1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • July 18, 2021 at 1:52 PM
    Quote from Brunos
    Quote from forumas

Cijena dionice je pretjerano srušena s 31 kn na 28 u zadnjih par dana, a turističke brojke odlične i svaki dan sve bolje, zaraženih na kapaljku, cjepljenih svaki dan sve značajniji broj, izvješće će biti sigurno puno bolje od prošlogodišnjeg ...

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-mjere-20210718

Ocito je da ni veliki broj procijepljenih ne zaistavlja pandemiju toliko efikasno kao sto su neki ocekivali. S time da je Izrael po tom pitannu puno ranije i u puno vecem postotku procijepio stanovnistvo.

Ja ocekujem slican rasplet turisticke sezone kao i lani - dakle krajem 8.mjeseca razne politicke odluke susjednih zemalja i ponovno zatvaranje. To znaci da glavna sezona ove godine mozda nece razocarati ali nece ni oduseviti. O postsezoni mozemo samo sanjati. A na jesen nas ocito ceka slicna neizvjesnost kao lani.

Po meni cijena dionice svakako ne zasluzuje 30+ cijenu i moja je procjena da ce do kraja godine prije na 25 nego na 30+ jer je i porasla na krilima preuranjenog optimizma na proljece. Ne vjerujem da ce q2 izvjestaj na to znacajno utjecati. 2q nece biti los ali samo radi spleta okolnosti: Nijemci i ostali zeljni su putovanja mnogi su cijepljeni i imaju za razliku od lani legalni mehanizam da putuju. Hrvatska se tu namece kao tradicionalna autodestinacija i zbog losih brojki u Spanjolskoj i Portugalu i Grckoj koristimo priliku samo po meni nedovoljno da nastane euforija i da mozemo govoriti o oporavku. Mislim da slijedi jos pada cijene.

Ja se nadam niskim cijenama do dokup, ali teško će doći na moju cijenu, koju nesmijem napisati jer ce me zakljucati poradi drukanja, namještanja, insiderstva, dezerterstva, jer mi kum radi u hamfi, jer sam sa gustafom popio kavu u poreču. Jednom.

Quote from Brunos
    Quote from forumas

Cijena dionice je pretjerano srušena s 31 kn na 28 u zadnjih par dana, a turističke brojke odlične i svaki dan sve bolje, zaraženih na kapaljku, cjepljenih svaki dan sve značajniji broj, izvješće će biti sigurno puno bolje od prošlogodišnjeg ...

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…-mjere-20210718

Ocito je da ni veliki broj procijepljenih ne zaistavlja pandemiju toliko efikasno kao sto su neki ocekivali. S time da je Izrael po tom pitannu puno ranije i u puno vecem postotku procijepio stanovnistvo.

Ja ocekujem slican rasplet turisticke sezone kao i lani - dakle krajem 8.mjeseca razne politicke odluke susjednih zemalja i ponovno zatvaranje. To znaci da glavna sezona ove godine mozda nece razocarati ali nece ni oduseviti. O postsezoni mozemo samo sanjati. A na jesen nas ocito ceka slicna neizvjesnost kao lani.

Po meni cijena dionice svakako ne zasluzuje 30+ cijenu i moja je procjena da ce do kraja godine prije na 25 nego na 30+ jer je i porasla na krilima preuranjenog optimizma na proljece. Ne vjerujem da ce q2 izvjestaj na to znacajno utjecati. 2q nece biti los ali samo radi spleta okolnosti: Nijemci i ostali zeljni su putovanja mnogi su cijepljeni i imaju za razliku od lani legalni mehanizam da putuju. Hrvatska se tu namece kao tradicionalna autodestinacija i zbog losih brojki u Spanjolskoj i Portugalu i Grckoj koristimo priliku samo po meni nedovoljno da nastane euforija i da mozemo govoriti o oporavku. Mislim da slijedi jos pada cijene.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • July 18, 2021 at 1:31 PM
    Quote from diokidina
    Quote from Toni

Zanimljiv detalj iz Gredelja. "Izglasavanje stečajnog plana svakako je olakšala nedavna transakcija u kojoj je više banaka prodalo svoja potraživanja od 389 milijuna češkoj tvrtki LB Investment. I predstavnik LB Investmenta jučer je podržao stečajni plan"

Tko trenutno drži dug DDJH?

