Ma dajte s kukanjem...prvo ćete vi forumaši prodavati kada i ako vani krene crvenilo a trenutno ne kupujete jer isto čekate... najlakše je kriviti druge a sami isto radite
Posts by titulus
-
-
Danas živo ovdje sa lijepim rastom
-
Ask je dosta siromašan na ovim razinama i vrijeme je da se iste napuste sa ljestvicom više
-
Mi smo CROBEX... Koliko bi opte u istim okolnostima kao ovdje vrijedila u USA... 20 kn bar, IGH, VIRO, ATPL, ADRIS? ... Ali ne, i kada imate odličnu perspektivu čupaju se sve moguće negativnosti kako bi se "ukazalo" na moguće probleme. Na žalost, ovdje su pesimisti i licemjeri većina, tamo se ne vide u masi.
-
Ako sutra CROBEX ne ode 2% u plus treba se ostaviti burze... Ali isto tako vjerujem da ćemo pobijediti Portugal u subotu... I naravno u vanzemaljce... E sad, nešto bude istina
-
Ako danas crobi ne ode preko 1% +, treba se ispisati
-
Ne postoji ozbiljan biznis bez dugova, a ovdje se dugovi vraćaju iz redovnog poslovanja i još k tome su pokriveni zalogom na nekretninama ... Igh je uživala povjerenje vjerovnika i u goroj situaciji a kako neće danas... Nema ovdje straha, dapače...
Ali kužim svrhu pisanja u suprotnom smjeru, te se neću više osvrtati na to...
-
To o Anni i Akcionaru ne znači ništa... Uvijek netko prodaje, a ako baš hoćete, očito je više onih koji kupuju...
Uzlazni trend je jedino bitno, a on je jači i od sile koja na sve načine pokušava dokazati nešto što i njoj samoj nije jasno ... Sad će kolega izvaditi str 42
-
Ma i ovdje će doći voz... Možda i do 8...samo je pitanje, prodati ili vjerovati u xx
-
Zato sto se nadaju kao i vi da će “sljedeći put biti drugačije”.
molim uputite me u banku koja posluje na bazi nadanja
-
Meni se ovih 150 kn cini kao "novo normalno" nakon fi 2019 . E sad , izvješće za prvih 6 mjeseci nije lose nego su svi očekivali neki milijune zaboravljaju sta se sve desilo u tome periodu. Preostalih 6 mjeseci bi trebali biti pravi pokazatelj kuda plovi ovaj brod . Kad na to nadodamo projekt obnove zga , sve te silne poslove koji su ugovoreni, a kazu da se kroz dionice kupuje budućnost, onda mi budućnost izgleda dobro.
Budimo realni , ove obveze iz predstecajne su razlog zašto je cijena tu gdje je. Rjese li to kako je planirano , novo normalno ce biti na xxxx ciframa . Aj bo aj.
Upravo sam to pisao neki dan, iako mislim da će uskoro preko 200...ovo je gap koji se morao odraditi
-
Na žalost opet su neke kolege ponukane pisanjem pojedinaca na forumu prodale, a smjer je jasan...
-
Igh dobrano kaska za ingrom i dalekovodom... Da odradi njihov rast bila bi na 250 kn
-
Dobit po dionici preko 30 kn u prošloj godini, u ovoj bude i veća. Cijena može samo u jednom smjeru
-
U šest mjeseci dva i pol se nije radilo, ali dobit je tu... Po meni odlično, a biti će sve bolje i bolje... I drago mi je biti u dionici kada vidim imena kolega koji su vani
nije baš da se u građevinarstvu nije radilo 2 i pol mjeseca. na gradilištima se radilo stalno uz primjenu epidemioloških mjera, a ekipa koja sjedi po uredima je vjerojatno radila kod kuće
Radili su se stari poslovi ali se novi nisu ugovarali
-
U šest mjeseci dva i pol se nije radilo, ali dobit je tu... Po meni odlično, a biti će sve bolje i bolje... I drago mi je biti u dionici kada vidim imena kolega koji su vani
-
Znaš titulus.... ima investitora koji se najprije upoznaju sa činjenicama i poslovanjem pa onda kupuju dionicu. A ne prije.
Naravno... Ali kupuje se budućnost a ne prošlost
-
ma super je to ugovaranje poslova imaju ih brdo -tako i moj majstor za plocice
a onda kad treba raditi dođe dnevno po sat vremena i ode dalje jer ima previse posla a nema radnika a i one sto ima lose su kvalitete,
..i tako oteze mjesec dva dok mu ja ne nategnem jaja pa onda dodje i zavrsi u 3 dana
E ja mislim da ce se to i vamo dogoditi samo nece niko nikom jaja nego ce otkazivati ugovore ili ce majstor raditi za đabe sam da napravi jer po ugovoru za kasnjenje jos mora raditi s minusom. to je prva stvar koje se bojim a druga je kad cijena dodje do toga da dugogodisnji ili veci igrac burze bude zadovoljan sa brojkama pa pocme istresati hoce li imati to ko pojesti? treba uvjek stanicu prije vrha brda izaci jer nizbrdo ode brzo..
iskren sam, zakasnio sam na ulaz na 100kn kad je neo savjetovao dvoumio sam se i nisam vjerovao jer sam se opekao na dlkv, ali eto lopta se okrece i da sam usao vec bi 100% bio vani..
Pa mogli ste ući i na 110, 120 ko piljevine bilo... a može se i sada ući...
Kolega naim... Da IGH nije tu gdje je cijena dionice bi bila 1xxx, ali bude se i to očistilo i to vrlo brzo.
-
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.
Vidjelo se tko želi vidjeti... Pogledajte prihode prošle godine i usporedite sa već ugivorenim poslovima ove godine i onima koji dolaze na naplatu iz prošle te očekivanjima u budućnosti....ako želite vidjeti, vidjet ćete.
-
Kad i ako se opte dobro proda slijedi renesansa crobexa. Sav zarobljeni kapital malih ce se sliti u alkohol i nove stečajuše!
Navodno su na Glavnoj skupštini Adrisa izglasali stečaj u narednom razdoblju kako bi privukli investitore