Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Isplata dividende je 28.10. tj. sutra.
Ako se budu i dalje držali poslovne politike uvažavanja malih dioničara na gosparski način onda će uplate ići koju minuticu prije 15 h.
Display MoreKoliki je ono udio ZABE u švicarcima?
25% ili više...
(Moža u ovom kontekstu treba gledati i promjenu na čelu HUB-a?)
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
P. S.
Lakim računom se, na temelju brojeva iz teksta i određenih pretpostavki može doći do slijedeće vrlo grube računice.
125 000 tužbi za ništetnost cijelog kredita = 50 milijardi kn
125 000 tužbi samo za valutnu klauzulu = 30 milijardi kn
Pod pretpostavkom da stvarno na kraju banke tuži 50 000 klijenata i ako ZABA u cijeloj toj priči sudjeluje sa cca 25% onda dolazimo do iznosa da bi se ZABA mogla teretiti za iznos između 2,5 i 4,2 milijarde kuna.
Počeli su otpuštat ljude pa valjda tako misle isplatit tužbe.
Vlada "štiti" cijenu šećera a s druge strane nemilice dere porezima i trošarinama na proizvode koji sadrže šećer i stimulira trovanje naroda umjetnim sladilima. Zemlju su nam preuzeli totalni zgubidani i ukruhi, ekonomski eksperti propali gimnazijalci sa plaćenim poslovnim školama bez mature. Besramna negativna selekcija na svim nivoima.
Ma zašto izvanrednu, redovnu kvartalnu i bok...
To vanredno, van reda, van pameti, vanbilanca je previše uhvatilo maha, a meni para uši i srce. Ne sudim nikoga, ali držimo do svog jezika, to nije sleng nego neispravno.
NHF
Pa Uprava tuče i gazi po nama kao da im je sjedište u Trebinju pa im se htjedoh malo umilit.
p.s. Admine smanji doživljaj, nemoj odmah ban. Pls
Kad ide izvanredna divka obzirom da ovu nisu niti osjetili zbog tečajnih razlika?
Pravo vrijeme bi bilo pred Božić, a to je i moj prijedlog upravi, još barem tričavih 30 Kn/dionici!
Uprava se grči od smijeha na ovaj prijedlog. Mislim da ćemo se morat ipak okupit i izglasat vanrednu pa da se i mi malo grčimo.
Kad ide izvanredna divka obzirom da ovu nisu niti osjetili zbog tečajnih razlika?
BDI poskočio u mjesec dana 80%. Kako se to sad gleda? Jel dobro ili loše?
Ljepota je u oku promatrača kolega
Dobro šta je skočio 80%
Loše šta je skočio 80% sa recimo lošeg levela
Nema druge nego čekat da dođe na 4.000 pa onda uletit. Sigurno je sigurno.
BDI poskočio u mjesec dana 80%. Kako se to sad gleda? Jel dobro ili loše?
28.10. je isplata dividende. A od 2009 koliko sam uspio pronaći samo je 2010 bila isplata, isto 20 kn.
Hvala puno na infu! Te 2009. sam imala drugi račun u banci, pa mi je objašnjeno da se najbolje javim u ATPL i vidim s njima, naravno oni nedostupni a ja živim u Zg...
Mislim da morate u SKDD-u promijenit broj računa.
zanjmljivo je ovo gledati, bar nije dosadno ali zapravo nema nekih velikih promjena......u "stara dobra vremena" kad bi se očekivao rast dionice svi bi se gurali pred veliki nalog na bidu kako bi kupili a sad se trezor gura sam pred sebe kako bi kupio.......
![]()
........novo normalno na atpl.......
izgleda da se ipak ne prevrće svaka lipa 3x
Nemam ništa protiv da ulupaju svu maznutu dividendu na otkup dionica samo da se riješimo ovih burek/sirnica-jogurt investitora.
mislim da ste veliki optimista u zabludi, čim se trezor nakrca od ovih dugoročnih, eto i buregdžija nazad po nije bitno kojoj cijeni, bitno da kasnije bude veća
Nema većeg gušta iskipat se na 420 i uskočit natrag na 470. Afrodizijak par excellance.
Nemam niš protiv da ulupaju svu maznutu dividendu na otkup dionica samo da se riješimo ovih burek/sirnica-jogurt investitora.
Lakoća ostajanja bez papirića u direktnom prijenosu.
Pa šta će se opterećivati 10, 20 kn gore dolje. Ionako je to naša lova koju smo im ostavili na čuvanje do iduće skupštine.
Ako nas se ne može skupiti dovoljno za izglasati izvanrednu dividendu zaslužujemo da nam iduće godine bace 2 kn na stol, uzmi ili kupi prnje.
Trejederi Vs. Trezor.
Pa da ispratimo kome će sudija odbrojavat.
Display MoreTa dodjela dionica sami sebi, jel to uopce legalno? Ako da, po kojoj osnovi? Skupstinska odluka, nesto...? Ima li nekih kriterija uspjesnosti po kojoj se dodjeljuju ti iznosi dionica? Molio bih da netko malo to razbistri, ako je moguce... Hvala!
Politika primitaka je vec bila donesena
PostRE: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Politika primitaka je donesena vec prije 2020 godine za cetverogodisnje razdoblje kao i izvjesce priimitaka koje je isto dostupno za 2021, za dobivene dionice lock period je tri godine
https://www.atlant.hr/glavna_skupsti…blje%202020.pdf
https://www.atlant.hr/glavna_skupsti…a_Potpisano.pdf
StatusQuoSeptember 12, 2022 at 11:43 PM Kaaaakooooo nas je ekipa nasanjkala
![]()
![]()
. Otvaraju se šampanjci.
Idemo sad narikače nad dividendom nemojte da se firma financijski iscrpljuje, brzo naguravanje na askiću. Neće si valjda uprava morat dijelit dione kupljene po 600-700 kn. Ma neka si podijele i stanove. Firmi lova očito ne treba.
Ništa više kamate, futuresi, Kina, capexi....
Kako ide onaj vic.......netje se otkupljivati vlastite dionice jer je burza ionako neefikasna
![]()
![]()
Mislim da ste malo krivi vic culi
Vjerovatno ste u pravu. Morat ću ponovno u prvi razred sricat slova.
Aloooo ekipa šta se nagurava na asku!!!!
Pa ja sam se samo malo šalio jutros.
Pa uštedjeli 50 miliončeka samo na dividendi i još dobili aplauz većine dioničara. Kud ćeš bolji kriterij.
Kaaaakooooo nas je ekipa nasanjkala
. Otvaraju se šampanjci.
Idemo sad narikače nad dividendom nemojte da se firma financijski iscrpljuje, brzo naguravanje na askiću. Neće si valjda uprava morat dijelit dione kupljene po 600-700 kn. Ma neka si podijele i stanove. Firmi lova očito ne treba.
Ništa više kamate, futuresi, Kina, capexi....
Kako ide onaj vic.......netje se otkupljivati vlastite dionice jer je burza ionako neefikasna
Samo nek se igraju, onda ide Uskrsnica 100 kn.