jutros prodao 100 igh 124 i kupio 1000 opte po 5,80. ko prstom u govno
Posts by Backdraft
-
-
Informativno: koliki je danas tromjesečni prosjek?
-
Da li su napravili novu aplikaciju na PBZ -u za ulazak preko moba? Jer su onaj 365 ugasili, pa me zanima da li sada postoji neki način da se ulogiraš preko moba? Zahvaljujem na odgovoru.
Nova aplikacija nema vise investor. Jedino preko browsera s flashom, ja koristim puffin, moras trpit reklame tu i tamo ali radi.
-
moller
proba pise page not found..a kod tebe,jesi ti proba?
ušao preko nje prije 1h
zovi brokera, izgleda puste samo ako se malo buniš
Usao sad i ja ali preko moba i browsera s kojim nikad nisam logiran. Odma mi izbacilo onaj prastari login, dok mi na kompu odma baca novu stranicu i error
-
kod mene jos ne radi?kao je kod drugih?
investor.pbz.hr./pbzinvestorweb
probaj ovuda, kaldrmom
Kaze stranica nije pronadena
-
Sta treba da se prebacim sa smrdljivog pbza i sto bi preporucili?
-
danasnji trade je meni kupio danas prodao danas,
i onda budeš nekog datuma napisao da si taj dan zaradio 25 ili 30 kila kuna?
pa i je... dok ne prodas nisi zaradio ili izgubio
samo sto to nije kako kolega kaze dnevni trade, nego obicno ulaganje
-
Izvjesce je odlicno jer nije jako gadno. Ovo je uobicajeno lose izvjece za opte, a u vremena kad ce vecina izvjesca biti bas gadna ovo je dobro.
-
Kako su je maknuli sa zse prestao sam pratiti. Kako je ovdje islo spajanje?
100 u 1, tako da vam ovo 42500 ispada po starom 425 kn.
lijepo je to naraslo
-
Kako su je maknuli sa zse prestao sam pratiti. Kako je ovdje islo spajanje?
-
Prosla 2 dana proslo 1200 kom.
Erste je moguce ostao na par stotica ili je vani.
Danas je prodavac stopao namjerno na 250kn da Erste izadje. Sutra? Lako moguce +20%.
Nesto kao Ingra. Meni se cini kao zgotovljena korekcija i ciklus i pocetak novog ciklusa. A isti polagano krece.
1.target 320kn. Ocekivani vrh ciklusa V bi bio u rasponu 500-550 kn.
Ovo vise nema tko prodavati. Kupnja kupnja i samo kupnja. Iduci kvartal ocekujem dobit 10-15 milja.
zanimljivo posto vec mjesec dana trubite da nista ne treba kupovati jer ce sve otici u recesiju. ili mislite da ako se sve srusi to nece utjecati na cijenu saponije?
-
Moja topla preporuka je hvatati crtu iz opte na 5.8kn-6kn..moja procjena je 4.6kn iduci tjedan.
jos se ja pitam ciji su ovi veci nalozi na bidu : D
-
ima netko info za ponedjeljak, mozda magma : D
-
jedva cekam da i mi saznamo informaciju o ingri koju ocito netko vec ima
-
Maraska i Mepas jedini iz grupacije koristili mjere za ožujak (ni BDMR, ni KOES, ni Kandit, ni SAPN)
MARASKA D.D. ZA PROIZVODNJU I PROMET ALKOHOLNIH I BEZALKOHOLNIH PIĆA 07602786563 149 481.000,00 kn
MEPAS d.o.o. za trgovinu i usluge 30682374409 146 474.500,00 kn
mozda nisu koristili, ali kandit je trenutno na kolektivnom godisnjem 2 tjedna jer su puni, a pala prodaja
-
koja 2 mil dionica do 6.5? ja vidim nekih 150 000
Kolega, malo bolje pogledajte...
Do 6.5 kn je 2 mil dionica, a samo 150 000 dionica je na 6.5 kn
meni tamo pbz prikazuje 3000
-
Razmišljam malo...ako kupim 2 mil dionica koju su na ponudi do 6.5 kn...to bi me koštalo nekih 13 mil kn.
I onda to lijepo prodam po 13 kn i zaradim 13 mil kn, platim proviziju, porez...
Ovo nije nagovor niti na kupnju, niti na prodaju
koja 2 mil dionica do 6.5? ja vidim nekih 150 000
-
al ga zatvorio u zadnjim sekundama
-
nalozi nisu obrisano nego ih ne vidis jer je blokada trgovine, prosli su samo nalozi koji su se preklopili.
prvo ide obavjest, pa drazba, pa otvaranje...
Obavijest o nastavku trgovine Trgovanje dionicama se nastavlja dana 14.4.2020. u 14.15 sati, od 14.15 do 14.45 sati u modalitetu predotvaranja, a nakon čega počinje kontinuirana trgovina. Burza je donijela odluku kojom se poništavaju se sve transakcije sklopljene na uređenom tržištu i Progress tržištu kojim upravlja Zagrebačka burza d.d. dana 14. travnja 2020. godine do 14:00:00 sati. -
pa ne mozemo startat bez obavjesti i dazbe