'
Vi ste kolega kao neki vražičak, ako su Vam anđeli javili, pa ste u sukobu interesa?
vs?
Javit će i vama , samo ih morate zamoliti .
Poslat će vam znak .
Samo da ti anđeli nisu iz službe za korisnike?
'
Vi ste kolega kao neki vražičak, ako su Vam anđeli javili, pa ste u sukobu interesa?
vs?
Javit će i vama , samo ih morate zamoliti .
Poslat će vam znak .
Samo da ti anđeli nisu iz službe za korisnike?
Display MoreOvo su savjetnici kojima treba vječnost vremena da sastave savjet .
Financial advisors:
GRUBISIC & Partners - Globalscope LLC, Roberta M. Frangeša 9/11, 10000 Zagreb,
Croatia, addressed to the Partner Andrej Grubišić, e-mail:
andrej.grubisic@grubisic-partneri.net
Legal advisors:
MADIRAZZA & PARTNERS Attorneys at Law LLC, Masarykova 21, 10000 Zagreb,
Croatia; addressed to the Managing Partner Josip Madirazza; e-mail:
jmadirazza@madirazza.hr
Bravo kolega... Pošaljite mail fiškalima....
Napišite: Evala dobri judi.. Evo mi malo sa foruma pa nas zanima ima li šta novo? I tako.. Kako Vi, kako dica? Kada ćete udati optimu? A? Da se i mi malo zasladimo... Inaće... I tako...
Izašla je vijest na Morski.hr da je šibenski doktor doplovio sa svojom jedrilicom u šibensku luku nakon 5 mjeseci plovidbe iz Amerike pa me zanima jel to slučajno ima veze sa prodajom Optime...
Na temelju dosadašnjih pitanja, postavljam sasvim logično pitanje
Op op pozz kolege... Jeste vidjeli ovu vijest iz Amerike što je upravo izašla prije koju minutu?
Ništa drugo nego Svašta.
Ug se nije javio a uvjeti natječaja se mijenjali? Hm, indikativno..... Nisu se sigurno zbog a1 mjenjali?!
Tko je autor teksta?
Nešto nam je splasnuo entuzijazam zadnjih dana na ovoj podtemi našeg malog foruma...
Što to znači???
Sa optimom se ništa nije dogodilo ni dobro ni loše... A entuzijazam pada.... Istotako nedavno, entuzijazam je bio na vrhuncu a optima je sami lagano pratila crobex i rasla prema targetu koliko se sijećam 6.4....i onda je usljedila rasprava o 20 kn 18 kn itd a opet se ništa nije događalo konkretno.....
Ukratko OPTIMA stoji na mjestu a mi se krećemo..... To je, iz povijesti, galileova doktrina iako mi često očekujemo suprotno...
Što želim reći ovim, na prvi pogled pomalo živopisnim postom, a to je da je i ovo iščekivanje utkano u računicu i u cijeli proces. Čista Psihologija.... Ne računavši ove drukere....
Na početku procesa su gospoda u brioni odijelima predvidjela i dogovorila:..." Proces će ići tako tako i tako, mi ćemo držati ritam, a kako vrijeme bude odmicalo bit će sve više nervoznih, uplašenih i tu ćemo opet nastupiti naravno mi, polako neprimjetno i gospodski..."
abc1:
optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..
Abc1 je falši drukerski profil.
Najbolje Idite lagano u cash i ne igrajte se sa ZSE jer za to niste. Uložite pomalo u kriptovalute ili obveznice... Lp
Da li je netko dobio nalog da štopa cijenu na 6 kunna , a da poslije akvizicije po niskoj cijeni
dobije proviziju od 10 posto plus , na uloženo ?
Logičnije bi bilo da veliki sinkronizirano stopaju cijenu da bi ti isti veliki priko svojih kooperanata počešljali sve što se da počešljati... Fondovi žrtvuju jednu dionicu da bi kupili 10... Moja logika
Kako bilo da bilo , okrenut ćemo janjca -
Za početak , meso je u pacu , a butelje se hlade ....
Polako. Polako.. nakon objave raspisivanja natjećaja 31.01 bilo je govora da rashladimo butelje i obučemo najfinija odijela..... Nadam se da je priča na samom kraju
ali sam kao mačak na neravnom terenu, oprezan
Veliki pad potrošnje naročito na domaćem tržištu negativno će djelovati i na Podravku i na Mediku (potraživanja od države).
Hm... Diskutabilna je tema podravke... Ako i dođe do osjetnijeg pada potrošnje u narednom razdoblju... Pitanje je dali će to odnositi na podravku kao okosnicu hrvatske prehrambene industrije ...a znamo u svakoj krizi i padu potrošnje, što se nameću kao prioriteti
Slijedeći tjedan je dan D .
Kladimo se u 1oooo EURA ?
Tu je valuta Opte dionica a ne EUR.... Trebaš reći kladimo se u 12650 dionica Opte 😁🤣
Bida ko' salate
Danas svi imaju priliku izaći sa pristojnim količinama i spasiti se bijede
Prijašnji otpor postao je suport, smjer Up
a jesam vam lijepo napisao da ćemo se oko 6 pozabaviti, neki su izgleda umjesto novca trpali dionice u čarapice i sada moramo testirati čije su čarapice veće, nakon toga možemo očekivati lagani rast prema 6,4-6,5 malu korekciju i do 01.07 da se izbije na kotu 7,2-7,4 iliti skoro 1€ i to će otprilike biti cijena koju će kupac htjeti platiti, u ovom trenutku rekao bi Horvat, a ja sam vam tu cijenu spomenuo još prije 2-3 godine, jer njih ove naše kn niš ne zanimaju, mjerna jedinica je € i prva jedinica je jedan
Ovak post kao da je napisla baba vanga ali još ono lagano drukerski nastrojena.1€?!
Hm, sinoć sam prićao da je sve umtrvljeno ali sad po asku nekom se očito žuri
##Justice for jubito##
Zadnjih nekoliko postova čovjek je skroz u pravu
Mislim da se još ništa ne događa iako bih prvi volio da se nešto konkretno dogodi u vezi Optime.
Zadovoljava činjenica da je Optima imala danas solidan promet međutim mislim da je tu više faktora.
Meni je najznačajniji faktor što je crobex solidno reagirao na peti mjesec koji su neki pa i ovdje samoprozvani eksperti najavljivali kao potop..
Pozitivan vjetar optimizma je na
ZSE i na odvažnije trejdanje unijelo 1q izvješće dalekovoda i otad sve nekako ima tendenciju rasta... Ljudi se ne drže casha kao na početku ove korona epizode...
I tako Crobex i Optima lagano ruku pod ruku gaze.. Dva koraka naprijed jedan nazad ali to je to..
Mislim da kad stvarno dođemo pred cilj da će doći do vatrometa na dionici a ovo lijeno 1-2 % ne znači baš ništa
Al činjenica jest da na ZSE trenutno nema bolje i konkretnije prilike od Optime.