Da li je koji mali dioničar a istovremeno i forumaš otišao na skupštinu, da imamo live update? Da ne čujemo kroz korporativni PR kako je skupština prošla u konstruktivnom dijalogu 🤣
Posts by Aldricus
-
-
To je dobit od 20 tisuća kuna po dionici ?
Posljednja je otišla po koliko, 20 tisuća eura
P/ E 7,5...
Sva se izbezumim od toliko nula
Pa da.. Npr., Google koji prodaje zrak ima p/e 22 a u Pevexu mogu kupiti sve od igle do lokomotive.. I katedralu s biškupom 🤣🤣🤣 to je bar p/e 35
-
Na pomolu preuzimanje poznate tvrtke sa sjevera, dionica jutros 'divlja'Poznata kompanija sa sjevera u idućim bi tjednima mogla promijeniti vlasnika, doznajemo od izvora bliskih tržištu kapitala. Riječ je o tvrtki Čakovečkidanica.hr
Evo nekih odgovara.. Ili možda novih pitanja..
-
Prošao je sad blok po 202 kn, očito Erste mirovinac izašao do kraja..
-
Ima li tko namjeru otići na skupštinu sutra, da imamo live stream?
-
Dobit 300 milijuna kuna. Dividenda minimalno 10 k kn, iako se nadam da će se vlasnici htjeti utješiti sa većom dividendom zbog nemogućnosti kupnje Fortenove i ostalog pripadajućeg što ide uz te igrice.
Bonus track: listanje, iz istih razloga plus pokazivanje ku... , neka svi vide koliko vrijedi firma sa takvim prihodima, dobiti i redovitom dividendom..
-
Da sumiram...
Obvezna ponuda za preuzimanje ide samo u slučaju da je ciljno društvo uvršteno, dobrovoljna ne ovisi o uvrštenju.
Firma koja ima 3 mlrd kn prihoda i 300 milijuna kuna dobiti nebi privukla pažnju za kupnju? Da želi sad odmah, strani private equity fondovi kupe bez provedbe due dilligence 😁 a mirovinci ukoliko se uvrste kupuju ko da je badava.. Pogledajte samo kupovine i jednih i drugih u hrvatskoj u zadnjih par godina.. Ako kupe stranci, žele 100%, ako kupe mirovinci, mora biti listano i obvezna ponuda za preuzimanje..
Po meni jedino je pitanje želi li (netko) više imati Fortenovu i dio ppd-a ili cijeli ppd i Pevex (da pojednostavim stvari).
-
A zašto bi Pavo morao prodavati Pevex? Pa ima Pavo vrednije imovine u RH i sire. Pavo je vlasnik 26% Fortenove i zajedno sa ruskom VTB i SBER bankom drži 75% koncerna.
Situacija oko Fortenove bi mogla postati zanimljiva. Pevex nije niti izbliza toliko zanimljiv, a i da se proda firma potencijalni kupac nije u nikakvoj obvezi da otkupi i dionice manjinskih dionicara. Naravno, pod uvjetom da dionica ostane u postojećem režimu trgovine.
Da, Petrokemija sad vrijedi ko Amazon a 25% u Fortenovi sa ruskim bankama kao vlasnicima vrijedi ko Apple..
-
Ne da bi mu mogle zatrebati pare nego bi mogao i nas povući pod vodu i to ne samo u Pevecu.
Vrijeme je za kupnju jačeg šlaufa i vezati se za ječe drvo na obali
Da, prodati će svoje dionice Peveca za 10000 kn po dionici da si kupac vrati uloženo za pola godine,jer je svakom vlasniku jedini cilj da dobije što manje za svoje vlasništvo..
-
Kao što sam najavio
-
U upravi Podravke i čovjek koji je s Martinom Dalić radio u MinistarstvuMartina Dalić bit će na čelu Podravke i idućih pet godina, a novi mandat počinje joj teći 24. veljače. Mandat bi joj trebao biti potvrđen danas, petak, nadanica.hr
Evo svih članova Uprave.. Po meni, mali korak naprijed..
-
I danas otišlo 4 komada po 120k kn na hita otc.. U ovo blagdansko doba, treba para za šoping.. Kad već pišem, stavit ću i svoja očekivanja za 2021.. Prihod 3 milijarde kn, dobit 300 milijuna a dividenda 20000 kn.. Šta ja mogu kad volim okruglo
Dao bog da ti se predviđanja za dividendu ostvare! 😁Biti ću 5 puta sretniji od tebe 👍😁
Zašto samo pet puta? 🙄
-
I danas otišlo 4 komada po 120k kn na hita otc.. U ovo blagdansko doba, treba para za šoping.. Kad već pišem, stavit ću i svoja očekivanja za 2021.. Prihod 3 milijarde kn, dobit 300 milijuna a dividenda 20000 kn.. Šta ja mogu kad volim okruglo
-
Uskoro kreće odabir nove uprave.. Mislim da će se tu vidjeti smjer kamo se misli krenuti.. Ako bude kao i dosad, dva lokalna hdz-ovca plus neki anonimci za mirovince, nema se čemu tu nadati.. Osim kupnje niskoprofitabilnih Mlinara, Vindije zapakiranih u celofan preuzimanja stoljeća..
-
Opet neka manipulacija na hiti sa napuhanom cijenom.. Strava na što ljudi danas bacaju novce..
-
Ja ne vidim ništa
-
Jučer prošlo pet komada po 110 000 kn..
Gdje to pise?
Hita otc..
-
Jučer prošlo pet komada po 110 000 kn..
-
Ne znam da li je tko komentirao, ali vidim da se N1 program i dalje uredno emitira na max tv..
-
Ta vijest je od 21.5., kako nitko to do sada nije izvukao...
Čuo sam da je otišao tamo ali nisam vidio nikakvu objavu.. Pa sam onda sam potražio na web stranici Hanfe.. Bilo je dobro skriveno..