Posts by trgovac
-
-
Ekipa si preprodaje , da navuku slabe ručice .
-
Netko traži konsolidirane podatke za prošlu godinu .
-
1Q20 će biti bolji od 4Q19 . I to je nešto . Sigurno .
-
Koja muljaža profića
-
Blokada u predotvaranju . Velike količine na kupnji uz porast cijene .
-
Očekujem da se objavi broj pristiglih ponuda , idući tjedan .
-
Vraćamo se na 6 kn , a idući tjedan tko zna , taj je mudar .
-
Kolega mrcash, uvijek za zanimanjem čitam Vaše postove... Na tragu Vašeg zadnjeg posta moje pitanje za iskusne kolege i ekonomske stručnjake...... Dosta smo zadnjih mjeseci spominjali ebitu, obveze i sl ali malo vrijednost pretplatnika.. Mene zanima dali postoji nekakva, makar okvirna projekcija, izračun koliko košta izgradnja telekomunikacijskog sustava, tvrtke od 200000 pretplatnika? Koliko košta 200000 pretplatnika?
200 000 pretplatnika je stari podatak .
-
https://mediadaily.biz/2020/03/05/opt…-nitko-ne-zeli/
...novinar tvrdi kako iz provjerenog izvora koji želi ostati anoniman ima neslužbenu informaciju da se na natječaj do 02.03 2020. nije javio nitko...te je AZTN zbog toga tražila izmjenu natječaja....isto tako kaže...očekuje se da se vidi hoće li ta izmjena potaknuti nekoga da se prijavi....
cijeli tekst možete pročitati ako se pretplatite....cijena 150 kn mjesec....
insiderske informacije objavljivati su kažnjive u USA , a kod nas ?
i još tražiti za njih novac !
-
Ok, al po novom će moći. I stvar riješena.
Nakon izmjene pravila , može bilo tko , tko ima novaca . ( Fondovi )
-
Bok,
puno je mail kooperanata prebilo dug za dionice u predstečajnoj. Ova cijena za većinu njih je dobitak na lotu, većina ih se sa predstečjanom oprostila s novcem za izvršene usluge, ima tu građevinara, većih, manjih itd. od par stotina tisuća do par mil kn potraživanja.
poz
Baš sam htjela napisati slično, ne trguju ovje samo forumaši koji sve živo i neživo pročitaju i prate.
Nekima je cijena od 4-5kn bila nezamisliva, sad se sve uzburkalo, odgoda je donesena a oni gledajuhoće li im se opet "mast" istopiti. I sama sam u nedoumici što napraviti malu količinu danas prodala.
Danas je trebalo kupiti , jer je Evropa i Usa u minusu 2,5 % ., kao i Crobex .
-
Ovih dana svi gledaju kratkoročno . Ako OPTE ima poteencijal budućnosti , koliko bi mogao rasti kroz dvije godine ?
-
Lubura se diskcalificirao skroz. Totalni pajac.
Njegova procjena je da neće biti 15 kuna .
-
5 - 10 % LIMITI ZSE
-
Natječaj objavljen na FT u Londonu prati cijeli financijski svijet , tako da očekujem više od dvije ponude .