evo na ATGR se moglo fino zatrejdati od 1200 do 1300 u svega par dana.. reklo bi se easy money..
Posts by Kivi
-
-
pa okej taj bloger Sovka rezonira na svoj način.. i kao i mi raspolaže sa javno dostupnim informacijama.. ništa posebno u ovim njegovim objavama ne piše
-
Na ZSE je svaki petak Black Friday
Baš gledam, svi mi nalozi prošli, sad da li je to dobro ili loše ne znam :-)))
Možda bolje da pričekamo ponedjeljak i Trump/Biden-oforiju :-)))
jeste malo i DLKV uboli
ja danas prodavao dio holdinga bitcoina.. ispalo je da nominalno najrizicnija imovina ove godine spašava stvar sa covidom i našom burzom.. da mi je netko reko da će mi to biti najveći hedge protiv naše burze prije koje godine nebi mu vjerovao..
-
da zanimljivo je to što je on RIVP prodavao još na 48, i dosta debelo iznad 40 kuna.. s obzirom di je cijena sada tamo a koliki je ulazak on tamo imao.. ispada da je vjerojatno manje ovdje izgubio nego što bi mu vrijednost portfelja vrijedila da ima još uvijek istu količinu RIVP-a.. nakon svega IB je zaradio ozbiljne novce tamo, a i ovdje u nekom roku od par godina bi mogao opet biti u ozbiljnom plusu..
-
Ostaje za vidjeti dali će IB zaradu od RIVP-a uvećati ovdje ili spaliti.. a i ostali dionici skupa sa njime.. ova obavijest samo pokazuje da ona njegova otpuštanja su imale veze isključivo sa zalogom na dionicama.. i da nije realno očekivati da bu dioničar br.1. prodavao kad prva veća oluja na oceanu (korona) dođe..
Ali zalogom je na prvom mjestu te iste dionice i dizao gore da bi ih na kraju bio primoran vratiti odakle je i poceo jer ocito prvenstveni plan ne ide kako je zamislio
Slažem se.. ali on koliko god je studiozno razradio ulazak ovdje.. corona je pomela i njega i sve.. i to ne samo na ATPL.. pogotovo on sa takvim značajnim ulogom ne može nikako van.. a s obzirom da je ušao u direktno upravljanje kompanijom očito će biti ovdje long term.
-
Ostaje za vidjeti dali će IB zaradu od RIVP-a uvećati ovdje ili spaliti.. a i ostali dionici skupa sa njime.. ova obavijest samo pokazuje da ona njegova otpuštanja su imale veze isključivo sa zalogom na dionicama.. i da nije realno očekivati da bu dioničar br.1. prodavao kad prva veća oluja na oceanu (korona) dođe..
-
Ispada da će Michigan donijeti pobjednika, tko tamo pobijedi vrlo vjerojatno uzima izbore.. znači da Biden još uvijek može pobijediti
-
da situacija je za sad takva da izgleda da Trump pobjeđuje.. dobro ili loše nemam pojma.. kako tržišta ne vole promjene - vjerojatno dobro.. za daljnju degradaciju demokracije u US vjerojatno loše..
-
Kakve to veze ima sa pranjem novca? Pa ne pricamo ovdje o laziranju izvjesca ili necem slicnom, ovdje se radi o protokolima i procesima unutar same banke...
Ono sto je ovdje bitno, sa ovim je rjesen samo prekrsajni dio, ostaje jos kazneni dio, ne znamo hoce li netko i kazneno odgovarati...
Ima veze u toliko da nitko ne vidi da postoji pranje novca.
I ne samo unutar same banke. To ti pogrešno tumačiš. Niti vanjski revizor, a za što je onda plaćen???, a niti kontrola HNB.
Od HR svi samo nikada ništa nisu vidjeli, pa tako niti u bankama.
P ako je to sve SAMO unutar same banke, tko je odgovoran?
