vrlo vjerojatno ste sve dobro napisali!
Posts by tollway
-
-
radi provjereno! samo moraš točno znati koja vrsta naloga znači.
-
kaj je adris našel v jadranu rudnik dijamanata?
-
da, čuo sam za taj slučaj. ali nisam znao toliko pojedinosti.
-
zvjezdani
može malo detaljnije kaj je bilo sa suđenjem u americi?
-
o tome pišeš barem 2-3 godine na temi best buy. a on padne 20-30% dok drugi u istom razdoblju naprave..... napišite sami koliko!
ali, neka i dalje bude bb!
-
Komplet izašao iz adpl i usmjerio sve na kodt.
Molim za savjet: Kamo dalje uložiti: kotr, dlkv ili kodt?
Ja sam novi tu
Hvala
izašao si debelo debelo prerano iz adp jer po meni ozbiljan rast još nije ni počeo!l! veliš usmjerio sve u kodt!!?? pa zatim pitaš kodt, dlkv ili kotr??? objasbiti molim!
-
ne valja insajder, a ne valja ti niti ovaj forum koji si gotovo pa privatizirao! pitam se kaj ne valja!!?? možda da se pogledaš u zrcalo kao i nekoliko njih na insajderu pa da napišete kaj vidite!!??
Jako dobro znas sto i zasto mi ne valja. Krakovi mi jako smetaju kao i nedemokratski i pokvaren način na koji stvari funkcioniraju, a to sto istina boli, oprosti nisam nikome kriv. Privatizirao ? Haha, zapitaj se zasto nema slobodnih komentara, razgovara, procjena i teoretiziranja !! I da ako vec ne mozete argumentirano nekome objasniti trulež, tada krece, vrijedanje, represija, prijetnje, blacenjem, ..... Klasika. Pih
Prosim vas kradezeovci sjesite sa All-a vec jednom !!!!
ne znam koliko ste dugo na forumima.... pravi i najbolji forum je bio na poslovnom. prisutan sam bio od gotovo samog osnivanja, tako dugo dok vlasnici nisu digli ruke od njega prije cca 3-4 g. moderator vjeko fenomenalan iako je imao neke čudne kriterije. ovaj je nastao kao neki nasljednik, ali se mod pogubio prečestim baniranjem ili u službi njegova visočanstva. stariji znaju o čemu govorim.a topic optima je poseban slučaj. eklatantan primjer manipulacije.
niti ovaj najnajnoviji neće dugo jer se ponavljaju greške sa svih prethodnih gdje nekoliko likova preuzima totalnu inicijativu. kvalitetni forumaši, iako znalci prestaju pisati zbog nekolicine trolova koji ih neprestano hebu.
da.... žalosna slika demokracije... dva luđaka su pametnija i više vrijede od jednog doktora koji ih liječi!!
ništa osobno, ali to je žalosna istina ne samo foruma nego i cjelokupnog društva u cjelini jer nitko nije sam kriv za svoje greške već je krivo društvo, sistem, vremenska prognoza.... ali NIKAD stvarni krivac.
-
Ljudi koji su slusali All-a su profitirali i jos ce.
A vi koristi represijske aparate i mene suspendirajte koliko zelite ionako mi je plan potraziti forum u kojem vlada demokracija jer ovo je too much cak i za mene glupoga
ne valja insajder, a ne valja ti niti ovaj forum koji si gotovo pa privatizirao! pitam se kaj ne valja!!?? možda da se pogledaš u zrcalo kao i nekoliko njih na insajderu pa da napišete kaj vidite!!??
-
kaj se onda čeka ?
-
nakon inauguracijskog govora narančastoga, rasprodao sve što sam mislio. taj novac burzu više neće vidjeti. ostavio portfelj sa nekih 110-120 kila na čekanju. ne znam kaj očekivati, sve dalje sve manje pratim. i osjećam se ful bezbrižno i zadovoljno.
-
zato i je već dugo vremena sitna riba
-
ako imaš nekoliko tisuća komada....
-
kada odbijemo porez, samo 12 centi više nego lani. kaj je tu vrlo dobroga!!??
-
sve ti to ovisi o veličini portfelja, mili moj. a i miran san je neprocjenjiv!
-
nije rečeno da nije.... uz sve poznate činjenice... ali skidam kapu svima koji projiciraju ili govore o nekakvim vrijednostima i dugoročnim ulaganjima tipa 5 godina. ne samo na ovoj dionici. u ovo današnje vrijeme kada se događaji bilo pozitivni bilo negativni smjenjuju sve brže.... do korone sam i sam razmišljao na sličan način. sada su mi već i dvije prepuno zbog svega izrečenoga.
Nekako mi se čini da te mame obveznice.
Tamo "si siguran"
donekle si u pravu. godinama sustavno vadim novce sa burze. najprije auto, potom za stan, pa u trezorce kad su bili iznad 3%, a posljednje u zlato, u nekoliko navrata od 2000-2500.
no, skrećemo sa teme. imam i dalekovod u manjoj količini, ali ne vjerujem u dugoročne projekcije. djelujem prema sentimentu i trendu, sve ostalo mi manje bitno. ne samo na ovom papiru.
-
godinama ista priča. vrlo konzervativno vođena i stabilna mala banka! ako malo proučite sastav uprave i nadzornog odbora vidjeti ćete da je to stara garnitura koja igra na sigurno.
Jel to dobro ili loše u današnje doba ?
teško dati jednoznačan odgovor. tako je barem posljednjih petnaestak godina.
-
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
Ja mislim da je DLKV budući multibegger. Sad kad je dio jedne stabilne grupe, uz dobar backlog vjerujem da ih čeka svjetla budućnost. Možda sam subjektivan, jer sam propisno ušao u poziciju lani. Ocjenjujem da su bitno podcjenjeni. Kod njih za ocjenu ne smijemo gledati P/E jer su bili u gubitku. Tek prošle godine su obrnili. P/S je 0.9 što je nisko u odnosu na druge iz branše. Meni kaže da bi buduća intristička vrijednost za 5 godina trebala biti 22,20 €.
nije rečeno da nije.... uz sve poznate činjenice... ali skidam kapu svima koji projiciraju ili govore o nekakvim vrijednostima i dugoročnim ulaganjima tipa 5 godina. ne samo na ovoj dionici. u ovo današnje vrijeme kada se događaji bilo pozitivni bilo negativni smjenjuju sve brže.... do korone sam i sam razmišljao na sličan način. sada su mi već i dvije prepuno zbog svega izrečenoga.
-
Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
-
Nepresušno nam treba povećanje stope profitabilnosti.
stopa profitabilnosti je rak rana ovog društva barem desetak godina!