*sitniši LOL😒 three words
Posts by nemo
-
-
Kokosari kokosare, a pravi igraci su odavno bacili parangal i strpljivo cekaju. J..ali vas siniši i liparenje. Ili milja ili nista😎
-
O kolega kako reagiramo na optimu dok ddjh kujemo u zvijezde. A gle, tko puši na ZSE ima pravo da se ljuti. I obrnuto. Go! Zloća go! ✌
Ne razumijem,ali svakom svoje veselje.
zdravoseljački: riješi se (ili si vec trebao) ddjh i uđi (ili si vec trebao u opte). Onda bi znao sto je veselje ili radost.
-
A ti brate mili svaki dan g. Krešo simo, g. Krešo tamo.
Totalno nebitan lik koji možda zna nešto više od nas, a možda i ne zna.
Pitaj malo obožavatelje lika i djela g. Nenada Bakića koji su ga pratili na PTKM, VPIK i DDJH kako su prošli, ili ove što su pratili g. Bilbiju na ATPL.
Takvi me likovi više straše nego što mi daju sigurnost.
Neusporedivo interesantnija i znakovitija je iznenadna pojava Allianz Hrvatska d.d. na desetom mjestu u TOP10.
Obratiti pažnju na poslovno povezane pravne osobe:
Allianz je uvijek bio tu i to sa istom količinom, samo što je sad ponovno ušao u top 10, jer su ovi prije njega prodali.
prvo ga je prestigao Krešo, a onda HPBS-6/SZAIF koji je trenutno nestao
Šokre je naš, mi smo šiniKre💪💪💪
-
Dali postoji ikakva šansa da se npr pri kraju procesa,u dobrom tajmingu pojavi nekakav šaranović i krene čistiti sve s reda i onda na kraju dogovarati s trećom stranom?
Da ima takav interesent mogao se pojaviti i jučer i danas i sutra. U nekom super optimističnom scenariju princ na bijelom konju kupuju na burzi do 25% i kreće javna ponuda. No rekao bih da je ovo slučaj iscrpljivanja i krajnji ishod za manjinske dioničare vrlo neizvjestan.
O kolega kako reagiramo na optimu dok ddjh kujemo u zvijezde. A gle, tko puši na ZSE ima pravo da se ljuti. I obrnuto. Go! Zloća go! ✌
-
A poradi čega??
A poradi truda i predanosti, nacrtala je tih grafova puno. Bila potpora nama početnicima...
aaaaa to...a dobro
-
Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti .
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
A poradi čega??
-
Komentari kao da živimo u Švedskoj...tko još nije neka se spusti sa neba ne na zemlju, nego u ovaj glib i močvaru od države. Imamo dvije mogućnosti: plutati u govnima ili zaroniti dublje.
" ...i onda je pretposlijednji hrvat ubio poslijednjeg hrvata, i napokon je zavladao mir, blagostanje i prosperitet u RH..."
-
Stigla obavijest na ZSE
lijepo je što vode računa o investitorima,
"Nastavno na navedeno, smatramo da bi objava bilo kakve dodatne informacije u ovom trenutku mogla djelovati zbunjujuće i obmanjujuće na investicijsku javnost."
jer i ova je sasvim dovoljna
Kako se brinu o "investicijskoj javnosti". Još ću se rasplakati nad sudbinom djure djakovë
-
Zovem cijeli dan Porsche Inter Auto da vidim kakav A5 imaju na lageru, ali zauzeto. Niste valjda svi krenuli u shoping 😁
ja kupujem brod😎
-
Svjetski rat
Fala kolega na ispravki, ljektorici sam dala denes fraj pa mi nema ko ljektorirati postove na dijonicama . net 🤪
Morala je lijektorica kuči da čuva malolijetnu dijecu😂😂😂
-
Čelnik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus prošli je tjedan nazvao nejednaki pristup cjepivu "katastrofalnim moralnim slomom", pozvavši države i proizvođače na pravedniju raspodjelu cjepiva diljem svijeta.
Kažu da samo siromašni vide one siromašnije od sebe.
Bogati vide samo bogatije.
Svaka kriza razotkrije ono najgore u ljudima, pa je i ova.
Psi laju, a karavane prolaze...
-
https://cdn.midas-network.com/ContentArticle…talWidgetId=115
sažetak ;
Službene informacije kažu da Pfizer s dozama kasni jer šire proizvodne kapacitete te ulažu u tvornicu u SAD-u. Đikić misli da je puno bolje da to odrade na početku procjepljivanja, dok je prve doze primio manji broj osoba. Međutim, neslužbeno tumačenje kašnjenja cjepiva, iz pouzdanih političkih izvora, iznosi drugačiju teoriju.
“Priča s tvornicom je samo pokriće. Morate stvari gledati u širem političkom kontekstu. Kao prvo, Amerikanci gledaju da pokriju sebe, da procijepe svoje ljude, što je iznimno bitno novom predsjedniku Bidenu, osobito da se demonstrira u odnosu na Trumpa. No to nije politički korektno na glas reći pa smišljaju druga opravdanja. No kad procijepe Amerikance, onda će se stabilizirati dostava ostatku svijeta”, rekao je dobro upućen izvor za 24sata.
zaključak: počeo je treći svijetski rat bez ispaljenog metka .... za cjepivo.... vode se prljave borbe 😀
Svjetski rat
-
Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)
Kad pijes ne trguj!
12,58 uz čaj od đumbira 😎
-
Čista utrka za novcima i farmaceutska pohlepa. Dok se ovo sve u detalje dugoročno ne ispita neću se cjepiti nijednim cjepivom.
QuoteNjemački dnevni listovi Handelsblatt i Bild su u ponedjeljak odvojeno izvijestili da cjepivo koje je kompanija AstraZeneca razvila u suradnji s Oxfordskim sveučilištem ima učinkovitost manju od 10 posto kod starijih od 65 godina te da se njemačka vlada pribojava da EMA, Europska agencija za lijekove, neće odobriti AstraZenecino cjepivo za tu dobnu skupinu.
Pasti će nebo. Jer se nećeš cjepiti.
-
Isto je bilo sa naftom prije par godina. Skoro 200$ jer je navodno ima je samo još za 10-10god. A sad nikako da dode na 50$. Rekla kazala obicno digne/spusti cijenu svega cime se trguje, tako i berze. Pocetni žar a nakon toga se obicno sve vrati i okvire ocekivanog odnosno prave vrijednosti, cijene. Extraprofit ~ normalprofit. Sve počiva na neizmjernoj ljudskoj pohlepi, i ego tripu. E sad, tko prepozna ili osjeti moment...ostali ostaju SSZ.
-
opet ćeš u rešt...drukaš na pad cijene....nečeš razbojniče!
Ja ne kupujem više ništa iznad 1,8. Jedino po tim cijenama nemam transakcije.
Kad budem prodo, onda te izvjestim o dobiti a onda mogu u rešt. Evo: druk druk druk😎
-
Dali ste znali za ovo ...
Znao sam. Piše na teletraderu.
-
čekam svemirski pad na 1,8-2 za dokup, u međuzemlji čekam proboj na 8-9,5 za big game
50% u plastiku ostatak u štek jer ce sezona biti mršava. Svizac je ionako rekao svoje.
-
Ne sijećam se😂