1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • October 10, 2020 at 12:31 AM
    Quote from dionicar

A što je tu čudno ? Pa ljudi su se trebali pitati zašto inter capital ide van I leda I sl..

Dakle, treba na ZSE pratiti što radi InterCapital. Pa i ja bi da sam tamo radio u korist svog incest fonda halo!!!!

i te kako pratim šta oni rade jer su izgleda jedini koji tu zarađuju. moš misliti koja slučajnost :saint:

• verdi
    • October 7, 2020 at 9:13 PM
    Quote from Marielena

Pa ne cekaju li takvo preuzimanje dionicari Opte?

čekam samo objavu cijene preuzimanja i prvi dan sam izašao van.

Quote from Kivi
    Quote from Marielena

Trump izasao iz bolnice i pozdravio simpatizere :)

Najjaci trol ever :D

Baš si nekako mislim da to sve sa Trumpom je svojevrsni fake news od njega samog. Ovo sa koronom njemu može samo koristiti, sada u jeku kampanje su tobože svi bolesni iz njegove administracije. Svi mediji pišu samo o njemu, sve mi se više čini da bu on uzel te izbore laganini.

ima neka knjiga (mislim od roberta ludluma) i postojeći presjednik ima loš rejting pred izbore. onda mu njegov izborni stožer smjesti lažni atentat u kojem bude malkice ranjen. naravno da mu je rejting nakon toga bio +10%. ;)

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • October 3, 2020 at 8:18 AM

čisto kontre radi ja imam poznanika u njemačkoj koji je davno napustio klasičnu novogradnju i bavi se samo rekonstrukcijama starih objekata. skupe stvari za bogate kupce. pun je ko brod. nedavno kupio rolex za 30 000€. šatro da zna koliko je sati. ;)

• verdi
    • September 30, 2020 at 8:42 PM

WB je prve dionice kupio sa 12. godina i kaže da je kasno počeo. koji je to razred osnovne škole? profesorica si te svoje štreberske diplome može mačku o rep objesiti.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • September 30, 2020 at 2:59 PM
    Quote from buMBum

Nisam se do sada miješao ali ako već ranije netko nije, ja bih djetetu dao ime:

Zove se HuaWei

Optimalni porod i ulaz / uvodjenje 5G mreže / tehnologie u EU je se trebao dogoditi u HR.

Obzirom da se mama Angela još nije odredila po tom pitanju a da Donald Duck vriši jaki pritisak svuda uokolo, sve mi se čini da od tog najavljivanog poroda neće ništa biti!

Nema slučajnosti u svijetu pa u tom kontekstu treba gledati i ispad sistema HT njemačkog telecoma.

Svjestan ponovne blokade klikinit ću na staru hrvatsku riječ Reply, te ako mi se to dogodi kao mnogo puta ranije i prije 2 dana zadnji put, ovo će biti moja zadnja objava na ovom mjestu.

.

Display More

https://www.logicno.com/politika/zbog-…ehnologije.html

• verdi
    • September 8, 2020 at 10:49 AM
    Quote from zlocesti

Današnji je dan spasio Viro :/

:)

Pogledala sam Atpl, ne izgleda dobro, veliki papiri još nisu dovoljno pali da bi bili zanimljivi,sve skupa, za ugasiti monitor

viro vrte na prazno tako da se učini primamljiv na ovim razinama i onda kad ga zakucaju do podruma.

• verdi
    • September 7, 2020 at 2:44 PM
    Quote from Jubito
    Quote from Backdraft

vi procitali?

Nisam pročitao.

Sama činjenica da postupak prodaje preuzima investicijska banka govori u prilog tome da ponuda nije bilo ili nisu bile prihvatljive. ;(

ajmo malo i tu enigmu probati dešifrirati. gdje je rečeno da i najidealnijim okolnostima (tipa prodaj iz prve ruke po 20kn) nikada neće biti angažirana investiciona banka? možda je to potrebno? kroz par dana ću probati saznati kako se je odvijao jedan isti slučaj u regionu. ne mogu sad telefonom nazvati i direkt u glavu pitati.

• verdi
    • September 7, 2020 at 12:29 PM

kad bi oni išta znali ne bi žicali 1€ već bi na burzi uzeli milijone.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • September 7, 2020 at 11:05 AM

mislim da se tu treba pridodati i zagreb montažu od čovića. sve u svemu najveći muljatori koji su se mogli skupiti u hr da sa tuđim parama dođu u posjed firme. do tad nitko nije imao preko 20% i vlasnička struktura je bila jako disperzirana.erste plavi je kupio masu dionica po nekih 240 a sad ga ni nema u top 10.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • September 7, 2020 at 10:44 AM

koliko se ja sjećam bio je tu već neki dokap. po 20 ili tako nešto. sve u svemu čini mi se da je za nekih 150 mkn došao u posjed 60% dionica. trebalo bi listati stari forum ali kome se sad to da. bilo pa prošlo.

izgleda da nije po 20 već da se ja tad cijena burzi muvala oko 20 a on je upisao 15 miliona dionica. ako je po 10 kn onda i matematika štima :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • September 7, 2020 at 10:21 AM

jasno mi je. ne zna se eventalni broj upisanih dionica po 10kn. mislim ipak da je to zadnja opcija. nije većinski skrenuo s mozgom da se da razvodniti kad je i on sam to učinio drugima.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • September 7, 2020 at 10:10 AM

ako i krenemo od eventalne pretpostavke tipa dokapitalizacija po meni ona se ne odvija ispod 10 kn. da li su kupci na 7kn još uvijek u dobitku ili su po nekoj ozbiljnijoj jednadžbi u gubitku? matematika mi nije neka jača strana pa ako netko zna...

