EBITDA 133 000 000 kn x7 = 931 000 000 kn
931 000 000 / 69 000 000 dionica = 13 kn / dionici.
Racunam li nesto krivo ?
ZABA po 10...
drvo prosjek mislim po 6, 7..
Sto vise nije Jasno ? Ispravite me ako grijesim
EBITDA 133 000 000 kn x7 = 931 000 000 kn
931 000 000 / 69 000 000 dionica = 13 kn / dionici.
Racunam li nesto krivo ?
ZABA po 10...
drvo prosjek mislim po 6, 7..
Sto vise nije Jasno ? Ispravite me ako grijesim
hugh : da kolega kako da ne.. zato moje kolege cijede za 6500kn neto..
druga prica je sto nitko nema muxx reci na razgovoru za posao "vidi da je jako dobra placa u Vašoj firmi dajte mi prosjek firme i ja sretan," e da ljudi imaju malo više novaca a ne da skaču kao psi na hranu pa me baš zanima da svatko dođe s takvim pristupom dal bvi se u IGH malo azpitali što ne valja?
sve se bojim da znam koliko direktor ima.. sigurno 500 000 NETO mjesečno a mladi inzenjeri crnče za 6500..
sto bih volio da me pozovu na bilo koji razgovor za bilo koje radno mjesto tamo da ih priupitam malo o plači....
Na prosjek place od 18 000 kn NETO..
Kao dioničar saznao sam jednu vrlo neugodnu pojavu među radnicima ERNT-servisi, do 2016.godine bili su radnici HT u više gradova, da su prijavili lažna mjesta boravka i na takav način stječu nepripadajuća novčana primanja za putne troškove. Ova pojava je vrlo učestala, ali ne znam o kolikim mjesečnim prevarama se radi i ne znam kako to službeno zatražiti da se istraži. I sve to eto saznao sam u ovo vrijeme krize kada ni dividenda nije isplaćena, kada se pokušava uštedjeti gdje god se može. Da li netko ima slične informacije?
kolega, a što Vam je tu čudno?
pa noralna stvar.. evo primjer. ako radite u državnnoj firmi a firma vam je unutar 2 km od adrese stanovanaj nemate pravo na naknadu za prijevoz - a recimo u ZG ako je razmak tram stanica 500m dakle za 4 stanice nemate pravo na stvarno naknadu ZETovog pokaza.
Osobno poznam ljude koji su se prijavili kod roditelja / prijatelja samo da ostvare 300kn naknade prijevoza.
Ja bih također to napravio da imam problema sa time. Neka mi firma da službeno vozilo kao inženjeru ( iako mi ne treba za vrstu posla koje radim) kao dodatak plaće pa ne bude bilo muljaža.
maga : Vi isto razmislajte kao i ja.. ja isto cekam end game.. ali kao sto sam vec pisao.. bude li manje od 9kn ispast ce da mi je bilo bolje izaci onda..a bude li 10+ dobro sam profitirao. nadam se 12 - 14, max 14 - 18
maga : koja obljetnica? koliki vam je prosjek ulaska ? meni je vec prosla obljetnica ali ne sa svom kolicinim.
Ne znam dal je bitno ili ne, ali upravo mi dođoše SMS od Tele2: "Čestitamo, ovih dana slavimo 14 godina".
Nije li optima preko 5kn trebala biti u rezimu koraka podizanja 0,05kn? Ili sam nesto pomijesao?
kolega, režim je promjenjen ove godine zbog prometa. istina, prosle godine kada smo probili 5 kn je išla po 0.05kn ali od ove godine ( ne znam datum) je preko 5kn korak 0.02kn. pogeldajte obaviejst na ZSE.
ako pogledate onaj video koji je netko postao jucer / prekjucer sigurno se nesto desava. k tome, zar bi PT DVRO tolik okupilo po mome sa prosjecnim ulaskom preko 6kn i zar bi br. 10. ( Krešo) još dokupljivao po oko 5.. ?
Mislim da kad izađe da čemo ostat PAF!
karlo : dakle, sto se Revoluta tice, stigne mi mail s kojim je revolut registriran, da glasam na skupstini ONLINE. dakle glasam "iz maila":
za ZB Flobal ne znam nisam nikada trgovao ali ga imam. nadam se da sam pomogao.
dobro je znati. ako PBZ kupuje nesto se desava
Moller : kolega, a recimo da vam je prosjekulaska po 5 kn.. pa da je i po 6.. i to recimo u zadnjih godinu dana.. , a taman pred godinu dana pod kraj 5.mjeseca je bio skok sa 3 na 4 kn kad je u nedjelju izasla vijest da je Tele2 prodan, ( mislim da je bio 31.5.), ne vidim gdje je problem pricekati ako treba i jso koji mjesec obzirom na "velike" kamate u bankama od 0.05 - 2% MAX na guzi rok orocenja ( ovih 2% je za orocenje 3 - 7 godina). pa razmislite malo.
kolega, mislmi ja da bu na kraju ovo minimum 12 kn / dionici.
kako netko štopa cijenu..
sada na prodaji 15 000 komada po 6 kn..
svi uspavani... ponedjeljak je. bial pijanka za vikend. radi radi.
trgovac : odakle podatak o broju korisnika da ne kopam sad ?
Kolege, ako ponuda bude barem 9.5kn svi smo na dobiti. Ali ako bude manje od 9 e onda cu zaliti zasto nisam prodao u rasponu 8.6 -9.
Takodjer da Sam znao da ce se ovo Desiti bi izasao tada I ukupno si smanjio prosjek ulazka.
no ponovit cu, procjena Deloitte 7.4 😉 nakon h1 preko 8. ZABA po 10. A banke ne vole gubiti. 😉😊
Koliko Sam ja upucen svi moraju dobiti isto. Dakle nema preuzimanje ZABA I ht po 12 a Mali po recimo 6.. nema to smisla..
odličan post maga . No i dalje ako sve skupa izračunamo mislim da je to daleko iznad 10 kn / dionici.
sto s emeen tice neka se ne vrti samo neka daju dobre pare za OPTE