1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• zlocesti
    • September 28, 2020 at 12:36 PM

Osim što su u plusu, tržište je likvidno.

U svakom času možeš ući i izaći na velikim volumenima

• INGR (INGRA d.d.)

• zlocesti
    • September 28, 2020 at 12:34 PM

Uvijek je pitanje da li kupujemo povlačenje ili prošla baba sa kolačima. ovdje je

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    mogući SHS, opreza nikada dosta

• OPTE prodaja - kladionica

• zlocesti
    • September 28, 2020 at 10:53 AM

Stara žvaka

Išla sam pogledati zbog čega smo svi bili " bedasti " i natrpali se Optime .

Možda zato i jer su drugi bili i " bedastji " od nas........

Ma o čemu su oni pričali , o nonsensu da bi UG kupio Optimu ????????? :/:S:S:S:S:S:S

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/realn…rziste/8963621/

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• zlocesti
    • September 27, 2020 at 10:22 PM

Nije da nije bilo prilika za zaraditi, samo je ovo nama malo:S

Mi bi 200%, po mogućnosti odmah. Pronto

Atlantic grupa se trguje u rasponu, uđeš, izađe, ponoviš . Godišnji graf

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
    • September 27, 2020 at 10:00 PM

--------------Johnson & Johnson said that Phase1/2 trial data showed that a single dose of its COVID-19 vaccine candidate, JNJ-78436735, induced a “strong” neutralizing antibody response in nearly all participants aged 18 years and older.

Interim analysis from the ongoing Phase 1/2a clinical trial demonstrated that J&J’s (JNJ) vaccine candidate was generally well-tolerated. Immune responses were similar across the age groups studied, including older adults. J&J noted that the data are consistent with preclinical studies,which showed that a single dose of the vaccine prevented subsequent infection and provided complete protection in the lungs of non-human primates----------------

Meni ovo izgleda kao prilika za ulaz, ako zatvore iznad 147 dolara, mada mislim da će i otvoriti sa gapom

Files

JNJ daily 27.09.png 79 kB – 0 Downloads Satni graf JNJ 27.09.png 98.49 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • September 27, 2020 at 9:50 PM

Što ste se uhvatili izvješća ko' pijan plota ?

Ja nisam u papiru radi dividende :S

• zlocesti
    • September 27, 2020 at 10:47 AM

Svi smo nervozni :S

Piše u knjigama ovako- Uzmi dio profita, ako je moguće ono što si inicijalno uložio, da pokriješ trošak investicije. A dalje se kockaš sa zarađenim novcem, novcem od casina:)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • September 27, 2020 at 10:31 AM

I , što ćemo onda ???

Ja očekujem na vlas isto.... al' svejedno se neću obrušiti na bid.

Čekati ću. Oduljilo se i još će.

Jeste li ikada kupovali stan, koji Vam se i svidio ?

Jeste li se prvo ciganili, pa na koncu platili ? Zašto bi ovdje bilo drugačije ?

Sumnjam da velike kompanije tek tako vade novac iz džepa. I njima upravljaju samo ljudi, isto krvavi ispod kože kao i mi.

Zašto bi platili skuplje, ako ne moraju. I tako to traje, i traje........

Opte nikada nije bilo lako držati, ni na 1,80 kada se zveckalo stečajem, niti sada kada se priča da ponuda nema, što je nonsence samo po sebi

Vip bi po logici stvari kupio samo da zapriječi dolazak trećeg, treći bi kupio da uđe na tržište, HT ne bi prodao da ne mora, Zabi treba novac a ne udio u telekomunikacijama i tako riba ribi grize rep

• Porez na kapitalnu dobit

• zlocesti
    • September 26, 2020 at 7:54 PM

Ne može bez prireza 😪

• zlocesti
    • September 26, 2020 at 5:36 PM

Dobar dan.

-- Kol' ko košta jedna Optima ?

- 10 kn.

- Dobro. Molim Vas jednu jednu Optimu.

Na moju veliku žalost to vjerojatno ne ide tako 🙃🙃🙃

Pa moramo čekati.

I ja, i vi, i svi dioničari iz top 10 od kojih je jedan i član NO i nikada nije prodao niti jednu dionicu. I Vip i Tele 2, i HT i Zaba, druge da ne nabrajam, svi moramo čekati jer ovo nije dječja brojalica

Koliko je trajao proces kupnje Tele ? Čini mi se oko godinu dana . Zašto bi ovo trajalo kraće, osim što smo većinom nestrpljivi.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
    • September 26, 2020 at 9:42 AM

Pomalo nam je jasno kako, sada još i što i zašto :S

Ulijenili ste se. Sigurna sam da ima ljudi koji odavno trguju vani, bilo bi lijepo da podijele ideje

Moderna je izašla iz trokuta. Jučer snažno up, 5%. Hold.

Dolar jača, burze su žilave, zlato pada. . Kada bi bilo para koliko je ideja

Evo ideje za razmatranje

Barrick rudnik zlata, jedna od novijih investicija W. Baffeta. On igra defanzivno, zlato i ulaganje u japansku industriju

Možda cijena formira SHS... i možda će biti prilike protrgovati papir.