Vidiš ovdje si malo promašio tezu, vanjski revizor utvrđuje da su FI fer prezentirani, i da nema nekih materijalnih činjenica koje nisu prikazane u istima. Oni rade temeljen uzoraka i revizorskim postupcima
utvrđuju da nešto nije iskazano. To što je prolazilo po računu nije njihova odgovornost, tu prvenstveno unutarnja kontrola i uprava snose odgovornost a na kraju HNB-ov nadzor je utvrdio nepravilnosti
-
DDJH vlakić ujutro vozio nizbrdo pa krenuo malo uzbrdo
-
LJudi, izbori su večeras. Ako pobjedi Senilac, sutra idu burze 30% dolje, a onda još dolje u danima i mjesecima nakon. Ako pobjedi Narančasti, idu 10% gore i luda vožnja se nastavlja dok god ima goriva, a onda isto tako crash nazad. Šanse su 50:50. Živimo u ludim vremenima...
haha ako pobijedi senilac sutra burze neće postojati
-
evo TELE 2 od sad TELEMACH HRVATSKA
Izmedju ostalog piše:
Telemach Hrvatska uskoro će omogućiti najbolju kvalitetu mobilne mreže i nove mobilne usluge zajedno s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj
pise "s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj"..koliko znam United u Hr nema jos fiksnu mrežu..jel možda misli akvizirat nekog fiksnog operatera...možda OPTIMA? Ili? im li ko ideju sta je UG tija rec
počeli su puštat teasere na veliko.. nadamo se da se nešto dobro valja iza brda
-
Pa ti sad kupi nešto i nadaj se da te neće pomesti vlakić u krivom smjeru.
Pa zasto se vozite vlakicima???...ima i drugih prijevoznika...
vlakići su privlačni.. srečom me zdravi razum razuvjerio od Viro vlakića prije blokade.. pa makar i propustio koji vlakić prema gore
-
kad već pričamo o simptomima.. ja znam 10 ljudi koji su imali ili imaju još uvijek.. jedna preko 50 nema nikakve simptome, 3-4 u 30ima nemaju okus, par u 40 su imali jedan dan temp, par u 50 imali jaču temp i bolove mišića i kosti.. znači jako individualno..
sve u svemu upala pluća je gora, a gripa je tu negdje.. ali ovo se širi asimptomatskim putem i relativno lako, pa su ljudi slabijeg imuniteta i oni kronično bolesni puno izloženiji od gore navedenih bolesti...
-
Dođi Mesute Ozile da te očerupamo ko patku.. brzo bi taj utekao
-
st-brajo : pa ja sam jedne godine početkom kolovoza kupio funte preko PBZ mobilne aplikacije. I početkom rujna vratio te funte u KN i zaradio čistih 1% bez ikakvih naknada u mjesec dana. Zar sam trebao platiti porez ?
kolega nemojte samo u pržunu završiti.. Marić će osobno doći po vas
-
pa nije ZSE osnovna ili srednja škola.. ovo je u najmanju ruku faks ili magisterij - ako si uspio izvući živu glavu i da si još zaradio ili dobro zaradio onda si fakat doktor..
-
Pa nije baš, smjenjena je kompletna uprava, došlo je do reogranizacije poslovanja, a kazna je 33 mil kn jer je došlo do nagodbe... Pametno od ZABE...
pa dobro, smijenjena je uprava, što je logična posljedica takvih propusta. dali je tko od tih odgovornih ljudi morao snositi kakvu pojedinačnu kaznu? vjerojatno nije.. 33 mil kuna za ZABU nije ništa, da je kazna recimo 300 mil ili pola miljarde to bi već bila nekakva poruka regulatora.. ovako ništa se posebno nije desilo..
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…index_tid=66207
tresla se brda rodio se miš
-
Moram priznati da sam vas sve tu izgubio. Koji Pevec, Pevec familija ili Pevec/Pevex d.d.? Kakva sad slatka industrija, pa to je Pivac za kojeg smo prije spominjali kao kupce, ako to jos drzi vodu. I zadnje, nije li dionicar pod brojem 6 drugi Biblijin skrbnicki racun?
Ocito mi mozak sve sporije okrece kotacice od kad radim od doma..
Pa i ja mislim da IB prodaje.
A nije potvrdjeno tko je kupac.
Po meni bi jedina dobra vijest bila da je neka renomirana dry bulk firma, ali sumnjam.
ako IB prodaje to znači da je ovdje poprilično polupao ube.. jer taj je kupovao od 100 do preko 600.. samo onaj jedan veliki paket od CO je mislim kupio po 270 (nisam 100% jel mi se neda to kopat)