Display MoreNema baš više ni drhtavih ručica, promet je mizeran uz pad od 2%, znači investitori nisu trznuli negativno na jučerašnju prodaju.
Ovaj quote ne znam kako maknuti.
Vrlo interesantan razvoj događaja, možda ipak bude nešto novo u tom zakonu do drugog čitanja.
Krešić ju je pitao hoće li se ići u omogućavanje vertikalne integracije, kada je riječ o grupacijama koje, poput United Grupe, u svom portfelju imaju i nakladne kuće, poput N1 televizije, Nove TV i Sport Kluba, i telekom.
“Sigurno da će biti dosta izmjena. Mi smo najavili već u prvom čitanju da zapravo taj dio ograničavanja vertikalne integracije će doživjeti određene izmjene. Ukoliko se bude išlo u tom smjeru, onda će se ići i u smjeru koji je poznat i u drugim državama, a načina kako će se definirati obveza prenošenja onih kanala koji imaju koncesiju, ovdje treba objasniti da nakladnici u svom portfelju imaju različite kanale, neki za koje imaju koncesiju, neke koji su pay tv, a neki koji, poput N1, čak nemaju ni poslovni nastan u RH. Ovim zakonom mi ćemo i takve kanale, koji se većinski obraćaju publici na određenom teritoriju, uključiti u jurisdikciju Vijeća za elektroničke medije, što predviđa i nova direktiva”, rekla je Obuljen Koržinek.
Bilo bi to pravo čudo, ali bumo vidjeli.
Do ove izjave bilo bi to pravo čudo, ali nakon ove izjave bilo bi čudo da izmjena ne bude. Pa izrijekom ih je sad najavila.
ali trgovina to bas nije pokazala....