Moram jedino reci da je hrpa tih apartmana i kuća naslijeđena.. i k možda malo preuređena..tako da je ispaltivost puno prije od 50 godina
Posts by dionicar
-
-
jeste sigurni ?
-
ima ZABA i hrvatske od kuda to ?
-
Teško da će ikada.. imate ZABA
-
Kolega gradnja je danas malo skuplja.. pa minimalac je narastao od 2016. Ohoho.. i nepalca morate minimalcem platit. Čelik poskupio Beton poskupio..
-
malo zatrese KRK i odmah INGRA pada ? sto je to haha ;))
-
realno gledano.. da ste prebacili... niste nikom ukrali... dakle nije taj nvoac "greskom vaam sjeo od nekoga"
ne mogu vam nista...
jednom prilikom.. PBZ app ... investicijski fondovi.. uglavnom pimao sam ulozeno valja 30 000 kn.. a aplikacija pokazala 2 mil kn jer je netko nesto zeznuo...
jedan fond u kojem je pisao da ima 1 mil kn... prodao udio... i ckao dal ce sjesti.. naravno nije proslo - sjela ej prava vrijednost.
kontaktirao odjetnika odvjednik rekao ako sjedne sve da odmah rpebacim u druge banke i podignem sto vise gotovine.
-
jesu kolega.. a iz 1. ruke info da ljudi iz IGH odlaze - kako Vi kažete.. "pored redovnih plaća" koje KASNE! :))) hahaha
to su "redone plaće" :))) hahahha
U čemu je problem:
Jesu li radnici dobili sve plaće? -JESU
Jesu li dobili božićnicu? - JESU
Jesu li djeca radnika dobila poklon za Božić? - JESU
Žao mi je kolega ali sa vama nema smisla polemizirati. Ovakve destrukcije jako su providne..
ne pricam dektruktivno nego sam realan i pricam kako stvari stoje.. biste li radili u firmi gdje placa kasni?
a da ne idem u dalej.. nakon godinu dvije mladi inzenjer kada dobije iskustvo ide dalje posto vidim da tamo nema napretka... joj kolega... u toj branši sam znam kaj pričam....
možda Vi radite u IGH?
svako svog konja hvali
-
Meni uvijek na brokdrškom 0 kn..
A čekajte npr PBZ osigurana 100 k eur
Sveukupno
Mogu imati 100k EUR u banci i 20k EUR na brokerskom i osigurano mi 120k EUR ?
-
a sto je tih 150k kn ili 20k eur sto je tu meni osigurano ?
-
Bravo naši 3.8 milijuna vs 215 milijuna.
Da ja vidim korist od te pobjede ?
Ajde igrač Luka ima pa neka imam i ja ko Hrvat..
Ipak smo pobjedili..
Luka Modrić dobio novi automobil od Reala: 'Zvjerka' je vrijedna gotovo 900 tisuća kunaPonajbolji svjetski veznjak dobio je na korištenje pravu 'jurilicu' od strane novog sponzora.www.google.com -
I što ?
Sve po starom. I dalje sutra moram na posao 😃🥱
-
ma slažem se ja sa vama.. ali uzeo samko primjer.. lakonekome ko ne radi - ima firmu i ljude koji vod eposlove a on može karikiram na dan biti 4 sata na poslu.. naravno da ta osoba ima vremena i novaca za vozikanje.. ali uzmite ljude sto rade neka je 8 saii na dan.. pa neka je placa i 12 000 kn.. gorivo kosta a vrijeme nitko ne moze platit...
-
Imam prijateljicu koja vozi dijete u vrtic u jednom smjeru cca 17 km, pa kuka o cijeni benzina, vremenu, da je skupo vozit dijete na neku aktivnost, da nema dijete drustvo jer u selu nema djece.
Bas joj je lijepo, a do posla ima preko 30 km....
Razvoz dovoz...
Takav zivot nebi zelio djeci.
srca ti, po tebi onda nitko ne bi trebao živjeti na otocima, a oni se u 3 mjeseca namlate para više nego "građani" za cijelu godinu, pa vam dižu cijenu nekretnina u ZG kad djeca krenu na faks ili si kupe neki stančić u ZG čisto da im zimi nije dosadno, jer ZG nudi puno bolju kulturnu ponudu, a jedino "ne-radnici" imaju vremena, a i love za sve to obići.
običnom, radnom čovjeku, je bitno da mu je sve blizu da ne gubi vrijeme na razvoz, a vjeruj mi, postoje neke manje sredine di je to i ostvarivo.
najveći mit je da je to ostvarivo samo u (vele)gradu, a baš većina ljudi takav mit i puši, pa se onda na tržištu nekretnina igraju ko će bit zadnja budala
zo ste u rpavu.. ali nema svatko apartma kucu sto mu je deda baka izgradio pa da renta i ubire plodove toga.....
-
I onda mi vi vozite djecu u vrtić ?
Ili barem dajete za gorivo ?
A vrijeme provedeno u autu ko mi plaća?
-
Imam nešto toga ali je isto zadnjih godinu dana dosta pao pa sad raste
-
nije ni čudo ko je vodio prodaja...
James Wong on LinkedIn: Credit Suisse’s Default Swaps Rise to a Record on Added Turmoil -Credit Suisse’s Default Swaps Rise to a Record on Added Turmoil - 300 😰😰😰 (Bloomberg) --The cost of insuring Credit Suisse Group’s debt against default...www.linkedin.com -
Drugi brod ga je udario, znači krv je drugi?
OK onda njegovo osiguranje pokriva trošak popravka i gubitak zarade ? Kako je to regulirano osiguranjem?
Mislim da vam ovo "gubitka zarade" ne drži vodu . .
Ja idem na poslovni sastanak autom , netko me udari i ne stignem na sastanku dogovoriti posao od 1 mil EUR hoće li obvezno osiguranje druge strane meni isplatiti 1 mil EUR ?
Sjetite se kada padne mreža telekoma,.banalni primjer.. ako vi ne možete poslovati 2 sata npr. I firma u ta 2 sata izgubi iznimno da je jako mala firma 100 EUR, hoće li vam biti umanjen račun za ta 2 sata i još isplaćeno 100 EUR zbog nemogućnosti poslovanja ?
-
-
A što onda doktor treba tražiti 100k neto / mjesec ?
Mislim moraš li za Flight Control imati fakultet ?znam da je to stresan posao, ali pa ovo su cifre doktora u DE