ljudi moji, obično medijsko pištanje balona, pritisak radi utjecaja na regulativu, i znate ono, nije toliko bitno što piše nego Tko piše, dakle motivi zašto se piše...gledajte fundamentalno, tržište novih vozila tek treba doživjeti procvat nakon par godina mraka, flote su se potošile, osobna vozila, zavisno od standarda, traju tek 10etak godina, nakon toga ih prešišaju sve, i trendovi, vrijeme, standardi, kvarovi i kilometri i sve to skupa, jednostavno se potroše tako da prodaja novih vozila može varirati u par% godišnje i jedino što se mijenja je da će sad tvrtke manje kupovati npr mercedese i audije a više škodu i daciu...
Možeš misliti kako će firme manje kupovati Audije, Mercedese, a pogotovo BMW SUV vozila, to su pravo dobro direktorsko auto
.
Takva vozila nemaju cijenu, tj. cijena nije bitna, a prvo se tajnicu pita da plati ratu lizinga za direktorsko vozilo, pa tek onda da li
ima za platu ovaj mjesec, bar u privatnim firmama u kojima sam radio
![]()
. Ne možeš ni zamisliti kak bi se neki diša osjećao
da vozi Dačiu, skoro kao običan smrtnik, pa da još i fijuče kada vozi autoputom na 160 km/h, uh to su tek problemi ljudi moji
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Dačija ti neijde 160 km/h! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Znam jer je vozim. 🤣🤣🤣🤣A ako je slučajno i uspiješ natjerati na 160 km/h troši više nego ferari🤣🤣🤣🤣