Evo nam predujam dividende od 30kn, možemo sat ravnat po njima😁
Posts by darac11
-
-
7 dionica u portfelju svih sedam u plusu, baš je lipo vidit...
Ja 24 dionice u portfeljiju a samo 5 u minusu😁. A to su : ARNT, SLPF, SLRS, SPNV, TOZ.
-
To navođenje postotaka bez iznosa je vrhunska glupost i trebalo bi to ukinuti.
Tipa netko ostvario 60% na uloženih 10.000 kn.
Netko ostvario 10% na uloženih 1 milijun kn.
Mislim da je razlika jasna.
Ako vam se da računati dividenda mi je 51k kn. 😁
-
U ovoj godini prinos bez dividende mi je 19,42%, a sa dividendom 22,70%.😁Moj ATH😁
-
Ne piše po kojoj cijeni? Dali je opet moguća ponuda?
-
Dao bog da ti se predviđanja za dividendu ostvare! 😁Biti ću 5 puta sretniji od tebe 👍😁
Zašto samo pet puta? 🙄
Ok 100 puta😁
-
I danas otišlo 4 komada po 120k kn na hita otc.. U ovo blagdansko doba, treba para za šoping.. Kad već pišem, stavit ću i svoja očekivanja za 2021.. Prihod 3 milijarde kn, dobit 300 milijuna a dividenda 20000 kn.. Šta ja mogu kad volim okruglo
Dao bog da ti se predviđanja za dividendu ostvare! 😁Biti ću 5 puta sretniji od tebe 👍😁
-
Sta je to prinos 😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣U Hrvatskoj? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Na kraju će IT dobiti odštetu a samo ćemo mi mali dioničari dobiti nulu...odnosno već jesmo...
Ipak se pitam ako on uspije nešto postići arbitražom, da li to nešto znači za nas ?
Toga se i bojim da ćemo mi ostat praznih đepova! Fascinanto kako svi nađu neku "rupu" u zakonu osim nas malih.
-
Dali je netko skužio kako inozemni investitori u većini slučajeva dobivaju tužbe protiv RH? Malo sumnjivo?
-
"Nedavno ste izjavili da će inflacija biti oko 30 posto. Stojite li još kod te procjene?
- To je moja procjena i uvjeren sam da će stopa inflacije u ovoj godini iznositi oko 30 posto. Da bi se spasilo gospodarstvo, morao se tiskati novac. Njemačka Vlada je samo za pomoć Lufthansi izdvojila 80 milijardi eura. U Hrvatskoj je velik broj tvrtki trebao i dobio novac i trebat će ga još. Taj novac nismo imali i morali smo ga tiskati, to je napravila svaka europska država. Zato procjenjujem da inflacija neće biti manja od 30 posto. Primjerice, cijene građevinskih usluga su se udvostručile, narasle su cijene energenata, transporta, sirovine su poskupjele, bakar i aluminij dvostruko, sve komunalne usluge će narasti, a očekuje nas i rast cijene hrane."
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-posto-15133633
trebale bi i dionice ici 10 gore :))
Jedino moja plaća i dividende ostale iste! A koji sam pehista😢😢😢😢
-
imam adris sad vec vise i od 10g i jos nadokupljivao vise puta i mogu sad stvarno reci i imam svako pravo na to: smece... da... smece od dionice... fakat najvece razocaranje i katastrofa... ma bolje i da sam u ddjh to sravio... barem bi bilo uzbudljivo...
Ja sam skužio sarkazam🤣🤣🤣🤣
-
Primijetio jesam ali nekužim caku? Šta su nešto zaj**li? Ili znaju nešto negativno što mi ne znamo? Puno je upitnika.
-
Isto ko prati ovu temu i ovu dionicu da mu olakšam kako može predviđati kvartalni promet i dobit. Sa prethodnog grafa treba zbrojiti tri stupca koja čine kvartal i to podijeliti sa 3. To se pomnoži sa 1000 i dobije se promet ad plastika u tom kvartalu. Znači očekujem 320000 broj u prosincu i sa tim ispada 290 milijuna u q4 kvartalu. Dobit se dobije funkcijom Y = 0.2110*X - 50.43 gdje je x promet u milijunima. Za 290 funkcija daje 10.76 milijuna dobiti u Q4.
Znači ova površna analiza daje 290 milijuna prometa i 10.76 milijuna dobiti u Q4
Viditi ćemo za dva mjeseca koliko sam fulao
👍 Daj nas poslije podsjeti dali si pogodio. Sviđa mi se vaš način predviđanja,ja se toga nikad ne bi sjetio😁
-
U ponedjeljak se nadam imati vremena nazvati brokera
Najvrednije što imam su dionice Medike, i njih u krajnjem slučaju mogu odregistrirati
Nema dakle prodaje.
Al' nema ni zaplijene ?
Pinklec na rame i u bijeli svijet, uspješno su nas potezom pera otjerali.
E ali u tome i je caka jer kada ih odregistriraš one spadaju pod SKDD (gdje su sad) ili su (će) biti prebačene na SKDDccp? Trebali bi ići na višu razinu sigurnosti a ne na manju!
-
Pa kako je moguće da je hanfa izdala dozvolu za takvu namiru ?
Ovo mi izgleda kao ona jamstva koja je izdao LEDO? Samo će nas ovršit jednog dana.
-
jeste dobili kakvu obavijest od agram brokera vezano za skdd cpp, omnibus?
Jesmo, očigledno smo svi dobili,ali mi nije jasno što sada to znači? Ako sam ja dobro služio to znači da ako neki vjerovnik ovrši agram brokere ili klijenta s kojim dijelimo račun onda će vjerovnik uzet i moje dionice (novac na brokerskim Računu)? A mi nemamo pravo glasa ili šta?
To bi bilo kao da netko iz rajfajzen banke ovrši klijenta u Zabi, klijent nema dovoljno na računu pa skinu svima nam ostalima s računa.
-
jeste dobili kakvu obavijest od agram brokera vezano za skdd cpp, omnibus?
Jesmo, očigledno smo svi dobili,ali mi nije jasno što sada to znači? Ako sam ja dobro služio to znači da ako neki vjerovnik ovrši agram brokere ili klijenta s kojim dijelimo račun onda će vjerovnik uzet i moje dionice (novac na brokerskim Računu)? A mi nemamo pravo glasa ili šta?
-
Na proljece 6 kn.
Ako ne i 10
-
"Dečki" godina vam je gotova za mjesec dana! Sljedeće godine bi mogli brutalno brkove omastit (meni bolje tako paše) 😁