Bome ni ja isto. Bio sam pokupio preko 3 EUR malo.. sad mi je žao..
Posts by dionicar
-
-
bas me zanima ko je kupac svih tih dionica danas ... a cijen najniza u zadnjih godinu dana...
-
Mene zanima čemu ovo namjerno rušenje cijene ?.
Stvari u firmi se slažu... Bvps je preko 4 EUR ..pred godinu dana dionica je bila na 3,3 EUR .
-
Meni na području Dubrave Zagreb ne radi internet da nije do toga ?
-
Po čemu je to cijena visoka? Jedino ako gledate u odnosu na cijenu iz nekog proteklog razdoblja. Po svim ostalim pokazateljima je izrazito jeftina, pogotovo jer se radi o growth dionici u trenutno izrazito atraktivnom sektoru. Morate uzeti u obzir da ako cijena ostane na ovim razinama p/e sa izvještajima za kraj godine vjerojatno pada ispod 7.
Možda se nisam pravilno izrazio. Cijena sigurno nije visoka, ali na tržištu gdje nema fragmentirane kupovine je iznos 1.700 € po dionici puno, posebno za retail investitore, ukoliko su oni izdavatelju bitni. Zato smatram da bi z denominacijom, npr 1700 € =100 dionica po 17 €, cijenu dionice učinili pristupačnijom i promet bi se sigurno povećao.
ha zasto bi ju i svi mogli kupiti?
takomozete reci i za MDKA....
imam MDKA. planiram kupiti KODT
-
Gdje je to DiAbLeRo slikano koji je to projekt što grade ?
-
Ide polako na 2 eura, a onda potop do "starih" 0,66 eura (5 kn)
I tako opet nekoliko godina ravne crte...vjerojatno do 2032.godine
Neće vam uspjeti tako jednostavno dokupiti nešto što vrijedi barem preko 4 EUR..
-
A kada bi išla onda isplata .?
-
Samo pozitivno za banke.
Svaki stanovnik RH duguje skoro 6000 EUR. Od rođene bebe do penzionera. 23mrd / 3 880 000 = 5900 EUR...
Bit će dividende
-
Koliko bi po novim pokazateljima bio bvps ?
-
A koliko solidarna ?
-
U pozivu za Glavnu skupštinu je navedeno:
- preostali iznos ostvarene neto dobiti ostvarene u 2023. u iznosu 79.306.323,81 raspoređuje se u zadržanu dobit. Pritom se ističe:
1) da iznos od 24.194.268,75 eura neće biti uključen u izračun redovnog osnovnog kapitala, uvažavajući članak 60. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2024. godinu, čime je isti - ukoliko isto bude određeno posebnom odlukom Vlade Republike Hrvatske i odlukom Glavne skupštine - raspoloživ za isplatu dividende bez ograničenja iz članka 312.a Zakona o kreditnim institucijama.
2) da će preostali dio zadržane dobiti u iznosu 55.112.055,06 eura biti uključen u izračun redovnog osnovnog kapitala, pri čemu u slučaju odluke o isplati dividende predmetnog iznosa odnosno njegovih dijelova, isto podliježe ograničenjima iz članka 312.a Zakona o kreditnim institucijama.
Prevedeno ?
-
Koliko je span isplaćivao prijašnjih godina ?
-
i kod nas nije dobgro sve nesto crveno..
-
Također...mislim da nije nemoguće 1000 EUR / per stock
-
Mišljenja sam da je HPB jako podxjenjej u usporedbi sa ZABA. Po ovome bi HOB već trebao biti na preko550 EUR
-
ZABA mu ulijeva povjerenje a INGRA ne
-
HPB KOi KODT INGR
MDKA
-
Ne znam nisam čitao toliko detaljno ni gledao ko čisto moguće...
-
sto kazete na FI ?