1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Laudator

Posts by Laudator

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 6, 2022 at 5:26 PM

2x je 2x, ATPL po 548

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Laudator
    • May 6, 2022 at 8:13 AM
    Quote from Nevera

Medo brunda iza brda i jako je gladan. Hrane ima u izobilju ( inflacija, rat, energetska kriza, rast kamata, globalna neizvjesnost).

Samo razmišljam na glas u ovo kišno jutro u gradu koji teče.

Misliš u gradu koji plače.?

• Laudator
    • May 5, 2022 at 1:36 PM
    Quote from Zlatek
    Quote from Laudator

Ja zaronio 6.000 na Dalekokradu.

Komada ili kuna?

kn, sad gledam bilo je nešto i plusa pa sve u svemu 3.000 minusa. Nek ih voda nosi.

• Laudator
    • May 5, 2022 at 1:12 PM
    Quote from D_artagnan

A jbga i ja na dlkv, mamicu im lopovsku, srećom drugi poravnali rupe. Nije sve med i mljeko, tko kaže da nije falija, laže ^^ ili ne investira dugo. Bitno je ne polomit se skroz.

Ja zaronio 6.000 na Dalekokradu.

• Laudator
    • May 5, 2022 at 11:41 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Roki

8| Huh, to je ko moj cijeli portfelj

Kolega malo razmislite svi su bili u ATPL u listopadu 21, cijena cca 570kn, i danas su svi u ATPL cijena 560kn...prijavit samo dobitak, bez gubitka nema smisla.

Ako se radi o drugim dionicama onda svaka čast kolegama!!!

Ne znam ja kako se to računa. Bio sam u ATPL i tada i još prije i još prije.... i stalno kupovo/prodavo. Prošle godine na prodanima ostvario +43.000 kn. Kamo sreće da to nisam nikad prodavao. Trenutno ATPL pokazuje + 308.000 kn. Ove godine vrlo malo prodao možda 50-tak komada. Nisam htio ponovit prošlogodišnju grešku.

• Laudator
    • May 5, 2022 at 11:19 AM
    Quote from Roki
    Quote from Laudator

Ja u odnosu na 31.12. + 400.000 kn. Tako govori da te ceo svet razume a ne se izmotavat sa nekakvim postocima.

8| Huh, to je ko moj cijeli portfelj

Je ali ja još ližem rane od 150.000 pušione na Telekradu.

• Laudator
    • May 5, 2022 at 10:44 AM
    Quote from D_artagnan
    Quote from Vergilije

U prva četiri mjeseca 2022. tek tri dionička fonda u Hrvatskoj pozitivna :rolleyes:

Biće da je neka posebna strategija na djelu... već vidim sastanke

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hm nisam ni gledao kako su fondovi, vidim da je ZSE tu oko nule +/- YTD... ja zadovoljan za svojih +41% ove godine, a brodari još nisu ni krenuli ozbiljnije 8)

Ja u odnosu na 31.12. + 400.000 kn. Tako govori da te ceo svet razume a ne se izmotavat sa nekakvim postocima.

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • May 4, 2022 at 6:36 PM

Kupio Tehniku po 140 i odma u plusu 20%.💪

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Laudator
    • May 4, 2022 at 5:45 PM
    Quote from Chuck

KOLEBANJA NA TRŽIŠTUJadroplov prošle godine zaradio 100 milijuna kuna! Slična dobit zabilježena je i u 2020., ali uz suštinsku razliku: ‘Trendovi nisu dobri, postoji mogućnost recesije‘

Trendovi nisu dobri. Ako američki FED i ECB, europska središnja banka, povećaju kamatne stope, što bi dovelo do smanjenja inflacije, postoji mogućnost da na taj način dođe do recesije. Posebno uzimajući u obzir agresiju Rusije na Ukrajinu, koja posebno pogađa europsku ekonomiju i njezino najveće gospodarstvo – ono njemačko. Povrh toga, pitanje je i budućih odnosa Zapada prema Kini.

https://more.slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/jad…ecesije-1189708

Nije dobro.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Laudator
    • May 3, 2022 at 8:50 PM
    Quote from pod_zidom
    Quote from Laudator

Meni je stvarno žao što niste bili s nama kada smo mi grizli nokte i kupovali ATPL na 150 i noću se znojili a u sobi prozračnih 5°C. Sada sam također na bidu iznad 500 i spavam ko bebica. Šta god uleti dobro došlo. Ni vama nije kasno da si popunite zimnicu, od trolanja vam nema neke vajde. Ovdje se gotovo zna kako tko dru uups pardon diše. Manite se prosvjećivanja neuke raje. Jako sam zainteresiran za ovu temu ali od kada ste se vi pojavili....stvarno brate šta je previše je previše. Ne znam šta se desilo sa adminom i onim voljenim "Neme doprinosa temi". I da ja ovako neuk smatram da je trenutno ATPL jeftinija nego onda .

