Šta sad više ne pratimo cijenu Kraljice i SPANa?
Kraljica će u utorak vjerojatno doživiti ovo što je SPAN danas..rast na nerealnim očekivanjima poslovanja, vozarina i slično...
Da izgleda da se čita SPAN a lupa simultano i po Kraljici.
Kraljica će u utorak vjerojatno doživiti ovo što je SPAN danas..rast na nerealnim očekivanjima poslovanja, vozarina i slično...
Da izgleda da se čita SPAN a lupa simultano i po Kraljici.
Dobro, kakvi su ovo dimni signali na ATPL?
... pred otvaranje na asku stajao nalog od 400 kom, pa pobjegao, sad pol sata stajao 700 kom, pa odustao, kaj rade ti ljudi, odi šeći, vani sunce, kava, ak ti je dosadno...
Dimni signali pred izvješće. Već viđeno. Zjeeeeev
Samo da ovaj Obilitj izdržat na koti 58.
Ili Hanfa da se uključi!
Nek se javi tko je zatuko Kraljici u fotofinišu.
A eto neki nam savjetuju da se pravimo ćoravi.
Još da mi izrone dušebrižnici koji su nas lani uvjeravali da nije vrijeme za isplatu dividende.
Da kolega Laudator, ima puno nacina za poboljsanje u firmi (u kojoj ne na ZSE), i mi kao dionicari radimo i radit cemo na tome jer kad sve zbrojis mi smo ipak vecinski vlasnici kompanije.
Naravno ima onih koji bi htjeli uci, naravno uz manju cijenu.
Pitanje je zasto bas sad na forumu izranjaju price i pricice za Batalu? Da li zato sto Fearnleys u zadnjem reportu nagovjestava jaci skok Capeova i posredno BDI?
Potpuno podupirem pistavljanje legitimnih pitanja i upita Upravi i jos jacih akcija dionicara ali bas govoriti da nas netko nabija, itd. je.... neukusno, najblaze receno.
Ne da nas nabijaju nego ga još i vrte a mi uživamo (kakoko:). Čudi me u ovoj priči da si nisu našli kakav bypass iz Srbije i Montenegra. To je jako popularno u Croatistanu.
Dajte molim vas, takvi mačci u atlantskoj a trebaju im savjeti firmica koja upravlja nekim parkingom. hihihihihohohoho evo ostao sam bez zraka skoro. Ostvarili niti 75k€ u '21 što je pad od 147.000€ u odnosu na prethodnu godinu. 2 zaposlena. Pa takvi su najbolji za mutne kombinacije jer im za kikiriki može diktirat sve. Mene bi bilo sram sa njima ići u bilo kakvu kombinaciju ali gospari očito znaju neke njihove kvalitete koje će nam moći prezentirati na Skupštini. Ako je sve čisto nema brige za nikoga. Još da nas uvjere da su ova 10 prepuštenih stanova dobar deal.
Firmica sa prometom u 2021. od 559.000 kn može ovdje poslužiti samo kao kurton između investitora i izvođača i da sve fatkture idu preko njih. Nema slađeg načina za zamračit lovu.
Ne znam koji dokaz više treba da vas Uprava nabija na srednji prst.
Ako je ovo istina nema nikakvog razloga da se ne predloži dupla dividenda i isplata nakon Skupštine. Očito love za isisavanje ima na pretek.
Lijepo se ohladio cijeli sektor. I komentari se prorijedili. Gdje su svi nestali?
mudro šute da nebi rekli da su brodari vani u zadnjih mjesec dana pali recimo cca 20% u prosjeku.......kvartalna FI koja dolaze neće biti ni sjena onog što smo gledali u 2021 i 2022......
Opa!
https://www.dnevno.hr/gospodarstvo-i…-racun-2121852/
Ima se …… može se…..
MARTINI DALIĆ STIŽE BASNOSLOVNI BONUS! U Podravci se časte kao da nema sutra: Fina svota samo što nije sjela na račun
Neka. Što prije opustoše Hrvatsku i bace je u blato to ćemo prije krenut prema gore. Možda naši praprapraunuci dožive mali oporavak.
Udar bure od 200 km/h je zečji prdac u odnosu na tornado od 200 km/h.
Je li ovo sazivanje 16.5. bilo baš zakonski nužno? Ili se moglo odraditi i 21.6.?
+GRLN po 7,25 €
-GRLN po 7,90 € (kolege uživajte u vikendu)
I vama kolega. Čuvajte se kolesterola.
Display MoreDisplay MoreObjavili na stranicama dokumente i obrazac punomoći.
Kao što rekoh idem na skupštinu, 08./09.05. i 16./17.05. ću biti u Dubrovniku.
Mislim zamoliti druge dioničare da podrže prijedlog kvartalne dividende na sljedećoj skupštini.
Sve ću glasati za, ovo su tehničke odluke koje društvo mora donijeti.
Cijenim podršku, što je više dioničara uključeno, veće su nam šanse za uspjeh.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bojane, fali slovo na punomoci. Postao si talijan Bareti.
Ne fali. Ne prepoznaje ti font.
Treba pričekati da ode na 65€ jer onda sigurno nije daleko dan kad će i na 70.
za majkubožju pa ovo nije ni za polizat tepsiju od bureka
neto 1% u 2h..nego kolega reci mi koliko je sto ono tjedan pričali (ne vi)o obveznici od 3,65% koju morate držati 2400h za 1%???
Svaka čast kolega imate izvrsne uvjete kod brokera. Meni bi sa moji 0,4% provizije ostalo samo tužnih 0,6%. Nemam žifce za to.
Taman za onaj mali mini burek, ali bez jogurta, za jogurt treba još zaraditi
eventualno za pomirisat masni papir
+ATPL po 58,20€
-ATPL po 59 €
prvi day trade ove godine od 2h.
Nije izduro dugo onaj na 56,20?