1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. darac11

Posts by darac11

• AGROKOR

• darac11
    • December 17, 2021 at 10:49 AM
    Quote from Mirakul

Na kraju će IT dobiti odštetu a samo ćemo mi mali dioničari dobiti nulu...odnosno već jesmo...

Ipak se pitam ako on uspije nešto postići arbitražom, da li to nešto znači za nas ?

Toga se i bojim da ćemo mi ostat praznih đepova! Fascinanto kako svi nađu neku "rupu" u zakonu osim nas malih.

• INSP (INSPIRIO ZAIF d.d.)

• darac11
    • December 15, 2021 at 9:31 PM

Dali je netko skužio kako inozemni investitori u većini slučajeva dobivaju tužbe protiv RH? Malo sumnjivo?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• darac11
    • December 15, 2021 at 9:29 PM
    Quote from Vule

"Nedavno ste izjavili da će inflacija biti oko 30 posto. Stojite li još kod te procjene?

- To je moja procjena i uvjeren sam da će stopa inflacije u ovoj godini iznositi oko 30 posto. Da bi se spasilo gospodarstvo, morao se tiskati novac. Njemačka Vlada je samo za pomoć Lufthansi izdvojila 80 milijardi eura. U Hrvatskoj je velik broj tvrtki trebao i dobio novac i trebat će ga još. Taj novac nismo imali i morali smo ga tiskati, to je napravila svaka europska država. Zato procjenjujem da inflacija neće biti manja od 30 posto. Primjerice, cijene građevinskih usluga su se udvostručile, narasle su cijene energenata, transporta, sirovine su poskupjele, bakar i aluminij dvostruko, sve komunalne usluge će narasti, a očekuje nas i rast cijene hrane."

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-posto-15133633

trebale bi i dionice ici 10 gore :))

Jedino moja plaća i dividende ostale iste! A koji sam pehista😢😢😢😢

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• darac11
    • December 15, 2021 at 9:17 PM
    Quote from Ebenezer

imam adris sad vec vise i od 10g i jos nadokupljivao vise puta i mogu sad stvarno reci i imam svako pravo na to: smece... da... smece od dionice... fakat najvece razocaranje i katastrofa... ma bolje i da sam u ddjh to sravio... barem bi bilo uzbudljivo...

Ja sam skužio sarkazam🤣🤣🤣🤣

• JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

• darac11
    • December 14, 2021 at 5:32 PM

Primijetio jesam ali nekužim caku? Šta su nešto zaj**li? Ili znaju nešto negativno što mi ne znamo? Puno je upitnika.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• darac11
    • December 10, 2021 at 6:19 PM
    Quote from miljenka5

Isto ko prati ovu temu i ovu dionicu da mu olakšam kako može predviđati kvartalni promet i dobit. Sa prethodnog grafa treba zbrojiti tri stupca koja čine kvartal i to podijeliti sa 3. To se pomnoži sa 1000 i dobije se promet ad plastika u tom kvartalu. Znači očekujem 320000 broj u prosincu i sa tim ispada 290 milijuna u q4 kvartalu. Dobit se dobije funkcijom Y = 0.2110*X - 50.43 gdje je x promet u milijunima. Za 290 funkcija daje 10.76 milijuna dobiti u Q4.

Znači ova površna analiza daje 290 milijuna prometa i 10.76 milijuna dobiti u Q4

Viditi ćemo za dva mjeseca koliko sam fulao :)

👍 Daj nas poslije podsjeti dali si pogodio. Sviđa mi se vaš način predviđanja,ja se toga nikad ne bi sjetio😁

• SKDD-CCP - Zbirni/omnibus račun

• darac11
    • December 3, 2021 at 6:14 PM
    Quote from zlocesti

U ponedjeljak se nadam imati vremena nazvati brokera

Najvrednije što imam su dionice Medike, i njih u krajnjem slučaju mogu odregistrirati

Nema dakle prodaje.

Al' nema ni zaplijene ? :S

Pinklec na rame i u bijeli svijet, uspješno su nas potezom pera otjerali.

E ali u tome i je caka jer kada ih odregistriraš one spadaju pod SKDD (gdje su sad) ili su (će) biti prebačene na SKDDccp? Trebali bi ići na višu razinu sigurnosti a ne na manju!

