Dok se sav burek ne pojede iz raspona 4,2-4,5 nema nama prema gore.
Posts by Laudator
-
-
Kolege nitko nije prijavio da je HPB dokupio
Jer nije.
-
Nisam učena ni mali djelić onoga koliko kolege znaju o telekomunikacijama.
Al' pitaj ženu... tako kažu.
A1 ne bi kupio Optimu, al ' ne bi ni da se proda drugome. Oni bi najradije postojeće stanje do Sudnjeg dana, i da ih to ništa ne košta
HT ne bi naravno prodao. Ne bi pustio konkurenciju na tržište, ni pod kojim uvjetima osim najgorih, i rado bi uživao prihode od najma do Sudnjeg dana
Zabi treba telekom ko' piletu sedlo
UG bi kupio, al' ne bi baš da ga oderu ko' mačku, i vjerojatno je spreman reći - Ne hvala
Aztn bi bio i ono i pošten.
Na ovoj će vazi pero odnijeti prevagu na jednoj ili drugoj strani, a nama se valja strpiti, još jednom.
I za divno čudo, Optima će još malo pa ponovno postati Best Buy.
Sve što treba znati o trgovanje moglo se naučiti na Optimi
vrtić, mala matura, velika matura, pripravnički, puni staž, mirovina ..... to sam sve ovdje prošao..........e sad šta je slijedeće duga i bezbrižna mirovina ili iznenadna
-
Molim pojašnjenje. Kakav to baja moraš bit da možeš realizirati nalog od 82 kn? Moj min je 1.000 kn.
-
Opaaa, stigo Volt nekome na vrata. Treba platit hamby i margeritu.
-
Vidi se da je ipak zainteresiranih za kupnju sve više, na bidu iznad 4 kn ima 70.000 kom, a na asku do 5 kn upola manje 35.000 kom.
Tako da ako je prodavač stao s prodajom, može vrlo brzo doći do povrata na stare razine, a to je ipak primamljivih preko 50% rasta.
Prodavač danas liže rane. Sutra nastavak?
-
rusenje cijene 3% sa 1500 kn... mislim.. kaj mi netko ne veli da mu treba 1500 kn pa mu dam?
U Rajfici dojadile margarite pa si danas naručuju jumbo sa pršutom.
-
Nema druge nego kupit knjigicu narednih dana.
-
Ja ovdje dobro držim gaće i dokupljujem. Možda sam i lud
Ako Kresimir pogura do 3,5 uključujem se i ja sa svom raspoloživom municijom.
ovdje ponestaje dionica na kupnji.......
vidjet ćeš kada se Krešo iskrca kako će ih bit
-
Ajde mičite se Kreši ispod 3 kn. Ima još za iskrcat 350.000 kom pa ako već izlazi ko slon neka i sebi polupa sav kristal.
-
Ooooooooooo crni Krešo, zavio nas u crno.
-
Proces prodaje počinje tek 11.7., ovo do sada je bilo samo ispunjavanje formalnosti. Ne mogu se oteti dojmu da je uvjete AZTNa pisao sam HT.
Znači, ništa se do sada nije dogodilo u samom procesu prodaje? HT se pravio da prodaje, a ZaBa je to mirno gledala sa strane jer joj se nigdje ne žuri, drago joj je imati firmu kojom će morati upravljati sljedećih iks godina i koja gubi korisnike. Jednako tako, nikom drugom nije bilo u interesu kupiti tu firmu, UG-u ne treba jer imaju svoje kablove, a A1 ima svoje korisnike i puno ih je pa im ne trebaju neki novi. Credis Suisse je angažiran tek toliko da bude angažiran, a ZEM se mijenja jer ministrica kulture nema šta pametno raditi.
Jesu li angažirali ili "angažirali" banku?
-
Proces prodaje počinje tek 11.7., ovo do sada je bilo samo ispunjavanje formalnosti. Ne mogu se oteti dojmu da je uvjete AZTNa pisao sam HT.
-
Kako nema? Pa otišo nam Krešo, pojeo svu sarmu.
-
cca 155.000 nesretnica
-
Baš si mislim, da ne bi trebala niže, i da se postavim na 4.50 sa većim nalogom...mada već imam dovoljno. Siguran sam da najdalje do kraja godine će sve bit riješeno, ako bude prije, tim bolje...😀
Opaaaa, ima se može se.😏
-
Ode nam Krešo u hladovinu.
-
Krešo časti nemilice.
Nije da narod ne prima sa zahvalnošću.
-
Danas bi nam Krešo mogao ispast sa horizonta pa da i tu temu riješimo do prodaje.
-
Ide objava brzo, samo da skinemo s grbače ovog krpelja od HTa.