Ulaz, izlaz

Files

trokut po trokut palača.png 41.96 kB – 0 Downloads Barrick weekly.png 53.95 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • September 26, 2020 at 9:31 AM

-------Što se tiče konkretnih planova, nakon Zakona o elektroničkim medijima, koji je u procesu usuglašavanja s drugim ministarstvima i koji će u listopadu biti raspravljan na sjednici vlade, pripremamo najavljenu prethodnu raspravu o Zakonu o medijima.

Bog od burze nam pomogao, potpali smo pod nadležnost Ministarstva kulture ???

:S

• zlocesti
    • September 25, 2020 at 2:05 PM

O običaji, o vremena.

Da mi je netko rekao da ću na djuri zaraditi više od 100% u manje od mjesec dana, ne bih mu vjerovala.

Opte i djuro cjenovno li-la

:S:S

• zlocesti
    • September 25, 2020 at 9:46 AM

Mali pogled u prošlost. Pogledala sam Maestrale

Uvijek je to tako u priči o preuzimanjima

Uz očekivanja i razočaranja, zapreke na putu, špekulativni manevri... i na koncu Tko čeka, dočeka

Long pozicije su bolne pozicije. I brojne propuštene prilike negdje drugdje, osim za jako imućne ljude, oni se mogu rastegnuti na par pozicija istovremeno

Posve je razvidno da je bilo više nego uputno prodati Maestral 2014, nego čekati u papiru 2019., al' daj ga ti znaj

Opte će se prodati, i to za cijenu koja neće biti manja od 6 kn, na 6 kn smo imali intervencije..... a da li ćemo čekati do srpnja iduće godine,, to ne znamo. Možda. A možda i ne.

Unatoč tome što nas ostatak foruma gleda sa podsmijehom i blagim suosjećanjem, ne vidim bolju priliku na tržištu. Niti što se tiče prinosa, niti što se tiče izlaska. Svi ćemo moći izaći iz papira bez obzira na količinu. Jer i to zna biti problem, količina

Files

Hoteli Maestral d.d. - redovne dionice.png 64.27 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • September 25, 2020 at 9:19 AM

The best way to trade choppy markets is to always be prepared for the reversal. Get in early and take profits quickly. Anyone waiting for a bigger move in either direction will soon watch a nice profit turn into a big loser a few hours later.

If a person doesn’t have the time or risk tolerance to trade around this chop, there is nothing wrong with sitting this one out. Better trades are coming, we just need to be patient and wait for them. (That said, I would be leery of any slip under 3,200. We could still see another stumble or two before we find the real bottom. Remember, it is always better to be out of the market wishing you were in than in the market wishing you were out.)

---------https://www.investing.com/analysis/is-it…ounce-200538849

• CORONA virus

• zlocesti
    • September 25, 2020 at 9:04 AM

SARS je nestao jer je ubijao svoje domaćine. Sam si je jamu iskopao. Što je virus ubojitiji prije će sam istrijebiti svoje domaćine

---

https://m.investing.com/news/coronavir…vaccine-2305415

Čini se pak da će cjepivo biti pušteno u primjenu prije nego očekujemo, intervencijom.

To će vjerojatno odlučiti o ishodu izbora, a na burzama onda business as usual

Svi spašeni.

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• zlocesti
    • September 24, 2020 at 7:05 PM

Sve je OK sa Podravkom, razmišljam sa pozicije osiguranika mirovinskih fondova, i generalno o bizarnosti svega toga

Ako je Ledo na bubanj, neka ga kupi Podravka, ako si ga može priuštiti. Da država ima manji upliv U Podravci ne bih nikada oklijevala uložiti u Podravku

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• zlocesti
    • September 24, 2020 at 6:26 PM

Gledam to sve malo sa strane, drago mi je za kolege u Podravci, strpljenje nagrađeno

Al' gledam to i sa strane. Mirovinski fondovi su valjda malo spušili novaca u Ledu, oni su imali Ledo, nisu li.... sada će ponovno dati za svoj Ledo koliko se to od njih bude tražilo. Kroz Podravku. Odakle će Podravka izvući taj novac, 600 milijuna eura

Dva put plaćena ista kompanija.

Ako mirovinci nisu imali Ledo, onda sam na krivom tragu, isprike svima, i sretno im bilo

Sretno im bilo u svakom slučaju, drže naše penzije.

• zlocesti
    • September 24, 2020 at 2:18 PM

Sve istina.

Dođe mi lijepo da odregistriram dionice pa da ih ni ne vidim.

Ovo se oteglo, svi već dobrano nestrpljivi, svi sve " znaju", nitko ništa ne zna

Uvjeti natječaja su se promijenili i netko je imao priličnu snagu utjecaja da ishodi promjenu . Pored interesa.

• zlocesti
    • September 24, 2020 at 10:16 AM

https://www.bloomberg.com/news/articles/…ce-markets-wrap

Nema mira na Burzama

O predsjedniku Amerike ne mislim ništa, njihov je pa neka hendlaju :S, al' valjda je to i rekao, pa su mediji prenijeli. Pitanje je doduše konteksta.

Mediji znaju biti zlonamjerni.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt