Ne stignem pogledati izvjesce, ali po cijeni bi rekao da ni ne moram 😁
15 % manja zarada po dionici nego prošle godine.
Ako netko čita izvještaje i prati Lenac, nema iznenađenja.
Ne stignem pogledati izvjesce, ali po cijeni bi rekao da ni ne moram 😁
15 % manja zarada po dionici nego prošle godine.
Ako netko čita izvještaje i prati Lenac, nema iznenađenja.
Da vidimo koliki će biti regres ove godine
Unazad nekoliko godina sva trgovina između prvih 10- 11 dioničara, mahom insajdera određena mimo burze.
Iznimka NB
Cijena se spustila na 23,40 - keš 15 eura po dionici.
Nevjerojatno.
Lplh i dalje koristi europske fondove, osim za kamp, sada i brodogradilište cca 500 tisuća eura za solare. Ogromni iznosi s obzirom na TK 15 mil. eura.
Dioničari 6 i 9 izmjenili 1.000 komada mimo burze.
Vidjeti ćemo hoće li br.6 nastaviti s podjelom.
Zar misliš da ce cijena pasti prije ex dividend dana?
Nisam primjetio da top10 masovno izlazi, prodali su nesto, ali kap u moru u odnosu na njihov udio.
A dobit je 60-70% veća nego lani, valjda ce barem dio toga preusmjeriti na dividendu tako da ne vidim razlog da ne raste s obzirom na očekivanja dobre dividende.
Znam da nismo SAD, ali tamo kad dobit naraste toliko kao ovdje dionica skoči gotovo 100%.
Ne pišem da izlazi masovno ali već treći insajder poprilično krati. Možda griješim ali u tri mjeseca 30%, u godini skoro 70% na blue chipu je poprilično.
Ne kažem da neće dalje rasti.
Ovaj rast mi je pomalo umjetan tako da sam izašao.
Top 10 izlazi, cijena bjesomučno raste. Koja divienda to pokriva?
Ja sam ušao na 12,60 eura zbog dividende prije tri mjeseca.
Malo me već brine kolika bi trebala biti ta dividenda.
Nisam namjeravao prodavati pa plaćati porez ali sada više nisam siguran.
Moj bi mogao biti za udovice i siročad pod uvjetom da je very long
Rivp
Lplh
Ernt
Zaba
Danas se junački udaralo, dugo nije tako
Pobježe nam cijena
Istovaraju kolege iz Erstea kao da im se o životu radi, ništa im nije prejeftino
Kao da nije njihovo
😂😂😂
Nemam iskustva u zašprehavnju većinskih.
Tu i tamo za osjetiti da je vrijeme za bježaniju ali rekao bih da ovdje to nije slučaj.
Stigao poziv za skupštinu, ima li smisla ići?
Kakvo je ovo danas bilo proklizavanje ...
Blažena nelikvidnost
Objava dividende je bila razočaranje.
Čekamo dobre vijesti, rast dobiti a potom i dividende.
Očekujem to već u idućem izvještaju.
Meni to nije dug period jer ne kanim prodavati tako skoro.
Unazad nekoliko godina sva trgovina između prvih 10- 11 dioničara, mahom insajdera određena mimo burze.
Iznimka NB
Cijena se spustila na 23,40 - keš 15 eura po dionici.
Nevjerojatno.
Lplh i dalje koristi europske fondove, osim za kamp, sada i brodogradilište cca 500 tisuća eura za solare. Ogromni iznosi s obzirom na TK 15 mil. eura.
Ako smo dobro razumijeli FI za prošli kvartal te najave za idući treba samo biti strpljiv.
Cijena pada ali nisu to količine koje najavljuju armagedon.
Brzo se to okrene.
Mirovinci vladaju na ZSE ali ako imamo tvrtku koja dobro radi i isplaćuje solidnu dividendu koga briga za njihove kombinacije.
Ne tako davno rasprodavali su kodt po cca 2200 kn.
Nije baš da potroše jer nebi bilo na računu toliko novca. Ulažu oni zadnjih godina i u kampove itd.
Ja nisam ni malo razočaran, jednostavno su nas malo razmazili posljednjih godina.
Ipak, imam dojam da ne koriste optimalno taj novac i pošto ga inflacija poprilično nagriza da bi bilo najbolje da ga isplate dioničarima.
Problem su vjerojatno većinski vlasnici koji odlučuju a ne dijeli im se toliki novac sa malim dioničarima.
Eto nam i izvješća... 15 eua keša po dionici ... hoće li kome pasti na pamet podjeliti nešto dioničarima?
5 eura bi bilo ok
Lopari trenutno slaba popunjenost, skuplje mobilne kućice poluprazne... ipak je 7. mjesec. Planiraju se nove luksuznije ali trebati će poraditi na popunjavanju tih kapaciteta. Neće ići samo od sebe.