Dobro, šta je sad ovo??? Ovako nećemo nikad na osmicu do kraja tjedna.
Posts by Laudator
-
-
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
slažem se.. makar mislim da za takav proboj bi trebao promet od par miljuna kuna.. al kako je ovo kladionica smijemo maštat

ma dosta je i miljonček ako će istrest u trenu odmah će male ribice istrest još toliko
-
ovaj tjedan ide na 8..
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
-
na 6,38 je dražba uravnoteženja, sve sto je iznad toga ne uzimam za ozbiljno. neka spusti te naloge malo ispod te cijene
tako je, izvan dometa se ne računa kao ozbiljni prodavač, više manekeni
Pa ima u dometu skoro 100.000 komada. Šta se to ne pokupi kad je priča sjajna?
-
Jako slaba prodaja. Na skoro svakoj cijeni, samo jedan nalog.
Malo veći broj, četiri naloga na cijeni 5,96 (ali sveukupno oko 5k komada).
kolega a kojeg brokera imate da vidite brojnaloga ?
https://zse.hr/hr/papir/310?isin=HROPTERA0001
Strpljenja dok se ispuca metla na 5,72
-
Kad se ono uključuje "velika metla"? Na 6,20.
-
izvjestaj je dostupan svima na https://sudreg.pravosudje.hr
ma znam kolega.. ali kazem treba kopati... imate na stranici poslovna hr ali treba imati pretplatu gdje je sve vec izvadjeno.. sta kazete na moje brojke koje sam iznio?

Ja kažem da je to TO!
-
Evo ovog pametnog dosa je
Molim komentar koji doprinosi temi.

-
A to kao prije nisu znali?
Idemo Flight, udari par postova, Ja bi još dokupio po 6 i niže.
-
Pa šta je ovo danas. Hoće li nam to netko pokvariti prosjek?
-
Junaci koji zazivaju prosjek nikada nisu u banku išli razgovarat o problemu sa vraćanjem kredita.
-
čekam svemirski pad na 1,8-2 za dokup, u međuzemlji čekam proboj na 8-9,5 za big game
50% u plastiku ostatak u štek jer ce sezona biti mršava. Svizac je ionako rekao svoje.
opet ćeš u rešt...drukaš na pad cijene....nečeš razbojniče!
Ja ne kupujem više ništa iznad 1,8. Jedino po tim cijenama nemam transakcije.
-
Meni se čini ipak jedan od ovih šta bildaju prst za BIG DAY.
-
Aj ste nervozni

Prvo skoči, pa reci hop
Detalje transakcije znaju valjda četiri čovjeka u RH i neki tamo Švicarci 🤗
Na Generi se špina otvorila samo četiri dana prije objave.
Ma tko nervozan. Šta sam sve proživio sa ovom Optimom ne bi ni trepnuo da rokne nazad na 1,8.
-
Makni to. I'm scared

Evo , uslišilo ti molbu i odmah raketa na 500.
-
zar ne ide onda ako cijena do objave ostane ovakve, i recimo objava bude 12 kn / dionici, ne ide li onda u 9i30 raketa do 12 kn ?
Ide raketa ali za one koji su već kupili. Ovi koji čekaju i vrte kobru u đepu će moći samo lupat glavom u zid.
-
Izgleda da Credit Suisse samo to još čeka , pa da objavi rezultat .
A onda . najbrži prst .

Neće tu bit nikakvog najbržeg prsta. Objava sigurno neće doći prije 16 h a idući dan nakon 9:30 moći će se pokupiti samo mrvice koje su prespavale objavu.
-
svaki dan prije 9.30 sve veca plasila..136000 komada...ajmo pitanje..oce nestat u 9.26 9.28 il ce imat hrabrosti ostavit ga do 9.30

očito im uspijeva jer cijena polako klizi
-
Kolege koji dulje pamte, može li podsjetnik. Tko je 2018. zatuko cijenu od 42,8 na 31,2 i koji su bili razlozi?!?
-
Pa nalozima. I bio sam u pravu.
A jooooj, ako ovo može nekog izmanipulirat.