državama, zabrani se upotreba plastike i u potpunosti se prekine sa proizvodnjom bilo kakvih automobila u Europi, šanse za preživljavanje ne bi trebale biti loše.
normalno da ste u pravu u ovom dijelu.. no mene zanima šta bi se desilo da bilancom da moraju raditi otpise tvornica.. da se razumijemo ne drukam ništa..
ali kad danas vidim kako su lako potezom pera razvlastili sberbanku i prodali ju za sitniš.. pitam se di je granica u ovim igrama bez granica..
-
e sad jedno malo teže pitanje.. što se dešava ako netko odluči razvlastiti vodećeg dioničara ovdje.. i ako plastika ostane bez svojih postrojenja u rusiji.. dali bi to ova firma mogla preživjeti?
-
sindrom padajućeg noža.. a di je dno ko zna.. trenutno je velika panika i nepoznanica pa s time i cijena roni.. fundamentalno sigurno vrijedi.. ali kapital ne voli nepoznanice kojih je trenutno puno.. ja sam neki dan zatrejdao sa nekim plusom.. e sad prilika ili neprilika
-
kolega jedino ste zaboravili rat u Ukrajini.. ocito dok se tu situacija ne stabilizira nebumo jace gore.. siguran sam da ga nema vec bi debelo bili u 5xx teritoriju
-
Dobit je ,
a to znaju i vrapci na grani ,negdje između 10 i 50 miliončeka za Q4
Fini ste si raspon uzeli
-
opasni su to igrači.. a sad dali i kako je moguće da će oni koji ostanu ovdje uspjeti dobiti veću cijenu.. nisam baš siguran.. a one bajke o paketu od AH - bilo je jasno da od toga ništa.. pa nisu glu.. da si izbijaju novce iz đepa.. vjerojatno je naša uvažena odvjetnica napravila svoj deal sa nekim ko je njoj možda nešto dugovao (čista pretpostavka)..
nadali smo se većoj cijeni - nije došla.. što se mene tiče meni je ove priče dosta.. ovdje sam zaradio možda i najviše od cijele ZSE priče.. ali samo zato što
sam kupovao davno prije kada se nije znalo jel bu ovo društvo uopće postojalo (i kada je postojao debeli going concern).. i kad se nije znalo ni za UG ni za ništa.. i ja ću ladno prihvatit ponudu i nebum više nikad o ovome razmišljao.. hvala svima koji su pridonosili temi
-
ajde i da ta farsa napokon završi.. i da otključam te pare više
-
da rublja je u free fall-u.. loša situacija sve skupa.. odlična firma ali kao da to rusko tržište je prokleto za njih.. pa problemi korone.. pa problemi poluvodiča.. pa sad ta eskalacija sukoba.. čak i da sukobi relativno kratko potraju sankcije rusiji su neminovne.. tako da short term ne izgleda dobro.. smjer će nam pokazati izvještaj.. a ovo sadašnje stanje uopće je teško reći kako i kada će se ukalkulirati u cijenu..
-
-ADPL 142 i 141,5 .. ipak nebum hodlao.. malo ću pričekati da se situacija razjasni
-
Good job. Ovo je bila dobra prilika za podebljati poziciju. Dugoročno će se sigurno isplatiti...
Problem je što će se ova dionica prodavati i niže i da se rat odmah zaustavi.
Slažem se da može još dole, iako ove razine su meni zanimljive.. bio sam izašao iz nje prije nego što je krenula dole zbog chipova.. već je sada pala značajno.. pola prijašnjeg hodla sam vratio.. ako pada još čekamo je još niže..
-
plus Plastika na 136
-
Ja rasprodao sve i tu i vani.
Ocekujem tesko njesra, cak prije tu nego vani.
Ako Putin potpali BiH s Dodikom necemo biti turisticka zemlja nego krajisnicka.
A dionice ne kikiriki nego dzabalesku.
u tom slučaju nebu vam ni fiat puno pomogao.. prije svinjske polovice u zamrzivaču
-
Nego jel itko dosao do racunice da dobijemo oko 15?
Na toliko sam htio uzeti audi a5 oa da li da zovem zubaka ili ne?
kolega ajmo ovako.. okrenut cijenu u 63,5.. i onda ima da platim i 5k eura kvadrat u Zg-u
-
I mene jedino Putin brine...isisala me ova dionica...nema više lipe🤭
da ne znam zakaj mene više biden brine
-
Vidjet ćemo šta će nam izvještaj pokazati za 10 dana i koji je očekivani smjer, i koliko su ostvarili prosječnu vozarinu u zadnjem kvartalu.. veljača prolazi i vjerujem da za AP može biti samo bolje u ovoj godini s obzirom na dosta konzervativan pristup ugovaranja brodova a sa vremenom će se i ti ugovori
ugovoriti za više.. s obzirom da su pokrenuli i batalu i naručili brodove očito se očekuje još neko vrijeme (godine) dovoljno robusnog tržišta.. i samim time
cijena će to popratiti jel funadamenti jačaju..
-
ovaj što je kupio 23547 kom ako je ponuda 5.36 zaradio za 40 bureka.. sve u svemu biti će zanimljivo.. po meni jedina šansa za veću cijenu u očekivanoj ponudi za preuzimanje od 5.36 je da je Telemach stjecao nešto po višoj cijeni.. nadamo se da spavači u Hanfi rade svoj posao..
-
Nisam na kraju pratio trgovanje ali ovo 5,34 je zanimljiva kupnja .Ako je 5,36 ponuda onda nije isplativo.Po tome se da zaključit da je više od toga 🤨
Covjek bi zaradio 2lp po dionici
-
ja čekam unutra do kraja ovog cirkusa.. očekujem ono što je objavljeno.. sve drugo je na dugom štapu..