1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• tollway
    • May 16, 2021 at 3:10 PM

dado

daj mi reci koji ti je motiv bio ostati unutra? znaš da su 19-tu završili kako-tako, za 20-tu se moglo pretpostaviti da će biti koma. nakon stjecanja 95% i katastrofalne dvije sezone bez problema mogu u eventualnom squeezu dati cijenu daleko nižu od dvaputa ponuđenih 192 kn.

hint hoteli maestral... u ponudi 430, a u squezu 160 kn!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • May 16, 2021 at 9:29 AM
    Quote from Paulie
    Quote from MickeyM

Zašto je došlo do ovolike brige u zadnjih dva tjedna ja ne mogu dokučiti. Čitajući komentare i dosta pesimizma već sam se zapitao jel ovi ljudi drže papire a i opcija "stečaj" im se vrti po glavi... eto toliko ste zatukli vjeru u dobar ishod, a koji se naravno bude dogodio!

Rekao bih da je ta "vjera" nusprodukt raznih svinjarija koje su dioničari doživjeli na drugim ZSE izdanjima. Što se sve događalo ne čudi me nisko povjerenje. A i ovdje je proces odavno mogao biti završen, HT je dobio drugi produžetak na 3 godine kojeg iskorištava do zadnjeg zakonski mogućeg datuma.

obojica ste apsolutno u pravu! samo bih nadodao još rasprodaju radi prelaska u neke brzorastuće dionice i dobivamo ono kaj se desilo!

• oporavak burze

• tollway
    • May 15, 2021 at 9:25 PM

ma nije to!! brajo je samo mnogo brz na okidaču!

a kako ga očekuje turbulentan vikend nakon čega će sigurno u ponedjeljak prespavati otvaranje, riješio se i brige!

• Birtija

• tollway
    • May 15, 2021 at 9:22 PM

ne progonim nikoga, a niti imam ikakvu namjeru. ali me smeta bilo čiji komentar poput ovog tvoga gore. ljudi komentiraju kojekakve dogodovštine na burzi.... a ti uletiš u stilu kaj vi tu sada pišete! sve je to poznato! kao da stalno nekoga učiš pameti. i ovdje i drugdje. pogotovo ako nisu istomišljenici!

ne vidim nikakvu svrhu takvog tvog pisanja! prije bih rekao tiha provokacija!

• oporavak burze

• tollway
    • May 15, 2021 at 8:48 PM

u tome i je problem. oni ne vide, a niti ne žele vidjeti niti čašu! a kamo li da li je poluprazna ili polupuna!! eventualno kada će čuti ako se čaša počne prelijevati!

• PVCM (Pevex)

• tollway
    • May 15, 2021 at 8:43 PM

ivana

nisam neki kupac u pevecu, ali bauhaus vam je daleko najskuplji trg lanac

• Birtija

• tollway
    • May 15, 2021 at 8:34 PM
    Quote from Marin83

Kloega Parica je sve lijepo objasnio, sve napisano poslije njega je recikliranje već napisanoga, osobne traume na TK, te natjecanje čiji je čuna veća.

a kaj to tebi smeta? nitko te ne sili da čitaš! tako liječiš svoje frustracije? ili si samo sretniji zbog nečijih propusta!!??

a kaj se ćune tiče... po onome što si sve do sada napisao, tvoja je među najvećima!! jesi li sretniji sada?

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • May 15, 2021 at 4:13 PM
    Quote from darac11
    Quote from tollway

darac11

pa niste valjda samo pušili lovu na papirima spomenutim u prvom današnjem postu!!!??? bila su to luda vremena kada je bilo puno teže doći do informacija, ali se moglo i astronomski zaraditi na takvima ili vašim spomenutima. osobno sam bio na objema stranama (mogao bih napisati i roman nakon 22 g na zse!!??) xy puta. tajming je najvažniji faktor! samo da spomenem vaše nabrojane... na viru se dalo jako lijepo zaraditi ako se ušlo u IPO (ja nisam vjerovao ali je prijateljica pobrala fine novce, atpl na valovima izlazio ulazio nebrojeno puta, sa prfc završio u solidnom plusu (zato popušio u validusu pošteno i manje u slavoncu), snba kada je gazda prodavao također fini plus...

i ja zaglavio u chag i ipkk od vaših nabrojanih. a imam još i ponešto svojih iz onih dana!

da, i sada je s vremenske distance lako vidjeti propuste i pametovati.

Ja sam nažalost samo izgubio, jer nisam prodavao i nisam trejdao. Imao sam strategiju "buy and hold" koja se je pokazala katastrofalno na stečjakušama. Dok strategija "buy and hold" super funkcionira sa dividendušama.

pa dobro kolega, nije baš sva mast otišla u propast! i sam sam na nekolicini takvih papira ostao zarobljen. meni jedina sreća što onda nisam raspolagao sa toliko novaca kao danas nego su mi kupovine bile reda 15-20 kilo kuna. i danas se može nešto dobiti za većinu koje ste nabrojali.

razgovaramo sada o pušionama... što je sa velikim dobicima!!?? nemojte samo reći da ih niste imali!!