• verdi
    • September 6, 2020 at 1:23 PM

baš obratno kolega. mali bi to davno napucali bar na 10 samo kad bi im veliki to dozvolili. masom dionica i silom novca drže to na razinama koje se njima dopadaju sve dok stvar ne postane očigledna. onda ide sklanjanje s aska, podupiranje bida i ukopavanje na cijeni -10% od prodajne koja će se ostvariti.

• verdi
    • September 3, 2020 at 3:33 PM
    Quote from abbadon

je li netko slučajno radi preko FIME ? kakvi su dojmovi ?

ja sam već debelo u drugoj deceniji s njima. ako zaštekaju bude to 2 puta godišnje na kratko. u glavnom ne bi ih mjenjao jer sam se navikao.

• verdi
    • September 2, 2020 at 9:49 PM
    Quote from Meri

Nije stvar samo da imaju dug, vec imaju veliki dospjeli dug, to je dug po kojem kasne s plaćanjem. To je svima uteg jer da nije problem refinancirali bi ga i ne bi placali zateznu kamatu. Ne bi imali manju Krat imovinu od Krat obveza, odnosno manjak obrtnog kapitala. Na takav način je teško poslovati. Ne znam kako će osigurati garancije za poslove. Ima li netko saznanja za garancije jer u Psn s neplacenim obvezama banke to ne odobravaju a niti se ne smiju zaduzivati bez suglasnosti vjerovnika.

To je samo druga, financijska, strana ove firme koja treba osigurati da se ugovoreni poslovi uspiju odraditi. Treba se dogoditi u ovom dijelu nekakvo restrukturiranje ili kako je Naim napisao dokap ili pozajmica vlasnika. Za sada se muče s lovom.

zatezna kamata? pa tko kaže da oni to plaćaju? nije ovo potrošački kredit u konzumu pa da se obračunavaju zatezne kamate. sviju vas koji prosipate crnilo čekam na 300 kn pa da vidim šta će te tad smisliti.

• verdi
    • September 1, 2020 at 10:10 PM

stvarno ne znam kolike su cifre u pitanju jer nemam isajd ifo. ali neka bude bar pola duga ili 2/3 i šta nam onda ostane? omanji dug koji se može financirati iz tekućeg poslovanja. vrlo su rijetke firme koje nisu dužne. barem na ovim prostorima. nisam mislio na aapl koji imaju na računu ogromne milijarde.

• verdi
    • September 1, 2020 at 9:59 PM

zemljište u dubrovniku se ne da prodati? to prvi put čujem. eventualno da je pitanje cijene to da. i ruku na srce po svoj ekonomskoj logici to zemljište je sigurnija investicija nego hr državne obveznice čiji je rejting smeće ili tu negdje. zamisli te da svi sad po vašem principu pokušaju naplatiti dospjeli dug od države kao što bi vi od igh? bankrot bi bio proglašen već sutra u 6.00 h ali to tako u ekonomiji ne funkcionira. reprogrami, refinanciranja, kamate male i velike i td. i td.

• verdi
    • September 1, 2020 at 9:42 PM

kolega @naim ne da mi se s vama polemizirati jer ste se čvrsto ukopali u svoj rov. previše ste opterećeni sa tim senior dugom dok u opće ne gledate na hipoteke koje su u zalogu zbog toga duga. sama uprava je rekla da će se to riješavati prodajom istih. čak u toku ove godine. sad kako i kad će oni to završiti ja pojma nema ali je činjenica da je netko htio igh otjerati u stečaj to bi davno bilo gotovo. znači ta teza vam nikako ne drži vodu. ovo je visoko špekulativna dionica gdje su sve krajnosti moguće (od 17 000 kn do 80). moje dugogodišnje iskustvo mi govori da ovoliki prometi koji se ostvaruju proteklih dana nisu stvarne prodaje ili kupnje već prelijevanje sa računa na račun. barem velika većina prometa. sad čije su dionice i čiji su novci u igri ne znam. uzdati se u tok novca, skdd i regularnost svega može samo onaj koji je kratko na zse. ja nisam taj.

• verdi
    • September 1, 2020 at 7:48 PM

tko vama garantira da su anna i akcionar stvarno prodali dionice? dok god postoje skrbnički računi postojeće dionice se mogu posuditi ili iskoristiti da se formira neki trend pa poslije opet vratiti. a ako su stvarno stjecali po 700 i prodavali po 100 onda su totalni amateri čije mišljenje nam ne bi trebalo biti važno. ako ikoga u nečemu treba slijediti onda valjda one koji zarađuju. gubitnike nikako.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• verdi
    • September 1, 2020 at 3:31 PM

na koliko ono je rus ušao? lijepo je gledati kako ovo jedva nekako ide do normalne cijene, a jalnuši suze rone. kad čitam pojedine komentare steknem dojam da ne gledamo svi isti ekran. ima forumaša koji su u zadnjih par stranica napisali toliko besmislica da se to meni nemože desiti u 10 godina. mogu razumjeti profesionalce kojiima je to posao ali neke samouke analitičare sa par tisućica kn nikako. sve mi se čini da ću i na ovom forumu morati potražiti opciju ignore. čisto ono radi mentalnog zdravlja i smanjenja gubljenja vremena.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt