imate procjenu na grafikonu
Posts by tollway
-
-
Čisto jedno razmišljanje za raspravu. Tko kaže da se IB nije dogovorio s TP?! Da će njegove preuzeti za veći iznos ali tek poslije godine dana...
Mi ostali imamo sada ponudu, a njega će isplatiti naknadno i neće biti dužni ići u novu ponudu za preuzimanje, niti isplatiti razliku...
mene kopka druga stvar.... pošto nije sudjelovao u dokapu, deal je vrlo moguće sklopljen. prodati će kao i ostali direktori sada u javnoj ponudi. kao i cerp.
-
da, fakat je dopis tako sročen kao da oni nas nagrađuju što nam nude 53,60 i kao pravi altruisti oslobađaju nas tereta. niti jedan jedini pozitivni element nisam našao za one koji bi ostali!!! neka svatko zaključi za sebe.
-
i koji sad zaključak izvući uz toliko kontradiktornih informacija?
-
Srebro, bakar i dr. metali nakon kratkog razdoblja oporavka opet vuku dolje.
tako je već dulje od godinu dana.... i unatoč situaciji oko crvenog mora nafta također vuče dolje... ne mogu se oteti dojmu da je recesija na pomolu.
-
nije mi jasno zakaj mislite da cijena ne može ispod 53,60?
-
dugo sam prisutan na tržištu, ali ne znam niti jedan slučaj gdje su mali dioničari dobro prošli u sličnim situacijama.
-
bez obzira na to što su dobivali dionice gratis, nije mi normalno da nitko od njih nije sudjelovao. čak niti bilbija. ta činjenica me i dovela do takvog zaključka da tankerska ima stanje pod kontrolom.
-
sada kada sam odvrtio film unarag, ne mogu se oteti dojmu da je priči kraj! činjenica da nitko iz uprave i nadzornog odbora nije sudjelovao u dokapu mi presudna. dakle, deal je sklopljen. a onda kada vidim da su tek nekolicina iz topa sto sudjelovala..... govori sama za sebe!
i meni najprije izgledalo nemoguće, ali uopće se neću iznenaditi ako prijeđu i 75%. ako su na tuho došli od nule do 90% za par mjeseci.....
-
meni pomalo izgleda da smo postali dinosaurusi pred izumiranjem. malo nas još ostalo koji držimo do nekog domoljublja i hrvatstva. ovo sve mlađe ništa to ne zanima i nije ih briga jer su oni građani ne europe, nego svijeta!
a danas ne, a niti sutra, ali uskoro će plakati kad shvate.
kao i za atlantskom
-
a nisu napisali da su 90% doseljenika romi.
-
ovo postaje već previše prozirno.... kad netko od velikih izlazi cijena uvijek na vrhuncu! nekoliko puta sa franjom, sada sa miljenkom.... ili je to slučajnost?
-
A novca na računu ko salate.
Dokapitalizacijom došli do solidnog udjela pa ih vlastiti + ostali novac čeka da s istim isplate ostatak firme.
(Jeli moguće da su za dokap ponudili najmanju cijenu ili se "zavirilo u kuverte" pa su vidili da je zrak čist?)
Ima li netko tko je spreman ponuditi više??
iz preuzimanja tuho i tpng vidljivo je da itekako dobro znaju kaj delaju. ovo odobrenje, pa ponuda pa njezino trajanje i isplata..... sve u detalje isplanirano u najgore vrijeme vozarina. posljedično, slijedi loš fi za q4, loše godišnje izvješće sa debelim minusom. pitanje da li će i q1 unatoč debelo iznadprosječnim vozarinama barem za sada biti pozitivan.
masa malih dioničara proizašla iz same atpl sigurno prihvačaju ponudu kad im stigne na kućnu adresu. kao i od prvih 10.... vjerovatno svi osim bilbije? moje mišljenje jest da će i unatoč ovako očekivano niskoj cijeni doći do 60-65% vrlo vjerojatno.
koliko će nas ostati? po pisanju ovdje, svi!!!???
-
opet točno kolega, ali je veliko pitanje kada će do toga doći!
-
malo smo izašli sa teme..... ima dosta ljudi koje sam uputio u trgovanje. ali samo jedna vrlo vrijedna prijateljica koja mi već godinama trlja nos!!! u devetnaest godina rezultat 6-13!!! nekakva ženska intuicija!!!
-
sve je to ok, ali mislim da je ovdje glavni problem koji odbija investitore već tradicionalno kronično niska marža a posljedično naravno i neto dobit. znam da je neusporedivo, ali jedan skoro pa čisti retailer ima godinama duplo veću veću npm. umjesto da je obratno.
-
pa kapitalni dobitak bi i trebao biti glavni motiv ulaganja, a dividenda samo šlag na tortu. ali ako imaš gomilu kapitala.....
-
normalna stvar ako i kasne. gotovo da nema građevinskog projekta koji se realizira na vrijeme.
-
brajo
nemoj molim te samo mađare spominjati koji su u sr...ma već barem deset godina!!! njih orban vodi samo u jednom pravcu..... mi smo za njih barem ono što austrija za nas što se tiče kvalitete života! ovaj dio uz austrijsku granicu ok, budimpešta priča za sebe kao i zagreb kod nas, ali sve ostalo... plači majka i z decom! što istočnije svakih 50km desetak godina unatrag.
-
ovisi o više faktora. ponajviše o veličini portfelja i prometu koji radiš. dugogodišnji sam korisnik (dvadesetak godina), a to ima i neke ajmo reći pogodnosti.
znam da puno trguješ i za početak ti ta varijanta nikako ne odgovara, ali bi ti brzo došao na male provizije. pogotovo kod hite.