Drzava

Porezni obveznici Hrvatistana

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • July 17, 2021 at 12:57 PM

Nije mi svejedno, ali nedam ovaj zadnji paket opte prije travnja. Neka sam popljugao na cijeni, neka sve izgubim ali bar kockoglavima sljoberima neću plaćati audije i ljubavnice preko poreza🖕

• CORONA virus

• nemo
    • July 17, 2021 at 12:09 PM
    Quote from maratonac
    Quote from NaBiduAsku

ne bih baš išao toliko daleko. malo mi je ta teorija preekstremna za sad. ne volim krajnosti, više sam za neku sredinu.

Ja svakako nisam za SFRJ ni u kojem obliku. Na spomen te države mi se povraća.

Da, vaistinu...bilo je samo voćnog yogurta od ananasa, jagode i tresnje. A obicnog 2-3 vrste. Strašno 😬. Stariji sam od KGK.

• nemo
    • July 17, 2021 at 8:52 AM

"Zabranjena je objava neprovjerenih informacija i špekulacija kada iste nisu u dobroj vjeri"

Znači onaj koji to procjenjuje,kako ZNA da je informacija provjerena i da špekulacija JEST dobroj vjeri i obrnuto??

• nemo
    • July 12, 2021 at 7:24 PM

Apsurdiststan hrvatistan. Ionako je 40.000 dobrostojećih, ostalo je raseljeno i prestaro ili preinertno da bilo sto ucini. Malo sam prestar, ali ovdje je Bo(r)g rekao lakunoć. Naravno, uvijek će biti uhljebo dembeloida sa clanskom iskaznicom partija i bistrinom Tekuta iz Dezmozgenesa, kojima je sve super i kockice i repka i ajmo sve za hrvatsku. (Oprosti Tekute😢)

Ma zakljucaj me zauvijek ako ces zaradit koji punat, mali. I ovo je sve mlacenje prazne slame.🔒

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• nemo
    • July 7, 2021 at 6:02 PM

Ne preporučujemo ulaganje u bilo kakvu imovinu ( dionice, novac, pl.metali i sl.) u RH iznosa većeg od onog koji ste bili spremni izgubiti.

• nemo
    • July 7, 2021 at 5:59 PM
    Quote from Sunk cost

Ako je 3mj prosjek bitan za cijenu mogli bi potencijalni kupci lako manipulirati sa njom... mislim posto mozes cuda napraviti sa malom kolicinom kapitala.

Vrse nekakav pritisak... na cijenu.

A teško manipulirati u ovom kroatiuhljebistanu...

• nemo
    • July 7, 2021 at 2:34 PM
    Quote from zlocesti

https://hr.n1info.com/vijesti/minist…svojen-u-rujnu/

Ministrica se nada ??????????????????????

Dakle, svi se nešto nadamo .

Boli ministricu pipa. U najgorem 6+6 placenog...pljuc i prc

• nemo
    • July 7, 2021 at 7:58 AM

Ništa se neće dogoditi🔕

• CORONA virus

• nemo
    • July 6, 2021 at 11:11 AM

...zeta, etha, tetha...ima još latinska pa arapska ljestvica, pa na bantu, dari, pashtu...znači sojevi forewer🧐

• nemo
    • July 6, 2021 at 10:05 AM
    Quote from dionicar

Nije mi zadnji novčić u Opte.. ali kaj da prodajem sad ostale pozicije zbog Opte..

...ah da, nemam mentalitet trejdera. Jednom ili dvaput godišnje kupim nesto. Imam drugi dnevno trejderski job. Nije lako ovdje mnogima, vjerojatno ja mirnije spavam.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • July 6, 2021 at 9:00 AM
    Quote from verdi

telekom Srbije je najveći perač novca u regiji dok UG fingira opozicioni medij da bi se sačuvao kakav takav privid pluralizma. kad bi istinski htjeli oplesti po vučiću imaju štofa na pretek.