• tollway
    • May 15, 2021 at 1:35 PM

darac11

pa niste valjda samo pušili lovu na papirima spomenutim u prvom današnjem postu!!!??? bila su to luda vremena kada je bilo puno teže doći do informacija, ali se moglo i astronomski zaraditi na takvima ili vašim spomenutima. osobno sam bio na objema stranama (mogao bih napisati i roman nakon 22 g na zse!!??) xy puta. tajming je najvažniji faktor! samo da spomenem vaše nabrojane... na viru se dalo jako lijepo zaraditi ako se ušlo u IPO (ja nisam vjerovao ali je prijateljica pobrala fine novce, atpl na valovima izlazio ulazio nebrojeno puta, sa prfc završio u solidnom plusu (zato popušio u validusu pošteno i manje u slavoncu), snba kada je gazda prodavao također fini plus...

i ja zaglavio u chag i ipkk od vaših nabrojanih. a imam još i ponešto svojih iz onih dana!

da, i sada je s vremenske distance lako vidjeti propuste i pametovati.

• tollway
    • May 15, 2021 at 1:22 PM

i sam sam to mislio. ili da u slučaju hitne potrebe za lovom možeš prodati.

osobno sam "dobit" na suncu prodao prvi dan nakon objave na 178 kn, a sa osnvnim ulogom čekam javnu ponudu.

inače, o strategijama bi mogli napisati nekoliko romana. ali SIGURNE strategije jednostavno NEMA. neprestano pratiti i preispitivati vlastite odluke, stalno pratiti trendove i djelovati. minimalizirati gubitak, a maximalizirati dobit.

nedavno se na temi ATPL i TPNG vodila rasprava..... uvijek masa toga pro i contra. jedan post (da ne tražim autora) govori o priči ATPL zadnjih g dana i promjeni mišljenja na temelju činjenica bdi i američkih brodara. od ne diram to ni štapom do ozbiljnog ulaska mislim početkom travmja. to je BIT INVESTIRANJA!!! prepoznati preokret trenda, ali to nije nimalo lako.

mislim da je kolega 5.element prvi upozoravao na expanziju brodara još tamo u rujnu, a svi smo se sprdali. sada je već vjerovatno general! sreća da sam slušao i njega i ostale. pa tome i služi forum, zar ne!!?? razmjena mišljenja i iskustava uz naravno neizostavno poneko podbadanje i drukanje!! :) ;)

• tollway
    • May 15, 2021 at 12:23 PM

čestitke svima!!!

posebno kolegi parica na opširnom "izvješću". ne bih komentirao strategije, ali malo mi čudno zašto u trenutnom "teškom" portfelju imaš sunce kad slijedi ponuda? nemože bitno niti gore niti dolje.

• oporavak burze

• tollway
    • May 15, 2021 at 11:35 AM

već nekoliko godina brojimo rekordne iznose na štednji.... i očekujemo da se dio prelije na zse. po meni ništa od toga, možda u najboljem slučaju 1% (ni to nije malo obzirom na sadašnje promete), ali jedino preko nekih IPO-a da ponovo malo vrati interes za burzu.

u suprotnome teško, vrlo vrlo teško. jer se tih 250 mlrd (vjerujem) velikom većinom nalazi u vlasništvu starije populacije koja sigutno ne razmišlja o burzi već poučeni koronom čuvaju novce za starost i crne dane.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • May 14, 2021 at 7:22 PM
    Quote from LodeRunner

Reci mu i da je ovo trenutno vise klub pesimista nego optimista. Optimiste smo zgubili negdje po putu.

ako nam je zloćka nestala sa teme..... :huh: || =O

• Best buy

• tollway
    • May 13, 2021 at 7:56 PM
    Quote from zlocesti

Zloćka krenula i long, ide korekcija ........ :/

mislim da nisi daleko od istine!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • May 11, 2021 at 8:13 PM
    Quote from zlocesti

Lako menni za nju.

Nego sam uz nju i ja ostarila. Prilično. :S

kaj ga ve kefuckaš!!! i onda si bila postarija.... a sada si ve dinosaur na optimi!!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • May 10, 2021 at 8:01 PM
    Quote from Marin83

A zamisli tek 2034 godine kad ATPL kupi prvi međuplanetrani brod, 100% na elektriku ,tzv. solarno jedro, dakle 0 emisija CO2 u međuplanetarnom prostoru.

A tek kad krene izgradnja Batale 2 na Crvenom planetu, pa gradonačelnik Novog Dubrovnika blokira račun ATPL radi neplaćene komunalne naknade za teraformiranje Marsa.

i to je moguće kolega!! gospari su uvijek bili bolji gospodari od zadrana! još od dubrobačke republike!

a dotle će gazde iz tnpl oglodati do same kosti vrijednost tpng i otkupiti 100% dionica!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • May 10, 2021 at 7:30 PM

dobro rečeno kolega.... nekada davno!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 9, 2021 at 7:07 PM

da to nema slučajno veze sa alkoholom!!?? ?( :/ ?( :huh:

• DRY BULK

• tollway
    • May 8, 2021 at 7:31 PM

niste me shvatili.....!! prikupljati papire za zahtjev za mirovinu!!!

• DRY BULK

• tollway
    • May 8, 2021 at 7:21 PM

nakon q2, a pogotovo nakon q3 (samo ako vozarine budu na ovom nivou), možete početi prikupljati papire! sretno vam bilo! ja ću biti sretan i sa malim 8o ;) jer nisam više sakupio!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt