1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• DRY BULK

• tollway
    • September 21, 2021 at 1:07 PM

jasko legendo!!!! nema takve oznake reakcije koliko jako doprinosiš temi!! svako dobro.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • September 21, 2021 at 12:42 PM

ako je dotična gospođa dala nepoznatom toliku lovu...... svaki komentar je suvišan.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • September 21, 2021 at 12:39 PM

sječate li se kolege drevila? čovjek nestao... dugovječni forumaš i investitor koji je posjedovao vrlo kvalitetne papire i pojašnjavao svaku svoju kupnju i prodaju. iz nekog razloga je sve prodao na dnu tržišta lani u ožujku i odjavio se sa foruma. osobno bih mu postavio zilijun pitanja zašto, ali odluka je na svakome od nas.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 21, 2021 at 12:27 PM

moje je mišljenje da će takvih situacija biti još i do q3 i do q4. tek nakon godišnjeg izvješća bi moglo nastati pravo trgovanje kad sve bude poznato. do onda... samo srpljenja. kakve će biti cijene do tada.....

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 21, 2021 at 12:06 PM

uhhhhh, sad tek vidim. i dečki debelo povisili uloge!! sada više nije 5000 kom, već se popelo na 25 000!!!???

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 21, 2021 at 11:49 AM

prodaja nefunkcionalne imovine plus renoviranje sjedišta kompanije.... uljepšava se mlada pred udaju!!??

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:22 PM
    Quote from st-brajo

btw., čak je crypto roknuo na relativno prosječnom volumenu, tako da pretpostavljam da su i tu opcije u pitanju.

navodno theter ima kolaterala oko 30 mlrd komercijalnih zapisa od evergrandea

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:14 PM

erste mirovinac prosipa, a otp indeksni kupuje! ima tko kakvu ideju?

milo

bilo tko da kupuje.... mirovinci pod debelim utjecajem države i sama država imaju cca 70%! tako da sakupljati mugu još godinama do nekog ozbiljnog postotka.

• tollway
    • September 20, 2021 at 10:02 AM

ako sam dobro primjetio padaju najviše dionice koje za par dana ulaze u crobex! slučajno ili ..... ?( :/

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:47 AM

u prvih 15min 2,5 milje prometa.... i sve po bidu!!?? kaj je loše depresivno vrijeme utjecalo na prodajne odluke?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:29 AM
    Quote from verdi

UG može obeštetiti A1 na bilo kojem području poslovanja o kojemu mi pojma nemamo. čak i u nekoj petoj državi. tako da praviti planove za budućnost može biti veliki promašaj. uzeti ponuđeni maksimum i zbogom.

kao što su i trgovci jedan drugome konkurencija, a međusobno surađuju. kao i vlasnici kafića.... nastavite niz.

• CORONA virus

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:25 AM

donekle samo logično.com

• Banke i bankarske usluge u RH

• tollway
    • September 20, 2021 at 9:16 AM

ja sam dobio obavjest da tijekom subote i nedjelje nadograđuju softver i da su mogući problemi. u subotu sam uredno plačao račune.

• DRY BULK

• tollway
    • September 19, 2021 at 3:40 PM
    Quote from gigic23

Hmmm, da nije konzervativno? Koliko je ono do sada rastao npr JDPL :) :thumbup: :!: <3

uopče nema nikakve veze koliko je narastao bilo jdpl bilo atpl bilo ulpl!! bitno je koliko još može narasti bilo koji uz danas poznate indexe i vozarine! vremenski rok izaberite sami i probajte projicirati. dobit ćete iznenađujuče visoke cifre. i ako diskontirate atpl sa recimo 20%,a jdpl sa 40% zbog poznatih nepoznanica, ipak brojke ispadaju puno veće nego li su danas!!

