A to kao prije nisu znali?
Idemo Flight, udari par postova, Ja bi još dokupio po 6 i niže.
A to kao prije nisu znali?
Idemo Flight, udari par postova, Ja bi još dokupio po 6 i niže.
Pa šta je ovo danas. Hoće li nam to netko pokvariti prosjek?
Junaci koji zazivaju prosjek nikada nisu u banku išli razgovarat o problemu sa vraćanjem kredita.
čekam svemirski pad na 1,8-2 za dokup, u međuzemlji čekam proboj na 8-9,5 za big game
50% u plastiku ostatak u štek jer ce sezona biti mršava. Svizac je ionako rekao svoje.
opet ćeš u rešt...drukaš na pad cijene....nečeš razbojniče!
Ja ne kupujem više ništa iznad 1,8. Jedino po tim cijenama nemam transakcije.
Meni se čini ipak jedan od ovih šta bildaju prst za BIG DAY.
Aj ste nervozni
Prvo skoči, pa reci hop
Detalje transakcije znaju valjda četiri čovjeka u RH i neki tamo Švicarci 🤗
Na Generi se špina otvorila samo četiri dana prije objave.
Ma tko nervozan. Šta sam sve proživio sa ovom Optimom ne bi ni trepnuo da rokne nazad na 1,8.
Makni to. I'm scared
Evo , uslišilo ti molbu i odmah raketa na 500.
zar ne ide onda ako cijena do objave ostane ovakve, i recimo objava bude 12 kn / dionici, ne ide li onda u 9i30 raketa do 12 kn ?
Ide raketa ali za one koji su već kupili. Ovi koji čekaju i vrte kobru u đepu će moći samo lupat glavom u zid.
Izgleda da Credit Suisse samo to još čeka , pa da objavi rezultat .
A onda . najbrži prst .
Neće tu bit nikakvog najbržeg prsta. Objava sigurno neće doći prije 16 h a idući dan nakon 9:30 moći će se pokupiti samo mrvice koje su prespavale objavu.
svaki dan prije 9.30 sve veca plasila..136000 komada...ajmo pitanje..oce nestat u 9.26 9.28 il ce imat hrabrosti ostavit ga do 9.30
![]()
![]()
očito im uspijeva jer cijena polako klizi
Kolege koji dulje pamte, može li podsjetnik. Tko je 2018. zatuko cijenu od 42,8 na 31,2 i koji su bili razlozi?!?
Pa nalozima. I bio sam u pravu.
A jooooj, ako ovo može nekog izmanipulirat.
Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.
Ako ovaj forum koristite za ozbiljno, ako vam treba tuđe misljenje što sa svojim novcem/ulaganjem, onda super. Barikb ce reci hold, ovi drugi sell. Na kraju ce opet odluka biti vaša. Bez uvrede, kolicinu od 6000kom nije neki problem prodati i sada pa otici u keš ili drugu dionicu. Ako ste nisko ušli, ima neki profit, ako ne, ma pusti da jos raste. Za godinu dana ili ce sve u baananu ili ce se pomalo vracati. Ljudi ce zivjeti i dalje i putovati, brčkati se u moru ili lezati na ležaljkama uz bazene. Meni kad se nesto ne sviđa ili me kopka, samo odem i mirno spavam
Na kraju krajeva to je samo moje misljenje i ovdje je prije svega zabavno citati pojedine komentare. Svim ulagačima zelim srecu i da budu u pozitivi. Iako je to nerealno.
Imam relativno veliku imovinu kroz Rivp.
Ja volim pročitat razna mišljenja, nemam problema sa šaljivim osvrtima i sa ozbiljnim analizama pa bile i one totalni promašaj na kraju. Odluke i rizik procijenjujem sam i na osnovi toga trgujem. Ali kada se netko danima lopatama nabacuje isključivo crnilom ili lovorikama, e za to priznajem imam kratak fitilj.
Manipulacije na dlkv, ingr..Halo Hanfa,!
Kakve manipulacije?
Prodaje Privredna banka - skrbnički. Ako se potrude mogla bi rasprodaja do kraja tjedna biti gotova. Kupuju mali sirničari (burek sa sirom je zabranjena riječ) u koje i sam spadam.
koji su to dokazi uz kaznenu prijavu ?
Dobro jutro gdin BarikB. Sjećam se vaših hvalospjeva (da ne budem prost pa napišem drukanja) za RIVP na Poslovnom prije kataklizme. Nakon toga ste nestali ko propao u zemlju. Radujem se novim objavama i očekujem barem objašnjenja na čemu ćemo ovaj put temeljit optimizam. Treba mi ga jako jer sam svaki dan na okidaču da prodam svojih 6000 kom.
TPNG po 44, 43, 42...čekam na 41 i 40.
DLKV - 6,36
Ne razumijem, zašto se stalo?
stala ja u red za kupnju
Mene svako malo poklopi. Ajde još zadnjeg neka pokupi na 40 pa možemo zaključit za danas.
Ne razumijem, zašto se stalo?
Upravo ode.
Isto bilo i na DLKV
Pa da DLKV i OPTE ne vrijede ništa.