a kakva će biti dobit?
Posts by tollway
-
-
Rusija je ogromna zemlja, proteže se kroz nekoliko vremenskih zona,
da vas ispravim... proteže se kroz 11 vremenskih zona
-
da su baš posijali barem deset mandata kako veli....
-
izgleda da samo meni u ovoj dionici nav nije jedino mjerilo cijene! onda neka bude tako. a ako i jeste, ovo je po navu daleko skuplja dionica i od atpl i od jdpl pogotovo. možda fi uskoro nešto promijeni.
a da li kupujem, prodajem ili samo pratim i čekam uopće nije važno.
i zakaj mislite da nekaj od nekog očekujem? a da je tako kako vi velite... kaj se onda čeka??? potegnite do 20, imate cca 1200 kom ako vam jeftino!
-
opet pilite naopako kolega... to svi koji iole čak i površno prate papir znaju. kad smo već kod brojaka... napišite vi koliki je temeljni kapital, zakonske rezerve, zadržana dobit.... a ne vidjeti u jednom brodu zlatno tele koje će se ionako opet rastopiti. prije ili kasnije.
-
kolega, ovo je forum o zse!!! govorim o sektoru brodara na zse! a oni su za sada još uvijek robovi preuzimanja atpl! a ulpl... ako bude još barem dobrih 5-6 g onda možda dođe na pozitivnu nulu. mislim da ste i vi toga svijesni.
naravno da i u takvim okolnostima postoji mogučnost zarade! dapače!
-
uzalud vam trud kolega...
najveći problem demokracije jest da su dvojica uvijek više od jednoga i oni su u pravu! a psihijatar koji dvadeset godina uči i liječi dvoje luđaka je u manjini!
tako i kod nas.... hdz će vjerovatno i u treći mandat na ovaj ili onaj način, a nemaju niti jedan veliki grad pod vlašću! po tome ispada da "seljaci" vladaju hrvatskom!? s tom razlikom da seljak prije samo dvadeset g i danas nije niti približno isto!
-
želje su jedno, a rezultati govore nešto sasvim drugo. taman da je i 50 kila, uprava će složiti brojke oko nule. znamo zašto. cijena papira govori sve, a drukovi su u ovom slučaju definitivno kontraproduktivni. kad potegne cijeli sektor, onda će i ulpl. sve ostalo nema veze. barem za sada.
-
sigurno greta zna što i kako!!
-
Dali je ovo predizborni epp ili... U svakom slučaju kad krene tu će se IGH dobro opariti...
i tako već barem deset godina.... sad će, samo što nije.
a nikako da krene.
-
Bid je naglo omršavio na brojnim dionica koje pratim, toliko da ga gotovo i nema...ne znam što da mislim...
misli lokalno
već par dana nailazim na ovakve članke,
ajde ovima se i ne čudim da ga stavljaju na svoju stranicu
Bid je naglo omršavio na brojnim dionica koje pratim, toliko da ga gotovo i nema...ne znam što da mislim...
misli lokalno
misli lokalno
nije to ništa novoga zadnjih desetak godina.... samo kaj postoci svake godine rastu!
-
nije baš nekaj dobra, nije niti preloša. da ima boljih i puno boljih unatrag par godina.... ima! ali je puno bolja od trezoraca i obveznica. i naplativa t+2. i još ako uhvatiš divku!!! za one sa velikim portfoliom kao i ht.... no brainer papir.
-
jel se samo meni cini da od kampanje nema ni k?
pocelo je zabavno sa zokijem i glupostima, al onda se sve to razvodnilo, pa i dalje imamo zokija i gluposti
nije bas da pratim aktivno politiku ali ja nista od kampanje ne vidim, nikakve skupove, nikakve reklame, nikakve slogane, nikakve programe...
kao da se izbori ne dogadjaju za tjedan danaviše pratim pre ili post nego sam aktivan, ali ovo je fakat dno dna! sve spalo na osobni nivo!
-
da.... iste priče su bile i sa onom gradnjom 5+ zvjezdica hotela u rovinju. a kad je bio gotov i stavljen u funkciju, masi kritičara pala donja lalufka do koljena kad su vidjeli rezultate! a da su tromi i spori, to je istina.
-
uzimate li u obzir vrijeme od proizvodnje, isporuke i plaćanja od strane dobavljača, ugradnje, distribucije i prodaje vozila u obzir? koliko vidim da NE. tako da ovi brojevi o količini prodaje nemaju neku težinu jer ne znamo kada, odnosno nakon koje faze se vrši plaćanje. koliko sam primijetio po FI to zna biti i nakon 6 mj. ili ja nešto dobro ne računam.... u ugovore ionako nemamo uviđaj.
-
ma fakat odlična dionica!
i ja bih želio naći i vidjeti još dionica koje su napravile manji rast od bcin posljednjih 2-3 godine! sa tako dobrim fundamentima i većinskim vlasnikom poznatim po altruizmu prema malima !!! ili je zvcv jači igrač!!!???
-
bez obzira na to... uvjeren sam da će godina biti opet rekordna!!! i to debelo!!!
-
Da sam znao da će se kolega javiti, vjerojatno ne bih objavio poruku jer i dalje poštujem sve što je on napravio u vezi okupljanja. Ja sam u tom trenutku ponudio informaciju zašto je moguće da nije zainteresiran za daljnje okupljanje jer su unatoč pozivima mnogih nije javljao.
vjerovatno je tako kolega. navedena količina papira pojavila se pod imenom BB tijekom veljače. ili je dotični prodao u javnoj ponudi (kao i velika većina najglasnijih tijekom siječnja na ovom topicu) ili je iza nekog skrbničkog računa (ima ih samo 5-6). uostalom, njegova stvar i pravo da radi kaj hoće. hvala mu na trudu za ono kaj je odradio.
a vama svaka pohvala za inicijativu. iako trenutno nisam unutra, pratim kud plovi ovaj brod.
a kaj se tiče crvenih lampica.... meni su upaljene ovdje već skoro godinu dana! od dana objave dividende.
-
Može li netko iznijeti trenutni broj dioničara. Bio bi zahvalan.
krajem veljače 5440 dioničara. kakva je trgovina, vjerujem da se ništa bitno promijenilo nije.
-
aaaa
koju ste štoriju složili od ničega...ma kakvo pravo na dom kod iznajmljivanja stana, to ne postoji
kol.maratonac, ako očekuješ problem ćemu uopće iznajmljivati stan dotičnom, drugo, nećeš mu prijaviti prebivalište nego boravište i to moraš ti osobno u mup-u, treće, u ugovoru navedeš da po isteku ili otkazu ugovora o zakupu zakupac je obvezan osloboditi prostor od stvari i vratiti predmet zakupa u preuzeto stanje o ćemu će se napraviti zapisnik a svakako i bezuvijetno zakupodavac stupa u posjed predmeta zakupa po isteku x dana od krajnjeg roka te u tome smislu ima pravo o trošku zakupca angažirati zaštitarsku tvrtku i bravara radi promjene brave i fizičkog ulaska u posjed predmeta zakupa.
možeš i tražiti bjanko zadužnicu vezanu na ugovor o najmu. i odmah vidiš reakciju ili (ne)namjeru najmoprimca.