1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • September 29, 2021 at 8:04 PM

mislim da za podr TA nema nikakva smisla obzirom da ista ne može predvidjeti novonastale iznenadne događaje. treba pričekati da se situacija malo ohladi.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • September 29, 2021 at 7:55 PM

ali beskonačno mnogo puta više od 0 (nula) koliko ja očekujem.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 28, 2021 at 8:17 PM
    Quote from NaBiduAsku

S 13.7 m$ se ovih dana može kupiti 7-8 polovnih starijih supramaxa i handysize koji bi taj iznos zaradili već nakon 2-3 mjeseca od isporuke,tj.već u 1.polovici 2022.!!!!

na kojem to dijelu kugle zemaljske? osim ako ne misliš na one napola rastavljene u indiji, šri lanci, bangladešu....

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• tollway
    • September 28, 2021 at 8:00 PM

i trbalo im je šest mjeseci za konsolidirano i ispravak! respect!

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 27, 2021 at 9:41 PM

pivci objedinili račun 225 823 kom 3,17%

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • September 27, 2021 at 1:26 PM

stoji na jednoj nozi ako stalno ne hoda, noću spava na obje noge! a cijeli dan pravi nered dok drba po gruntu, a minskih polja sve unaokolo!! :) :evil: X(

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • September 27, 2021 at 12:40 PM

ajmo forumaši!! u kojoj smo fazi?

• tollway
    • September 27, 2021 at 12:19 PM

Isplata mirovine iz dobrovoljnih mirovinskih fondova

Jedini uvjet za stjecanje prava na isplatu mirovine iz dobrovoljnoga mirovinskog fonda je:

- navršenih 55 godina starosti, ukoliko je član ugovor sklopio nakon 01. siječnja 2019. godine

- navršenih 50 godina starosti, ukoliko je član ugovor sklopio prije 31. prosinca 2018. godine

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 27, 2021 at 12:02 PM

kolega pucate u prazno! sve velike firme vam posluju sa svakom većom bankom!

• tollway
    • September 26, 2021 at 6:48 PM

to bo trebala biti mala enciklopedija ulaganja! koje se nažalost, malo tko pridržava. pogotovo točka 1.! neznanje, lijenost....

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 26, 2021 at 3:27 PM
    Quote from verdi

zapravo hoćeš reći da je dolazak dalićke jedna sretna okolnost? a još je sretnije da će firmu koja je osnovana prije 2ww kupiti neki lokalni prekupac robnih rezervi mesa sa isteklim rokom trajanja? umjesto da sad ima 100 000 zaposlenih pola svoga vijeka služi za političko uhljebljivanje dok ju ovi ne pojedu za doručak.

kolega verdi

cijenim vas i poštujem, ali mislim da nitko ovdje od nas ne spada u red sestara milosrdnica i ne glumi majku tereziju! ja sam svoje napisao.... napišite vi barem jedan događaj kojega je javnost primila sa oduševljenem i odobravanjem!! ja svake g uplatim određeni iznos u humanitarne svrhe (za 22 g se nakupila poprilična cifra) i tu prestaje svaka sličnost sa vašim postom.

tko ili netko, mene uopće ne zanima što će napraviti sa tvrtkom! da li je nekoga bilo briga što ste vi ( kako ste napisali) popušili na xy tisuća kn na dalekovodu!!?? ili ja na svojim promašajima!!!???

da, i emotivno sam vezan za podravku jer sam određeno vrijeme proveo radeći u njoj!! a da ću se sekirati kome će i kako će!!?? taman posla!

a da nije tako tako kako ste napisali u posljednjoj rečenici i lokalno i šire...koprivnica i cijela županija bi danas bili u rangu županije ličko-senjske (ne mislim nikoga vrijeđati), RK podravka nikad ne bi bila prvak europe, a za kuglaške klubove m i ž, kao i za nk slaven belupo nikad ne bi ni čuli!!

ako bude danas-sutra caritas d.d. izlistan na burzi, prvi ću kupiti poveći udio!!

• Dionice za dugoročno ulaganje

• tollway
    • September 26, 2021 at 9:36 AM

dionice za dugoročno ulaganje je pojam koji je već gotovo završio u ropotarnici povijesti. nisu više ovo buffetovske 60-te, 70-te ili 80-te. i ekonomski ciklusi su sve kraći, tempo je sve brži, tehnika i tehnologija svakodnevno napreduje. brojke ne rastu više proporcionalno, već eksponencijalno. pogotovo kod IT, nanotehnologije, solaraca, medicine i svih drugih novih grana.

dionicu kupiti danas, držati, pratiti i reagirati dokupom ili prodajom dijela.... pa makar i 10 g. ako je "sve koliko-toliko OK" nije nikakav bed! ali ciljano kupiti i zaboraviti na nju .... to nikako.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • September 26, 2021 at 9:21 AM

osono ne vjerujem u divku ovdje, iako im svi parametri govore tome u prilog. po meni bi bilo bolje da (pre)uzmu neku regionalnu banku dok ih još ima, a mcap im je u najmanju ruku smiješan.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 26, 2021 at 9:08 AM

stvarno su neki ovdje nevjerovatni! podravka ne valja nikako! niti dok je dolazio pokojni pucar, niti dok su kupovali mirnu, evu, žito... sačuvaj bože, dolazi dalićka!!! ne valja kada kupuju menađeri, ne valja kada prodaju menađeri. ne valja kada kupuju mirovinci jer pumpaju cijenu, na valja kada prodaju mirovinci jer pale naše mirovine! jesam li nešto zaboravio?

a cijena dionice u tom vremenu naraste preko 100% i još isplate 60-70 kn dividende! stvarno ne valja nikako! a neće valjati niti na 800!!

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 25, 2021 at 8:02 PM

po stanju od petka sada imaju 194 673 kom. i u srijedu kad nije bilo blokova pokupili 515 kom. što slijedi dalje? strpljivo skupljanje godinama kao kod kraša!!?? sumnjam.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• tollway
    • September 24, 2021 at 8:31 AM

gle... sve je moguće kad dvoje partnera ima više od 96% dionica. opreza nikad dosta.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 10:31 PM

hehehe.... baš zgodno! pivci se namjerili na kokice! kaj bu ispalo z te damatinsko-podravske ljubavi!!??

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 10:28 PM
    Quote from Huncvut

Čak mi je agentica u PBZ-u rekla da ne mogu telefonski povećati transakcijski dnevni limit

takvi info sam i ja dobio, ali bio je u pitanju mjesečni limit. i morao u poslovnicu. i u poslovnici mi rekli da je to točno, ali nisu znali odgovoriti zašto je tome tako. u uvjetima poslovanja tako stoji. nešto kao sprječavanje pranja novca. imaš na računu koliko god novaca, a mjesečni limit je 50 000 svima. bez zahtjeva. na zahtjev po želji.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 8:48 PM

bilo je sličnih slučajeva!

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 11:50 AM

nikaj kolega, baš nikaj. njima se nikud ne žuri. dovoljna im i divka takva kakva je. a možda i bude nekog iznenađenja po tome pitanju :/ :/ :/

1. Privacy Policy
  2. Kontakt