• darac11
    • December 3, 2021 at 5:39 PM

Pa kako je moguće da je hanfa izdala dozvolu za takvu namiru ?

Ovo mi izgleda kao ona jamstva koja je izdao LEDO? Samo će nas ovršit jednog dana.

• darac11
    • December 3, 2021 at 5:18 PM
    Quote from darac11
    Quote from discover

jeste dobili kakvu obavijest od agram brokera vezano za skdd cpp, omnibus?

Jesmo, očigledno smo svi dobili,ali mi nije jasno što sada to znači? Ako sam ja dobro služio to znači da ako neki vjerovnik ovrši agram brokere ili klijenta s kojim dijelimo račun onda će vjerovnik uzet i moje dionice (novac na brokerskim Računu)? A mi nemamo pravo glasa ili šta?

To bi bilo kao da netko iz rajfajzen banke ovrši klijenta u Zabi, klijent nema dovoljno na računu pa skinu svima nam ostalima s računa.

• darac11
    • December 3, 2021 at 5:03 PM
    Quote from discover

jeste dobili kakvu obavijest od agram brokera vezano za skdd cpp, omnibus?

Jesmo, očigledno smo svi dobili,ali mi nije jasno što sada to znači? Ako sam ja dobro služio to znači da ako neki vjerovnik ovrši agram brokere ili klijenta s kojim dijelimo račun onda će vjerovnik uzet i moje dionice (novac na brokerskim Računu)? A mi nemamo pravo glasa ili šta?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• darac11
    • November 29, 2021 at 4:26 PM
    Quote from Goran

Na proljece 6 kn.

Ako ne i 10

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• darac11
    • November 29, 2021 at 3:00 PM

"Dečki" godina vam je gotova za mjesec dana! Sljedeće godine bi mogli brutalno brkove omastit (meni bolje tako paše) 😁

• PVCM (Pevex)

• darac11
    • November 18, 2021 at 3:09 PM

Zašto nam je kolegica Ivana 7 na sve postove lupila "? dislike"

• PVCM (Pevex)

• darac11
    • November 17, 2021 at 7:22 PM
    Quote from karlos

Po kojoj bi cijeni prodali dionicu, odnosno na koju ponudu bi pristali prodati ?

Naravno, pitanje je za one koji dionicu imaju...

Da me sada netko nazove i ponudi mi 200.000,00kn za dionicu prodao bi mu, ali pred dividendu slijedeće godine možda bi cijena bila malo viša😁😁😁😁

• BCIN (BC Institut d.d.)

• darac11
    • November 11, 2021 at 11:12 AM

Pa očigledno je da potencijala ima i za rast i za veću dividendu! Ali jbg.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• darac11
    • November 9, 2021 at 11:01 AM

Zar se na ZSE nije trebala uvrstiti dionica SPNV? Pa prije dva mjeseca su najavili ili sam ja krivo pročitao?

• darac11
    • November 9, 2021 at 10:54 AM
    Quote from Ivan1902

Kakav protuprijedlog? Pa ne može se na skupštini raspravljati o nečemu što nije bilo u pozivu na skupštinu...

Znači da bi prije skupštine trebalo dostavit dopunu dnevnog reda pod novom točkom "isplata dividende" ili "upotreba dobiti" i prijedlog iznosa dividende?

Dali sam u pravu?

• Što smo danas tržili

• darac11
    • November 5, 2021 at 6:30 PM
    Quote from Marin83

Kupio malo ZABE po 61,20 kn

Ja po 62,malo sam uranio .

• darac11
    • November 4, 2021 at 4:54 PM
    Quote from Brunos

Kako komentirate situaciju da cini se nece biti vanredne odluke o isplati divke u ovoj godini?

Meni paše. Ja sam dividendu za ovu godinu zaključio (po ATH-u) . I pasalo bi mi da slijedeće godine ZABA isplati minimalno 10 kn po dionici, tako kada zbrojim i ostale dividende opet ću debelo preči ovogodišnji ATH😁😁😁😁😁

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• darac11
    • October 26, 2021 at 5:25 PM
    Quote from Vule

A kako tesla otvara novu tvornicu, pravi aute od cokolade? njemu ne nedostaje nista.. a auto mu kompjuter. nesto mi je tu sumljivo..

I meni je to sve sumnjivo, i jako mi smrdi. Ali mi paše pad dionice ADPL da se natovarim.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt