Display MoreDa te ne poznajem (a ne poznajem ), mislio bi da to Bero sa svojim crnjacima piše ovdje po forumu.
Kada pogledam kakvi se auti voze po gradu, zaboravim odmah onih par ljudi koji kopaju po
kontenjerima, jer većina ljudi koje poznajem uopće ne živi loše, čak naprotiv žive i bolje nego
prije 5 godina kada je SDP zadnji put vladao...Čak najbolje žive oni koji nikad nisu ni čuli za burzu,
jer ovdje možeš samo izgubiti novce...nije to NYSE gdje ljudi zarađuju, već Zagrebački berzan koji je
kockarnica samo takva i to bez dna...
Zao mi je sto ne dopirem do tebe. To sto ti vidis te aute i taj stil zivota trebalo bi te upozoriti da nesto ne stima u ovoj banana drzavi.
U Njemackoj manageri voze auto nize klase od one koje si mogu priustiti, kod nas je to visa klasa od one koji si mogu priustiti?
Kako to?
Radi se o jednostavnoj cinjenici da se ovdje lopovluk ne kaznjava, a cak se i nagradjuje, za razliku od D.
To je cinjenica.
I ja cu tu cinjenicu iznositi koliko god puta trebalo. Bez obzira na to sto sam ja daleko od socijal demokracije i zastite profesionalne socijalee tu u hrvatskoj. Ja se bunim kao liberal - jer u ovoj drzavi zaradjuju kriminalci, "poduzetnici" koji znaju ljude koji znaju hadezejovce a s druge strane se gusi poduzetnicka sloboda visokim porezima i nametima te neodabiranjem najkvalitetnije ponude na natjecajima. Al valjda to svi vec znaju