Nadam se da si barem dio zarade uložio u grijanje i izolaciju. Nije dobro spavati u tako hladnim prostorijama. Hladnoću preživiš ali vlaga i gljivice su zlo.

Ne, sve u brodare. I stiropor sam prodo sa fasade.

• Laudator
    • May 3, 2022 at 5:33 PM
    Quote from Chuck
    Quote from Bartolomeo

Ne nam koja je poanta vaseg izvrtanja teza.Kolegica je napisala da je rizik sada manji .Nije napisala da kako cijena raste rizik se smanjuje.....Vi i sami znate zbog cega je rizik ulaganja u ATPL sada manji i ne razumijem ovakav nacin pisanja i izvrtanja teza.Admin vam to ne bi trebao dozvoliti jer trolate i ne doprinosite raspravi na kvalitetan nacin

Vidim da vam ne odgovara da pišem ono što mislim na ovoj temi, pa ću vas sve ostaviti da se zabavljate. Ionako sam ja još samo student na ovom forumu. Najbolja mi je tema trgovanje vani i tamo si ljudi stvarno pomazu da zarade neki novac, a to nije lako, pogotovo ove godine kada gotovo sve vani pada od pocetka godine.

Meni je stvarno žao što niste bili s nama kada smo mi grizli nokte i kupovali ATPL na 150 i noću se znojili a u sobi prozračnih 5°C. Sada sam također na bidu iznad 500 i spavam ko bebica. Šta god uleti dobro došlo. Ni vama nije kasno da si popunite zimnicu, od trolanja vam nema neke vajde. Ovdje se gotovo zna kako tko dru uups pardon diše. Manite se prosvjećivanja neuke raje. Jako sam zainteresiran za ovu temu ali od kada ste se vi pojavili....stvarno brate šta je previše je previše. Ne znam šta se desilo sa adminom i onim voljenim "Neme doprinosa temi". I da ja ovako neuk smatram da je trenutno ATPL jeftinija nego onda .

• Laudator
    • May 3, 2022 at 8:14 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Laudator

Misliš "investitori"?

Da, bas sam to mislila :)

Neka. Tek se onda moze gore tamo gdje treba.

Ima jedan koji se pohvalio prodajom u petak da bi jučer napisao de je izvještaj super, diona super .... a cijena porasla 3% u odnosu na njegovu prodaju.

• Laudator
    • May 3, 2022 at 7:52 AM
    Quote from Marielena

Rezime danasnjeg dana. Investitori su dobra izvjesca iskoristili za izlazak.

Misliš "investitori"?

• DRY BULK

• Laudator
    • May 1, 2022 at 6:47 PM
    Quote from Chuck
    Quote from tin

Očekujem dividendu izmeđ

u 30 i 40 kn....sve iznad toga bilo bi dodatno iznenađenje....

Ja očekujem dividendu između 60 i 80 kn...sve ispod toga bilo bi veliko razočaranje...

Ako ne bude tako onda udaramo po bidu od tuge.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Laudator
    • April 29, 2022 at 4:59 PM
    Quote from plavi01

Dionica je još danas dobro i prošla na burzi ali što ju čeka slijedeći tjedan ako ne bude pametnih izjava iz Hpb

Čeka je beskrajni skriveni na poziciji.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• Laudator
    • April 29, 2022 at 3:26 PM

Slušam pred koji dan bajke o rekordnom kvartalu. Kakvi krimosi. ;( ;( ;(

• Što smo danas tržili

• Laudator
    • April 29, 2022 at 2:27 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

+atpl u prvi čas

Na srecu zse omogucuje svakome komotnu kupnju.

Ne znam zasto Ivana svima na ovom forumu lupa dislajkove. Sto smo joj se zamjerili.

A možda joj je samo ekran okrenut naopačke.

• Laudator
    • April 28, 2022 at 6:23 PM

A ja danas uzeo malo na 526, tek toliko da zaokružim brojku. <X <X <X Sutra sam prvi na asku.

• Laudator
    • April 28, 2022 at 5:58 PM
    Quote from KultLicnosti

Bomba burze, bravo bravo Atpl.

Ali sutra dionica pada, petak je, mark my words.

I red je. Nakon svakog dobrog izvješća, nema sutra, uzmi šta se nudi.

• Laudator
    • April 27, 2022 at 8:13 AM
    Quote from stipe_Cro

Zašto rezultat ne bi bio uvjerljiv?

Ako se book svaki kvartal poveća za recimo 40-50 kn?

To nije uvjerljivo? Meni je, i to poprilično...

Pa uz ovu metlu koja nas kod svakog rasta resetira 20-30 kn niže djaba nam book.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt