1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. StatusQuo

Posts by StatusQuo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• StatusQuo
    • March 13, 2020 at 8:30 AM

U svemu ovome ocigledno je da su svi u panici zadnjih par dana, jel to neki znak da je dno tu negdi barem ovo sadasnje ili je to kopanje do daljnega

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 3:38 PM
    Quote from T3D0

Očitovanje na upit ZSE...

"operativno poslovanje na svim lokacijama AD

Plastik Grupe za sada odvija u skladu s poslovnim planovima i nemamo najave kupaca o promjenama."

"Novija informacija je priopćenje za javnost FCA Grupe koja se, zbog situacije u Italiji i mjera koje poduzima

talijanska Vlada, odlučila na privremeno zatvaranje (od dva do tri dana) svojih tvornica u Italiji što nema

materijalan utjecaj na naše poslovanje."

https://zse.hr/default.aspx?id=96802

Display More

Za pretpostaviti je da ce u jednom trenutku doc do problema u proizvodnji to je vec uracunato u cijenu

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 3:22 PM
    Quote from VoraX

Ma odlična dionica, isto kao i Istarska kreditna. Stoički su odolile ovom luilu.

Na zalost izgleda da nisu

IZJAVU O UTJECAJU COVID-19 NA POSLOVANJE

U ovom trenutku Društvo ima informacije o negativnim učincima koje bi bolest COVID-19 mogla imati na poslovanje. Naime, neki od unaprijed dogovorenih poslova u djelokrugu pomorske agenture otkazani su do kraja travnja, od strane cruising kompanija. Radi se o predsezonskim cruising putovanjima. Također, postoji smanjen intenzitet poslovnih aktivnosti u djelokrugu prijevoza roba te lučkih i skladišnih poslova sa zemljama žarištima bolesti COVID-19. Dugoročne financijske izglede i posljedice navedene bolesti za sada ne možemo sa sigurnošću projicirati.

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 2:48 PM

Ovo je vrijedno zabiljeziti

Post by S&P500 (2 hours ago).

This post was deleted by Admin: Dupli račun: arkturxx, malo_vitra, Ivan, hromax (2 hours ago).

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 11:19 AM

Sad mozete barem ici vanka lipo uzivati na suncu i popiti kavu

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 9:02 AM

Ipak nesto veca dividenda od 8kn

• StatusQuo
    • March 12, 2020 at 12:36 AM
    Quote from zigass
    Quote from StatusQuo

Ocito je to rekla iz razloga da izazove vecu zabrinutost medju njemcima, a samim time i vecu odgovornost ljudi ako svate da trebaju vise pazit.

tu nekaj ne štima talijani imaju više od 600 mrtvih na oko 10.000 zarazenih a njemci 2 na 1200, jako čudno ipak Italija nije zemlja trećeg svijeta i da su napravili neke propuste na početku ne bi smjela biti takva razlika

Pa zar nisi pratio zaraza se u italiji pocela sirit u najvecoj mjeri u bolnici gdje su bile osobe vec slabijeg zdravstvenog stanja zato i imaju tako velik pocetni broj mrtvih

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 11:26 PM
    Quote from Neo

jos da nadjete kupce osim trezora...ako niste primjetili tesko iskrcavanje..uskoro ce i trezor potrositi novce

Prodao si pa sad neka druga prica sta reci

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 11:08 PM
    Quote from Manu

Nije Merkelica jedina koja upozorava na takav način.

Službeni liječnik američkog Kongresa i Vrhovnog suda, Brian Monahan, na sastanku održanom iza zatvorenih vrata jučer poslijepodne izvijestio je zaposlenike Senata kako očekuje da će od koronavirusa u SAD-u oboljeti između 70 i 150 milijuna ljudi, potvrdila su dva izvora za NBC.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…aciji/10082248/

Pa ne treba bit tu puno pametan dovoljno je vidit kinu pa ce se vidit koji im je broj bio kad se sve napravi kako treba, to je samo plasenje da izazove brigu da na taj nacin pokusaju sprijecit sirenje

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 11:06 PM

5.5 kuna je 380 mil kapitalizacije samo da napisem, s druge strane ht je po novome znatno izlozen prema optimi jer je financirao vracanje duga svojim pozajmicama, ne znam napamet koliko je to ali mislim da je sigurno preko 250 mil jer u to treba dodat i obveze prema dobavljacima koje su vecinom od ht jos kad zbrojis udjel od 17%, znaci ht je poprilicno izlozen optimi da bi se igrao s njom tek tako.

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 10:44 PM
    Quote from hugh
    Quote from StatusQuo

Do odgode nece doc ako je A1 siguran da ce imat konkurenta na natjecaju jer sebi ne bi smio dozvolit da optima padne u druge ruke, sad koliko su oni sigurni na to i da li ce riskirat pa se ne javit mislim da s tim stvarima nitko pametan ne riskira uostalom prvi dio natjecaja nije obvezatan da moras kupit tako da mislim ce svaki ozbilniji kandidat koji ima interesa uci na prvi dio natjecaja, a onda ovisno o zainteresiranima na tom prvom natjecaju svatko ce kreirat strategiju s nacinom kupnje, jedan zainteresirani nudi najmanju premiju na cijenu, dvoje to je vec onda igra.

ovo izgleda jedino normalno razmišljanje ako gledamo u smislu borbe A1 i UG.......možda postoje i neki "zaobilazni" putevi za koje mi neznamo,ali ako se gleda u kontekstu ova dva igrača i jedni i drugi bi to trebali željeti jako..... UG kako bi postao ozbiljan igrač na našem tržištu a A1 kako bi sačuvala poziciju br2......u svakom slučaju, prijava na natječaj za vrijeme neobvezujućih ponuda je nešto što bi bar A1 trebao učiniti, znao ili ne znao hoće li se netko drugi prijaviti......a sada je već očito da u ovom produljenju dolazi i netko drugi, ili treći.....nezanam više što već na ovoj temi nije napisano, ali pada mi na pamet samo : ako nešto izgleda kao patka i glasa se kao patka, onda je vjerojatno riječ o patki......i po tome ispada da ovo neče biti "patka".....

Eto to mi je netko logicno razmisljanje iako neman coronu moran priznat da mi isto muti po mozgu X(

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 10:28 PM
    Quote from hugh

baš si sad razmišljam o izjavi Merkelice koji su prenjeli mediji i sve nemogu vjerovat da je jedan državnik njenog kalibra to izrekao.....ili sam iz naslova ja nešto krivo shvatio.....jer....ako ce 70% populacije biti zaraženo virusom, koja je onda logika svih karantena i obustava?....po toj logici od 70% zaraženih, sutra komotno svi mogu nastavit kao da virusa nema pa ko padne, padne.......

Ocito je to rekla iz razloga da izazove vecu zabrinutost medju njemcima, a samim time i vecu odgovornost ljudi ako svate da trebaju vise pazit.

• CORONA virus

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 10:27 PM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Poprilican pad jucer novo zarazenih u italiji da li je to indikacija da ce se stvari tamo brzo smirit ?

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 10:22 PM

Do odgode nece doc ako je A1 siguran da ce imat konkurenta na natjecaju jer sebi ne bi smio dozvolit da optima padne u druge ruke, sad koliko su oni sigurni na to i da li ce riskirat pa se ne javit mislim da s tim stvarima nitko pametan ne riskira uostalom prvi dio natjecaja nije obvezatan da moras kupit tako da mislim ce svaki ozbilniji kandidat koji ima interesa uci na prvi dio natjecaja, a onda ovisno o zainteresiranima na tom prvom natjecaju svatko ce kreirat strategiju s nacinom kupnje, jedan zainteresirani nudi najmanju premiju na cijenu, dvoje to je vec onda igra.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 5:32 PM
    Quote from harpun

Znači vi svi mislite da iako je kriza tu ne treba ništa poduzimati

https://www.poslovni.hr/europska-unija…radnika-4218158

Pa naravno da nije palo bez razloga i normalno da ako su italiju zatvorili na mjesec dana da stvari nece radit tamo kako treba, ako sve stane na mjesec dana koliko treba da se suzbije onda ce se vratit ako potraje pola godine onda je steta ogromna

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 3:44 PM
    Quote from zlocesti

Jutarnji on line

- Predsjednik Vlade Andrej Plenković sazvao je sastanak s nadležnim ministrima te članovima Stožera civilne zaštite RH, danas u 16.00h, u Banskim dvorima, oko daljnjih mjera i aktivnosti za suzbijanje koronavirusa u Hrvatskoj.

Usto, teme sastanka bit će zdravstveno stanje i sigurnost građana, priprema mjera za gospodarske sektore te angažman Hrvatske na razini EU kao predsjedavajuće Vijeća EU-a.

Kad se sitimo one postapalice da ce kad mi preuzmemo presjedanje eu propast tko bi rekao da koliko god bila zezancija prorocanstvo se ostvaruje nakraju ;(

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 3:37 PM

Jako je tesko razmisljat kako treba kad vidis kako neki udaraju po bidu kao da nema sutra zapravo jedino pitanje bi trebalo bit koliko ljudi jos ima municije za pucat :)..... evo i barik se pojavio nakon dugo vremena meni se cini da je to nekakvi znak da smo tu negdi blizu :)

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 2:48 PM
    Quote from Lukasenko

Nazovem ja jučer službu za korisnike Optime i kažem operateru da mi je zvonio na vrata prodavač HT-a (stvarno je) i nudio mi da pređem na Iskon. Pravim se lud i kažem operateru, da mi nije jasno pa zar nije i Optima u HT-u i zašto mi nude da pređem u Iskon ako je i Optima njihova. Krene meni operater objašnjavat da Optima samo surađuje s HT-om ali i da će se to uskoro promjenit al da me neće sad zamarat s tim i da samo ostanem kod njih jer su najjeftinij :). Eto jedne rekla kazala informacije od operatera iz info pulta hahaha.

Trebao si ih prijavit agenciji nisam siguran da li bi smjeli pristupat korisnicima optime kako su taj dio regulirali

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 2:33 PM
    Quote from braco99

https://www.nat.bm/wp-content/upl…rates221119.pdf

VLCC 17.6 34.4 59.8 91.8
    Suezmax 17.9 29.1 52.0 59.7
    Aframax 14.2 21.2 41.7 49.5
    Pmax 10.5 15.4 17.7 19.7
    LR2 10.5 21.2 27.1 37.9
    LR1 8.6 15.4 23.4 26.8
    MR 10.7 13.7 18.7 22.2
    Index * 14.4 25.5 44.3 61.0

Display More

cemu ti podaci od 22 November 2019

• StatusQuo
    • March 11, 2020 at 12:11 PM

Cim ovo stane za koji misec zavrtit ce dobra lova, sad pitanje je jedino gdje ce najvise toga i kako otic

Italy's Prime Minister Giuseppe Conte announced on Wednesday that the government will allocate additional €25 billion to assist the country's economy through the novel coronavirus (COVID-19) outbreak.

The amount is not meant to be utilized momentarily, but it is going to "certainly be used to face all the difficulties of this emergency," Conte pointed out. The leader of the Italian government said that they are "delighted by the climate that is being defined at a European level."

Yesterday, Italy reported the world's highest single-day coronavirus death toll.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt