Kakav sprint nakon dividende a muk kao da je sprovod.
Posts by Laudator
-
-
Nije loše danas:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Čekaj malo, to nam Lijan treba objavit.
-
-
Ako ti radiš u fondu - onda mi je to još jedan dodatni signal - da nikad ne ulažem novac u fondove u Hrvatskoj ...
High five za zakucavanje😆
-
Da li netko može postati promjenu strukture dioničara za npr. zadnjih mjesec dana?
Gdje bi se mogao vidjeti taj podatak..?
Kako želite kolega izvještaj? Po dobi, spolu, bračnom stanju, dohotku, sex orijentaciji.....
Možda ipak da kupite knjigu dioničara?
-
Najveći pad zaposlenosti u HR je u djelatnosti posredovanja nekretninama.
Neka svatko izvuče zaključak za sebe.
A ja dobio 50 novih agencija. Jucer opet jedna nova. U petak stigla jos jedna. Ah i u cetvrtak. Dakle 3 nove agencije u 3 radna dana.
A šta da rade oni koji dobe pedalu od dosadašnjeg poslodavca?
-
Najveći pad zaposlenosti u HR je u djelatnosti posredovanja nekretninama.
Neka svatko izvuče zaključak za sebe.
-
Čarobna povezana društva. Uvijek puni ko brod a matica na infuziji.
-
Nema tu namjere. Nemaju ni za papar na računu.
VI bas znate kaj imaju ili nemaju
Mi ne znamo al znaju oni. Pravilo je da kad si u blokadi znači da ti je račun očišćen. Uvijek me zanimalo kako se to rješava u par sati iz blokade u odblokadu kad se blokiraju računi prema oibu. Očito te ozbiljne firme imaju rezervne crne račune sa kojih se onda rade adhoc pozajmice prema potrebi.
-
Ostao joj token u viksi.
-
Neprovjerena informacija o blokadi računa Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
Nazalost jesu u blokadi, kao da to rade namjerno.
Nema tu namjere. Nemaju ni za papar na računu.
-
Jučer i danas malo JDPL po 10,50.
Jučer i ULPL na rasprodaji.
-
Ako im netko nije spustio osiguranje plaćanja bez da im se ispričao prije ataka na žiro, procedura kod redovnog pokretanja ovrha je dugotrajna tako da su 100 puta mogli razmislit hotej li povlačit za nos vjerovnika ili ne.
Ja imam u tijeku jednu koja je još daleko od pravomoćnosti a pokrenuta je 22.11.2022. Između svake radnje suda protekne barem mjesec dana.
Ovima vodi finacije izgleda ista teta kao u Kraljici.
p.s. jbg sad i ja drukam
-
Vezano uz to kuda će cijena... moja procjena je 54,60. Stavio bih graf na temi tehnička analiza, al nisam pri kompu, pa da ne ljutim admina.
Već mjesec dana čekam korekciju i napokon evo je.
Ne mogu dočekat utorak da vidim koliko sam u pravu ili krivu.
Nisam pratio danas. Jel upalo šta u škrabicu?
-
Ovo se ukida prirez i na dobitke od kapitala? Lijepo
Samo budale puše fore ovog kartela umreženih krimosa.
-
Pozdrav svima,
Eto krenulo, Uprava je malo odlučila ubrzati stvari sa drugom skupštinom.
Prije svega velika zahvala ( ) svima koji su već poslali punomoći, imamo preko 61.000 glasova i još dolaze.
Cilj je dopuniti dnevni red Glavne skupštine koja će se održati 09.06.2023. sa izmjenom politike dividende i uvesti kvartalnu dividendu od 2024. godine. Za to nam treba oko 70.000 glasova, znači još samo jedan mali korak.
U prilogu je specijalna punomoć koja vrijedi za obje skupštine.
Cijenio bih ako ju možete ovjeriti kod javnog bilježnika i poslati preporučeno/prioritetno u Rijeku.
Punomoći treba poslati najkasnije u srijedu 03.05. kako bi mi stiglo na vrijeme.
Osobno ću ih odnijeti u Dubrovnik zajedno sa ostalima.
Koji je rok za dostavu punomoći za drugu skupštinu?
-
Budete vi crnjaci uskakali u Kraljicu utorak navrat nanos a ne krvoproliće gledali.
-
Ne treba nam razlog da si popijemo neko pivce pred produženi vikend...bilo od tuge ili od sreće..
...koliko sam toga već prije popio zbog Kraljice ATPL, dobro da još mogu tipkati...Kraljica uvijek
nađe način da nas nekako iznenenadi..bilo dobro ili loše...
Koliko ja znam meni se objašnjavalo da se ne kupuje prošlost, već budućnost...sad odjednom za 1Q se kupuje i prodaje prošlost...
To ovisi jesi li unutra ili vani. Izgleda ovdje na forumu svi puni keša.
-
Budu oni to pomalo u utorak objavili. Nije preša.
-
Koja panika na kraju dana...kada će izvješće, jel stiže?
Koliki minus ocekujete?
Dečki uzalud crnjačite. Drhtave ručice će se do utorka ohladit, a možda i glave prorade.