1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • May 31, 2021 at 9:50 AM
    Quote from LodeRunner
    Quote from toluen

Ledica - i meni tako izgleda. 11.7 izgleda kao jak signal zaključene prodaje. Ako ništa sada je potvrđeno da 11.7 stvari ovdje više neće biti iste.

To vec znamo odavno. Taj datum je zacrtan u HTovim objavama vec duze vrijeme. Kao i sto znamo da ide promjenjeni zakon jer je UG/Telemakinjeta potpuno usutjela - nakon onog plakanja i pune artiljerije po svim medijima i nudjenja samo sest mjeseci ugovora. Dobili su garancije jer inace ne bi stali.

No, i dalje nisam siguran da je UG kupac iako sam poprilicno uvjeren da je prodaja dogovorena.

i ako tome dodamo čitanje zakona u saboru 14.06. tempirano taman i sve jasno!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • May 31, 2021 at 9:46 AM

bolje na 15-17 nego TROPA!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • May 29, 2021 at 8:49 PM

dajte se malo uozbiljite!

kao mala djeca.....moj tata veli ovako... moja mama veli onako.... ali je moj tata jači...!!!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 29, 2021 at 8:42 PM
    Quote from Toni
    Quote from tollway

u sudskom registru.

za inspirio fgs sam pitao

u sudskom registru!

• Lokalni izbori 2021

• tollway
    • May 28, 2021 at 8:45 PM

u velom mistu bi rekli.... to je neka vražja vlaška kurbarija!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 28, 2021 at 8:29 PM

u sudskom registru.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:51 PM

mitkko, tu si u pravu!

ali zar nikome nije palo na pamet da je u igri nešto puno više i ružnije od samo 400 milja duga na 10 godina!!?? to bez brige mogu financirati iz tekućeg poslovanja!!

bojim se da ima tu još koječega!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:35 PM

hvala kolega barbosa

samo vi dislajkajte! nisu ljudi tako kratkog pamčenja kao što mislite! prošla su točno 34 dana od vašeg veličanstvenog posta na temi dalekovod!

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:32 PM

ako svakih 3 mjeseca cijena poraste 100 kn kao do sada.... barem još 2 puta... hahahahaha ne smijem ni pomislit!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:28 PM

mitkko

znaš i sam da te cijenim i poštujem, ali nemoj biti naivan. zar svi dokapi predstečajuša i stečajuša nisu bili po grbači malih!!?? zar si zaboravio?

do završetka dokapa više me ništa ne zanima osim fi i mogućih neugodnih iznenađenja. tek nakon toga mogu razmišljati o nekakvom ulazu.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:21 PM

poštovani kolega barbosa

nakon svekojakog navlačenja i uvjeravanja.... više nemate obraza pisati na onom forumu pogotovo na temi dalekovod, pa ste došli ovamo prosvjetliti svekoliko pučanstvo!!??

inače, shvaćamo vas vrlo ozbiljno! vaša stručnost i kredibilitet ne dolazi uopče u pitanje!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 7:09 PM

mitkko

bojim se da u ovoj situaciji bilo kakve projekcije padaju u vodu. pitanje koliko su brojke u FI točne i pouzdane i koliko još imaju kostura u ormaru. nakon završetka procedure...... možemo razgovarati o mogučnostima

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 6:53 PM

onda dobit nećemo vidjeti još godinama! čim više zapošljavaju, tim veći minus u poslovanju!

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• tollway
    • May 25, 2021 at 6:47 PM

dobro si napisao ... JUČER bilo!

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • May 24, 2021 at 8:16 PM

ako se ne varam istek lock downa za financijske institucije je u listopadu. očekuje se da gotovo sve banke i os kuće isplate divku. zna li netko da li može adris isplatiti izvanrednu divku iz zadržane dobiti koje ima napretek iz x-te godine s obzirom da je koristio potporu za maistru?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 24, 2021 at 7:56 PM
    Quote from Marin83
    Quote from limar4

Zašto mislite da je vlen problematična dionica?

Možda je htio reći da je privlačna špekulantskom kapitalu, zbog velike volatilnosti za ZSE navade?!

i to marine.

vidite i navodnike, zar ne? a sa druge strane.... da, može se reći "problematična" jer tek što je stao na noge prihodi mu jako variraju od kvartala do kvartala. a ta nestabilnost vjerujem da mnogim ulagačima nije privlačna.

• tollway
    • May 24, 2021 at 10:54 AM
    Quote from barbosa 2.0

inaće, ovo sa blokadama na dlkv je debilana, kada već nisu blokirali u petak šta sada zahebavaju

osim donekle prve dražbe uravnoteženja, ovo dalje po meni nema nikakvog smisla.

• tollway
    • May 24, 2021 at 10:24 AM

izgleda da si u pravu! rušenje na svim "problematičnijim" dionicama! opte, igh, đuro i ingra već i prije, danas najnovija žrtva vlen....

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 24, 2021 at 9:58 AM

kolega forumaš

nemojte biti naivni. sve je garant već dogovoreno, skupština je samo formalnost. mislite da ppd nije sve deteljno pripremio? oni ništa ne prepuštaju slučaju! pa tri i pol mjeseca je bila potpuna tišina, tako da su imali dovoljno vremena.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 24, 2021 at 9:44 AM

na koliko bude ovo završilo!!?? na 50 lipa!!??

1. Privacy Policy
  2. Kontakt