Ok ukratko ? Prelijen sam za lektiru. Malo povećana EBITDa Marza ? Pozitivno za prodaju.. ?
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. - Financijski izvještaj - 2020, Godišnji izvještaj, Revidirano, Konsolidirano https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36357
Ok ukratko ? Prelijen sam za lektiru. Malo povećana EBITDa Marza ? Pozitivno za prodaju.. ?
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. - Financijski izvještaj - 2020, Godišnji izvještaj, Revidirano, Konsolidirano https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36357
valjda nećemo upasti u probleme
malo još.. iako već vidjeli..
jeste primjetili da Krešo nije dugo dokupio? proizlazi da je njemu gornja cijena za ulas ono 6.2, 6.3 kn ?
Kolege... Mobilna aplikacija Tele2 ima update - nakon dugo vremena tj od početka siječnja nisam se mogao ulogirat u app Tele2 .. i reinstalirao .. i zvao korisničku službu. I konačno od danas ne app Telemach i sve radi.
Sada komentar kolega.,.
@ kakvo to veze ima s optimom ? 😁😉🙂😎😎😆
ja sam svoju formulu više puta predstavio. i bio vise puta korigiran. a bome su se neki i slozili sa mnom.
a i sami znate da se operateri trze po 5 - 15 EBITDa
Mogu i ja objasniti ako Admin trenutno nije u mogućnosti.
Ustvrdili smo davno da “ nema besplatnog ručka”, a evo ovdje na forumu ga ipak ima. Pa onda poslužitelju daš malu napojnicu , bakšiš ili kako već tko to naziva za besplatnu uslugu, a zauzvrat dobiješ značku VIP i kartu za VIP ložu s besprijekornim i odličnim pogledom ravno na teren bez da te ometaju reklamni panoi.
I da, ta VIP loža nema poveznicu s onima u kojima sjedi Maminjo i njegovi prijatelji suci. 😉
P.S. Baciti koji put pogled na temu Donacije i isprsiti se 😀
u redu hvala. samo moram vidjeti kako da anonimmo doniram. ...
st-brajo bogami nisam....
ja sa 15 kn / dionici sto trenutno odgovara 7 x EBITDA bez oduzimanja duga ako usporedimo sa Tele2- sada ce jedan kolega napisat, "da ali Tele2 7.2x EBITDA je po drugoj metodologiji" ali imajte na umu .. ZABA po 10, HT dobiva konkurenciju, i premija za preuzimanje.
moje razmišljanje samo.
Uprava je jasno izjavila da na planu novih projekata namjerava intenzivno raditi, a to uključuje i mogućnost sudjelovanja u obnovi. Do sada su u relativno kratkom roku uspjeli iznenaditi tako da će vrlo vjerojatno naći rješenja i za taj izazov. Kako? Pa to je posao za koji su solidno plaćeni da ga rješavaju - zar ne? A do tada - špekulacije i nagađanja su uobičajena pojava.
Nego da li se to meni čini ili su neke transakcije na Ingri izbrisane ?
po cemu Vam se cini da su izbrisane ?
A drvo kupovalo po skoro 7... Sumnjam ja da će biti 7 kn.. može samo više..
tu gdje je je jer smo ju sami doveli tu gdje je. pa sjetite se reakcije na vijesti sa poslovnog. sjetite se dana kada je izašo natješaj u Ftu... cijena na 9 kn...
i onda nakon mjesec i pol članak na polosnom HR i korona i cijena na 3.8 kn.
sjetite se i izlaska infa da UG kupio Tele2 - cijena odjednom sa 3 na 4 kn u jednom danu. tako je to. da se sada krene kupovat sa aksa eto nas za cas na 10 kn.
to sam vec ja objavio da biraju Nokiu
bilo bi zanimljivo kada bismo svi mi ovdje zasuli na drustveni mrežama kao i poslovnoj mreći Linkedin profil TELEMACHa sa pitanjem: "kada je ispalta dioničara ioptima telekoma? " jedino je problem što bi na taj način bio otkriven identitet forumaša ovdje da to netko od nas pita iako se ne bi znalo tko je..... čitsto da se vidi i reakcija ostlaih neupućenih hehe.
evo... stigao Telemach kako kažu
https://www.facebook.com/10733193931557…32699136778823/
evo i nmvog weba.... hoće li objava skoro
Svaki kvartal porasat , uz nove sudionike .
Porast čega kolega ? Kakve nove sudionike ili janVas ne razumijem ?
Znaci pala je i zadnja prepreka da UG postane vlasnikom Optime te čekamo službeno da se izglasa zakon u drugom čitanju.
Sad je samo pitanje do koje razine cijene je transakcija zatvorena😁
JA se toplo nadam 7 EBITDa bez oduzimanja duga što daje 15 kn / dionici