Ovo je već ozbiljno, samo mi nije jasno ko baca bisere pred svinje?
petak predvecer knjiga dionicara zna sve tajne.
Ovo je već ozbiljno, samo mi nije jasno ko baca bisere pred svinje?
petak predvecer knjiga dionicara zna sve tajne.
Ma slobodno reci...volimo optimizam
A sto recimo sprijecava HT da proda svoj dio u Optimi VIP-u po kunu po dionici iako je UG ponudio 10 kn po dionici? AZTN nema veze s tim kako ce se natjecaj odigrati, njihovo je samo da se Optima makne od HTa zbog koncentracije - HT bira kupca koji odgovara AZTN-ovim uvjetima, lova je sekundarna u time, nista ih ne obvezuje da biraju najboljeg ponudjaca...
Zaba sa vecinskim paketom
dok god PT Drvo dokupljuje nemam se sta brinut o coroni ili bilo cemu...
Nedavno imao 1.02%
Sad ima 1.03%
Ma slažem se ja s tobom da netko to dokupljuje, ali svakim danom smo sve niže...
a ja ti kazem da te ne opterecuje cijena jer cemo svi koji smo strpljivi prodat sa osmjehom na javnoj ponudi...samo bez straha.
Bok svima,
nažalost Corona napada, srušila je sve dionice dosta, oporavak će vjerojatno uslijediti kad bude prva dobra vijest oko lijeka, koliko god mi ne htjeli priznati, sve to ide dalje, a dionice redom dolje.
dok god PT Drvo dokupljuje nemam se sta brinut o coroni ili bilo cemu...
Nedavno imao 1.02%
Sad ima 1.03%
https://mediadaily.biz/2020/03/05/opt…-nitko-ne-zeli/
...novinar tvrdi kako iz provjerenog izvora koji želi ostati anoniman ima neslužbenu informaciju da se na natječaj do 02.03 2020. nije javio nitko...te je AZTN zbog toga tražila izmjenu natječaja....isto tako kaže...očekuje se da se vidi hoće li ta izmjena potaknuti nekoga da se prijavi....
cijeli tekst možete pročitati ako se pretplatite....cijena 150 kn mjesec....
na temelju ovog debilizma mozes samo bit sigurniji u prodaju Optime...kad citam takav tekst ustvAri vidim “oprostite svi vi koji citate moj clanak ja sam ustvari placen da to objavljujem kako bi nevjernici prodali jeftino...a ja bio sretan jer mi je obecano 100 pretplatnika” Ciao suckers
Kolko je ovo bolji forum od onog smeca od poslovnog
Konkretan razgovor prepun cinjenica, mozda samo 15% podmuklog drukanja ( individua koje su svratile sa poslovnog posto su samo oni tamo ostali)
Svaka cast ljudi.
tko će skinuti ovog sa 10 000 kom na 6,20? Ovo je već degutantno gledati. Kakav lov u mutnom je ovo.
Bude on vec pobjegao, nece ga trebati tjerati
evo popapan...nije stigo zbrisat
Glupo, pretpostavljam...
Tako ti je to kad se informiraš o Optimi na bivšem forumu...
kad slusas Proroka investa na poslovnom
Papaju se nalozi i prodaja se laganini povlaci prema gore...bilo ih je 80000 nagurano do 6 kn
A sad....
Hahha kako su ih navukli na prodaju ...znaci lupio je samo 230 000kn prema dole i sad sve kupi prema gore
Kako ce ovaj zbrisat u 9:29:45 hhhh
Display Morekoji ste vi drukeri, ali nije vam za zamjeriti, utopljenik se i za slamku lovi...objava tendera je bila 31.01. i da je itko imao prigovor, uputio bi ga unutar najviše tjedan dana a ne na zadnji dan prije isteka istoga...
Lijepi pozdrav.
Gospodine Barbosa, kao iskusan forumaš spominjete utopljenike i drukere , što bi, predmnijevam, trebalo značiti da vi osobno niste jedan od takvih.
Posljedično pretpostavljam, a vi me ispravite ako sam u krivu, da također ni na koji način ne pokušavate "navlačiti" ljude niti na kupnju niti na prodaju, nego baratate isključivo logikom, argumentima, znanjem i iskustvom pri iznošenju vlastitih sudova .
Stoga vas lijepo molim za vaše mišljenje: kako tumačiti ovu iznenadnu promjenu uvjeta u tenderu i kako se ta promjena može logički i argumentirano promatrati u smislu pristiglih ponuda?
Npr, kada kažete "da je itko imao prigovor, uputio bi ga unutar najviše tjedan dana a ne na zadnji dan prije isteka istoga..." - kojom se logikom vodite jer vidimo da ima i oprečnih mišljenja? Zašto, npr, "najviše unutar tjedan dana", je li to nešto argumentirano ili je to ipak vaša osobna procjena utemeljena na ...?
ovo je super hhhh
Svaka cast
vi koji mislite da je losa vijest sutra slobodno prodajte sve...
Pa ne saljes ponudu 28. ili cak i prije, Nego zadnji dan zadnju minutu...boze
Haleluja. Ovo su lijepe vijesti