autor i ja sam za
Samo kako to izvesti da se zaštiti vas i naš identitet ?
autor i ja sam za
Samo kako to izvesti da se zaštiti vas i naš identitet ?
Display MoreTelecoms Market 2020 Global Market Opportunities, Challenges, Strategies and Forecasts 2026
......
Optima telekom
......
kad bi nekako dosli do tog pdfa
ne daje mi se 90€ za download pdfa, da vidimo da li ista pametno i novo pise...
https://menafn.com/1100887133/Glo…ecast-Till-2026
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ja doniram 10 eur a Vi recite kako da Vam distavim / uplatim. Mogu I u kaslic susjeda ubacit ukoliko želite zaštititi svoj identitet ? Samo recite vrijeme. U nadi da još ima poštenih ljudi..
Vule : ovih 444 komada je novo. imao je 586 000 kom. kao da mu je dosadno. pa 444 komada ne bi ni ja.. barem bi 1000 uzeo haha
harpun : a sada mi to provedite ? Što to znači za dioničare ?
zlocesti : a ja ne držim do sebe?? da imam novaca vec bi mao od svake HR dionice nekoliko 10aka 100tina ili 1000 komada.. (ovisno o cijeni jedne dionice). ali sam i u radnim 30im godinama i nemam toliko novaca na raspolaganju. također, malo sam se bacio i na USA trziste.. ko zna do kada ce rasplet sa OPTE trajati a vani se propuštaju prilike...
https://www.alo.rs/vesti/politika…ver/242792/vest
valdja ne bu i nas prevario
Ekipa, od 1.11. ili 1.12. na mobilnim uređajima Tele2 postaje Telemach. Eto. Provjerite ako mi ne vjerujete i sjetite me se 😊😄😎
jeste znali da Tele2 od 1.12. postaje Telemah?
Dakle doci ce do promjene za zaslonima mobilnih uređaja. Provjerena informacija.
prekjucer poziv uz HTa, danas iz Tele2... interesantno je da a mi je HT dao ponudu koje nema na internetu - Magenta1 ali posebno jeftinije... molim da se ovo premjesti uu OPTE kladionica ukoliko smatrate da ovdje ne spada. Hvala.
neka drzava dodje sama po svoj novac zasto malog saljete da popunjava JOPPD? oni moje novce trebaju...
@naim : a koja je to ?
lebowski : kolega, ali u HTu je pala i fixna mreza...
mene jucer zvali iz HTa ( ok ja sam ih u petak da ne duljim s pricom zbog cega.. ) uglavnom u petak mi rekli kao da ne mogu rijesiti sada problem da ce se javiti u ponedjelak - i javili se oni uredno.. i kao u čem je problem bla bla. .e sada to le morati na višu instanci prosliediti ...ALI .. možemo vam ponuditi sve u jednom - Magfenta 1 - koliko mobilnih imate, koliko fixnih? ako vam sve to spojimo bla bla.. mozete jeftinije i mobitel dobiti bla bla..
kolega.. zelite li ove sekunde proimet od par10aka tisuca kuuna? mogu ga ja napraviti prosipanjem cijele opte po bidu : XD
da je meni ulaz na 1.6 vec bi mi na 8 sigurno popustile kocnice..
za oko 35000 kn. mislim 5000 komada
po 7 kn mislim tako nesto.
Laudator : pa kolega Vi za moj pojam imate cijelo bogatstvo u OPTE
dobro i koji je zaključak velikih stručnjaka s foruma o OPTE s wall streeta ?
meni je najveću ilaz 6.6 kn. odredio sam si psiholosku granicu da preko 7 kn nema da dokupljujem. tako je i bilo. dokupljivao sam vecinu ispod 5 kn iako imam ulaska i po 3 kn..
Drage kolege, ja sam se naguro još malo na 100 k komada. Nema cijene na kojoj nisam kupovao. Trenutno sam u lijepom minusu. Koja je moja dijagnoza?
kolega, smije li se znati prosijek Vašeg ulaska?
Ledica ; a što ako FI za Q3 bude dobro ? Dugovi se vraćaju Optima je sve manje i manje dužna..