Koliko vidim, najveći perači novca su korumpirani (znaci skoro pa svi) politicari, duznosnici i ini lokalni šerifi i zamjenici šerifa. Uz to, plus firme u vlasnistvu ili većinskom države, stvarno nam ne treba vanjski neprijatelj. Jbg, dok ima ovaca, biti ce vune i mesa☹

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • July 6, 2021 at 8:50 AM
    Quote from verdi

telekom Srbije je najveći perač novca u regiji dok UG fingira opozicioni medij da bi se sačuvao kakav takav privid pluralizma. kad bi istinski htjeli oplesti po vučiću imaju štofa na pretek.

Koliko vidim, najveći perači novca su korumpirani (znaci skoro pa svi) politicari, duznosnici i ini lokalni šerifi i zamjenici šerifa. Uz to, plus firme u vlasnistvu ili većinskom države, stvarno nam ne treba vanjski neprijatelj. Jbg, dok ima ovaca, biti ce vune i mesa☹

• nemo
    • July 6, 2021 at 8:46 AM

zašto zadnji novcic u jednu dionicu? makar bila plovidba ili telekom? Nije ni meni lako, izlozen sam u profitu od desetljeća, ali i da puknem, idem dalje. Op, trop. Za kruh i pršut i režije ima u madracu😬

• nemo
    • June 30, 2021 at 10:05 AM
    Quote from diokidina

https://www.seebiz.eu/tvrtke/vlada-p…dakovica/260719

O detaljima tog programa nije nam puno više od onoga što je napisala Vlada u svom priopćenju nakon prihvaćanja zaključka, otkrilo ni Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja. I oni su se pozvali na poslovnu tajnu, objašnjavajući da nam mogu otkriti koliki bi bio iznos dokapitalizacije, odnosno koliko bi novca trebala uložiti država, a koliko strateški partner.

– Zamišljeno je da se dokapitalizacija i program restrukturiranja provedu tako da će strateški partner i Republika Hrvatska proporcionalno, pod jednakim uvjetima, snositi troškove restrukturiranja nakon što Europska komisija prihvati program restrukturiranja, a sve sukladno Smjernicama Europske komisije za nefinancijske poduzetnike u teškoćama, najviše je što su nam bili spremni reći iz Ministarstva gospodarstva, pozivajući se i na to da država ulaže znatne napore u restrukturiranje tvrtke »Đuro Đaković Grupa d.d.« s ciljem osiguranja opstojnosti tvrtke.

nema straha sa min Horvatom. Na 0,50lp nakrcam se dionicama Djuro Djakove

• nemo
    • June 30, 2021 at 7:48 AM
    Quote from Barikb

Komentira se da Angela Merkel uništava sezonu Portugalu. 70% Portugalćana NIJE se cjepilo i imaju preko 17.000 mrtvih. Kaže EU da to nije europski od Njemačke. Koliko invalida imaju u Portugalu nemam pojma. Slažem se sa Polijem, doktora Pavelića je trebalo gurati za Nobelove nagrade za znanost, medecinu, mir i ekonomiju, a ne prisiljavati na ostavku. Genijalan tip, a ne možeš mu ništa :S ?čak ga ni pritvoriti na 48 sati. Zar nije 70% necijepljenih Portugalćana krivo za neuspjehe sezone ili se tih 70% ponaša europski. I mene sad zbunilo.

Da je Broz ne da ga nebi smjenili nego bi izdali dopusnicu fakultetu do vikenda.

Portugalćana? Koji je to narod?🤔

• CORONA virus

• nemo
    • June 29, 2021 at 3:39 PM
    Quote from bbkk0000

Kad smo te te gospođe korone pitao bi kolege za savjet. Bilo bi dobro i da koja kolegica odgovori. Vozim se u autu i vidim prekrasnu curu na autobusnoj stajalištu. Nigdje nikoga ona sama i ima masku vani na otvorenom. Pošto je toplo sve što je dobila od prirode pokazuje do kraja a ja kao prosječan homo sapiens sam to sve vidio. I sad ona ima masku vani na otvorenom znači neće se ljubiti samnom. Moje pitanje je dali je u takvoj situaciji nepristojno pitati odmah za broj 2? 😁😁

Samo ako i ti nosiš zaštitu.

• Birtija

• nemo
    • June 29, 2021 at 3:37 PM

Fali konobara ovdje kod mene, ali ne može u kopačkama...

• CORONA virus

• nemo
    • June 29, 2021 at 3:02 PM

Kao da sam na PD forumu...🤭

1. Privacy Policy
  2. Kontakt