ulpl.... znam samo da jako malo znam i ne mogu do kraja pohvatati što oni imaju ili nemaju u svom vlasništvu. uz masu sporova i tužbi, izlaz iz psn, debelo negativan kapital a time i book.... velim, ne znam. a upravo je moguće ta i takva sadašnja situacija debela masna kost za investitore sklone ful riziku!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • September 19, 2021 at 9:56 AM

ima li nekaj novoga na tpng? ili ostalo na posljednjem grafu? :huh: :sleeping:

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 19, 2021 at 9:51 AM

vjerovatno se misli na veliko povećanje cijena rada i materijala. a ne treba smetnuti s uma i uvođenje eura.

s druge strane, kaj nekome znači divka od npr i 30 kn (što je sada nemoguće) ako imate rast vrijednosti dionice od 200 kn do sada kao velika većina forumaša ovdje govori? na ex day cijena padne za taj iznos, a ti reinvestiraš divku. i kaj si time dobio? osim kaj platiš porez i broker dobije proviziju!! možda je i to nekome zanimljivo!! :/ =O

ako je nekome do divke.... isplatite si ju sami! prodajte 20 kom i lijepo se počastite!

• DRY BULK

• tollway
    • September 18, 2021 at 3:46 PM

5.element

generalno se slažemo, ali zar ste zaboravili koliko je trebalo pojedinim državama istočnog bloka za naprasit preobražaj iz planske na tržišnu ekonomiju? i koliko je bilo svugdje lopovluka i privatizacijskih afera? a kinezi to rade sistematično i postepeno.

a kaj se tiče tajvana.... znate li koliko država na svijetu je priznalo tajvan? nakon 70 g?? i ne mora im se vratiti, kina će ga sama vratiti! samo se čeka pogodan trenutak. kao što je rusija okupirala krim ili će SAD prisvojiti ... kaj ja znam... npr grenland! malo galame i gotovo.

• DRY BULK

• tollway
    • September 18, 2021 at 2:00 PM
    Quote from 5. Element

ako budu toliko glupi da ga namjerno naprave dugorocnim, a mislim da sasvim mogucno jesu, ipak su to drzavnoprivredni komunisticki glupani,

kolega, ne bih bio baš siguran u boldano!

kod njih se SVE radi planski, istina. imaju ekonomske ciljeve i projekcije za narednih valjda 20 g kao i sustavno otvaranje socijalističko- komunističke ekonomije i ulazak u kapitalizam na kineski način. nama možda čudno i neobično sa tim partijskim pandžama na biznisima.

ni ja ih osobno ne volim, ali dobro im ide. ipak su u relativno kratkom vremenskom roku postali druga svjetska ekonomija.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • September 18, 2021 at 11:05 AM

kakav se fi za q3 očekuje? q2 nas sve malo iznenadio.

• Dionice za dugoročno ulaganje

• tollway
    • September 18, 2021 at 11:01 AM

opet hvala kolegi mittko!

imamo gotovo identična razmišljanja vezano za navedene dionice. hpb i jdpl ne planiram više kupovati. za naše prilike imam ih sasvim dovoljno.

eh, taj nesretni TPNG.... kupio ga negdje u prosincu računajući da će se sektor prvi oporavati, a zatim da će kasnije krenuti i ostali brodarski sektori. međutim, dogodilo se kao što znamo, upravo suprotno! svi drugi brodari eksplodirali, a tankeri još dodatno pali! sva sreća da smo na tromom tržištu gdje je gotovo nemoguće zakasniti. u ožujku prodao tpng i maistru (obje sa minusima 3-4%) i počeo kupovati atpl. pokazalo se kao odličan potez!!

kaj sada sa tpng!!?? i index bcti i dionica mi izgledaju kao da stružu po dnu (iako ne isključujem mogučnost da se netko do fi q3 još par puta rastepe po bidu), potegnuti će to svi znamo, kad-tad! nisam pametan kaj napraviti. počekati q3 za koji nemam uopče ideju kakav će biti ili početi lagano skupljati.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt