1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. diokidina

Posts by diokidina

• IGH (Institut IGH d.d.)

• diokidina
    • May 16, 2022 at 2:34 PM
    Quote from MickeyM
    Quote from diokidina

Dvije dražbe uravnoteženja. Jesam li sto propustio?!

+28%

Nisam to ni vidio... ne znam ali mislim da sam sa aska zabororavio maknuti nalog, ocito ga vise niti nema!

Ako ti je bio do 110kn,nema ga.

• diokidina
    • May 16, 2022 at 2:09 PM

Dvije drazbe uravnotezenja. Jesam li sto propustio?!

+28%

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• diokidina
    • May 14, 2022 at 9:45 AM
    Quote from lebowski
    Quote from Laudator

Uprava je ovim potezom pokazala da nisu ništa bolji od muljatora iz Dalekovoda i Optime. Da su ovo objavili u ponedjeljak ili 15 dana ranije, ne bi riječ rekao jer su i tada znali stanje. Jako loše za odnos prema dioničarima. Ne mogu si naći niti jedan razumni razlog za ovo, osim kokošarenje za pajdaše izvan TOP10. Svejedno, razmišljam o prodaji tek na 4 znamenke. Valovi me ne zanimaju. U plusu sam cca 60%.

Joj, da su barem to najavili 15 dana ranije...

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/43119

Sve su lijepo napisali kasne sa izvješćem, tako i sa odlukom o dividendi. Ne znam što je nejasno. Ne posjedujem dionice Atpl, ali posjedujem drugog brodara.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• diokidina
    • May 13, 2022 at 5:18 PM
    Stock Market Index - Major World Indices Live - Investing.com
    Real-time charts for major world stock market indices including the latest price, daily high, low and percentage changes across each index.
    www.investing.com

Ameri gore.Ali se i EU dobro zazelenila.

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true

I brodari prate.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• diokidina
    • May 13, 2022 at 5:07 PM

Jeli netko sa foruma kupio 10tis kom jednim klikom prsta?! 😎

• diokidina
    • May 13, 2022 at 4:14 PM

Jeli ovo znaci da je 10.06. odluka o dividendi?

• diokidina
    • May 13, 2022 at 9:21 AM
    Viktor Lenac isplaćuje sjajnu dividendu
    RIJEKA - Iz poziva za Glavnu skupštinu koja će se održati razvidno je da će Viktor Lenac isplatiti dividendu od 1,17 kuna po dionici.
    seebiz.eu

Samo jos potvrda skupstine sluzbeno.

• diokidina
    • May 12, 2022 at 11:56 AM
    Quote from BudFox
    Quote from barbosa 2.0

treba malo i pogledati što to odrađuje index i zašto a ne samo površno isticati samo promjene indexaX/

Ne znam da li tko zna, ali Crobex je među najboljim indeksima u svijetu ove godine.

Dok su svi ronili mi smo bili postojani kao trovremenski taft, neki crnjaci bi rekli, ne

znamo ni past kako se priliči 8o. Jedino nas Makedonski berzan i dalje šiša za zadnjih

6 mjeseci :).

Nasdaq 100 11,967.557-3.06%-6.87% -14.15%-16.04%-26.13%-7.95%+57.75%
    DAX 13,618.33-1.52%-2.28% -3.82%-11.92%-15.59%-10.33%+12.65%
    Shanghai Stock Exchange Composite Index 3,054.99-0.12%-0.42% -4.93%-11.78%-13.68%-11.78%+3.94%
    ZSE Equity Index 2,090.56-0.60%-1.86% -1.88%-3.43%+3.90%+7.38%+13.57%
    Makedonski Berzan... 6,238.790.00%-0.41% +0.41%-1.54%+4.88%+22.61%+68.47%
    Display More

Kad uhvatis vremena vidi koliko su americka i europske burze rasle u 2020 i 2021,a koliko crobex.

• Best buy

• diokidina
    • May 11, 2022 at 10:52 PM

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2Csalt%2Cnmm%2Cnm%2Csb%2Csblk%2Cship%2Cdrys%2Cdsx%2Cegle%2Cesea%2Cgnk/view/v1?ltr=1&bypass=true

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tradingeconomics.com/commodity/baltic&ved=2ahUKEwifrpniqdj3AhUZS_EDHZaSC9wQFnoECAYQAQ&usg=AOvVaw1XbOjxd-wb1bqK_Z-tZhKZ

Brodari su u trend up.

• diokidina
    • May 11, 2022 at 10:47 PM
    Quote from Marin83
    Quote from diokidina

I Vukadin u top-10 dobro dize svoj portfelj.

Zašto nisu kupovali prije misec dana??? Nema mi logike veće količine sada kupovat...

Ja sam kupovao od 10-13kn,kad vecina(cast iznimkama)nisu imali hrabrosti, i bilo je jos prerizicno.

Sad se zna tko kupuje. Ulagac sa vecim ulozima koji ulaze u sigurno utociste sa dividendom. Oni su tek poceli ulaziti, tako da ocekujem jos skorosnji rast oko 20%.

• diokidina
    • May 11, 2022 at 9:51 PM
    Quote from diokidina

Marin83

Pečar krenuo kupovati

I Vukadin u top-10 dobro dize svoj portfelj.

• diokidina
    • May 11, 2022 at 10:33 AM

Ali je ministar vratio obveznice.

• diokidina
    • May 10, 2022 at 3:46 PM
    Quote from StatusQuo

Ovaj pad vanka dobar test da vidimo koliko nam je klimavo na burzi, pogotovo na brodarima

Ovakav danasnji rast vanka je test da vidimo hocemo li i mi za njima, pogotovo na brodarima.

Stock Market Index - Major World Indices Live - Investing.com
    Real-time charts for major world stock market indices including the latest price, daily high, low and percentage changes across each index.
    www.investing.com

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 10, 2022 at 11:00 AM

Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.

• diokidina
    • May 10, 2022 at 10:49 AM
    Quote from StatusQuo

Ovaj pad vanka dobar test da vidimo koliko nam je klimavo na burzi, pogotovo na brodarima

Ponekad je bolje nista ne napisat, ako nema posebnog razloga za to.

• diokidina
    • May 10, 2022 at 10:15 AM
    Quote from diokidina

Marin83

Ima 4 broda u Lencu i USNS Yuma je u vojnoj luci Split.

Dolazak od USNS je najavljen u svibnju i u lipnju. Za dolazak ostalih brodova nemam info. Racunaj da ce se nesto novaca preliti od brodova koji su dosli na remont u 1Q, a naplatili se u 2Q.

Moja isprika ima ih 5 u Lencu,zaboravio na Amera koji je jos u Lencu( US Trenton) . Znaci 4 +1Amer u Lencu, te 1 Amer u St.

Za koji dan dolazi jos jedan brod u Lenac.

• diokidina
    • May 10, 2022 at 8:42 AM

Marin83

Ima 4 broda u Lencu i USNS Yuma je u vojnoj luci Split.

Dolazak od USNS je najavljen u svibnju i u lipnju. Za dolazak ostalih brodova nemam info. Racunaj da ce se nesto novaca preliti od brodova koji su dosli na remont u 1Q, a naplatili se u 2Q.

• diokidina
    • May 9, 2022 at 5:19 PM

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://tradingeconomics.com/commodity/baltic&ved=2ahUKEwiXif3b19L3AhUdi_0HHbC6BTMQFnoECAYQAQ&usg=AOvVaw1XbOjxd-wb1bqK_Z-tZhKZ

Kaze brokreic Jeffe da ima jos snage za napredovanje.

• diokidina
    • May 8, 2022 at 11:40 PM
    PRVI KVARTAL: Tvrtke s burze ostvarile rekordan rast prihoda od 34 posto
    Ovih dana niz kompanija hvali se rezultatima u prvome kvartalu. I na prvi pogled čini se da su rezultati bolji nego ikada. Zaista, tvrtke iz realnog sektora…
    lidermedia.hr

Jedna među najboljim rastućim tvrtkama.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• diokidina
    • May 7, 2022 at 8:40 PM

O cemu pricate, kakva bojaznost???

22mil kn dobiti za 1Q,vjerojatna dobit ove godine između 90-100mil kn, a dionica nije nista rasla?! I to sve radi moguce dokapitalizacije, koja se ne zna kad ce bit. Vjerojatno ove godine i nece.

13 kn po dionici za 1Q, i to 1/5 cijele trzisne kapitalizacije.

PRVI KVARTAL: Tvrtke s burze ostvarile rekordan rast prihoda od 34 posto
    Ovih dana niz kompanija hvali se rezultatima u prvome kvartalu. I na prvi pogled čini se da su rezultati bolji nego ikada. Zaista, tvrtke iz realnog sektora…
    lidermedia.hr

Vozarine su up trendu.

Treba biti samo strpljiv,bid se puni, ici cemo gore.

Ja samo ulazio nesto povise 10kn,i u svakom trenutku mogu dobro unovcit,ali ne izlazim ispod 100kn.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt