Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.
Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam
Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.
Imam relativno veliku imovinu kroz Rivp.
Ja volim pročitat razna mišljenja, nemam problema sa šaljivim osvrtima i sa ozbiljnim analizama pa bile i one totalni promašaj na kraju. Odluke i rizik procijenjujem sam i na osnovi toga trgujem. Ali kada se netko danima lopatama nabacuje isključivo crnilom ili lovorikama, e za to priznajem imam kratak fitilj.