upravo dobih poziv na glavnu skupstinu.
dakel tada cemo znati i dividendu 05.05.2025. ocekujem 200 eur min
upravo dobih poziv na glavnu skupstinu.
dakel tada cemo znati i dividendu 05.05.2025. ocekujem 200 eur min
Banke u USA su rasturile. I ovdje očekujem isto...💪
Ocekujes da rasture korisnike ili ?
Očekujem što veće kamate i obračun zateznih kamata ako ljudi kasne s kreditima :))
kvartalno izvješće koje dolazi uskoro će odrediti novi tok cijene zabe.
vec vidim u izvjestaju - porast od naknada u odnosu na prethodno razdoblje prosle godine "+100"
cak nismo pali ni za puni iznos dividende u %
Kada očekujemo rezultate za 1. Kvartal ?
Ja bih Reko dobiti izvanredne..povećanje bankarskih naknada. Krediti se izdaju ko na traci lova se printa
Display MoreA kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Ja znam sve...jer se trudim povezati dostupne informacije i usudim se pitati ...
Pažnja dobrog gospodarstvenika je ključna u zaštiti kapitala...
Od 2010.god. sam postavio nebrojena pitanja, bio na gotovo svim Skupštinama, prolazio razdoblje PSN-a i sve to preživio psihički...
Ako je tako rado bih se vratio u ingru
Onda kora da ste trenutno i dalje u minusu sa Ingrom...
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
. Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
Bit će ti žao...uskoro
A kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Sad se odjednom svi usplahirili oko Ingre .. kako to kolege ?
A prije kao to ništa ne valja... Ja prodao ispod 2...
kolege kako mislite kakvi ce rezultati za banke biti za prv godinu? rkedita vise nego ikada.. gotovinski.. stambeni..
ide sada oprosti poal pdva...
kakvo je stanje? ja mislim da ce dobiti biti rekordne..
eto.
moje iskustvo s jednom bankom u HR.
odobre mi ogroman minus po tekucem racunu - 5500 EUR - uz minimalna primanja bruto minimalna place i sve neoporezive dodatke primam.
ne znam tocno kad je to bilo odoboreno..
ali evo ajmo ovako.
listopad 2018 - trazim minus po tekucem racunu primam minimalnu placu odobren minus oko 8500 kn ajmorec 1100 eur.
nakon nekog vremena minus povecan na 5500 eur.
studeni 2023. - pismeno na kucnu adresu (NE PREPORUCENO) dobivam obavijst da mi se sa 31.12.2023. odobreno prekoracenje smanjuje sa 5500 EUR na 1100 EUR i da izvoim stanje racuna do tog dana svesti na taj iznos ili ce mi banka omoguciti u 12 obroka otplatu. dolazim u banku, kazem da nemam taj novac, te da mi omoguce otplatu u 12 mjeseci ili ako je ikako moguce u vise. ljubazna bankarica mi kaze da moze i na 36 rata. potvrdujem da moze odna 36. potpisujem dokumentaciju.
cca ozujak 2024. dobivam obavijest da mi minus sa 1100 rezu na 630 eur. kroz 3 mjeseca. naravno vise ne mogu dobiti "mini kredit" za otplatu. nekako se cupam i svodim stanje racuna na -630 eur.
mozda zaboravih dodati da u studenom 2023 konacno trazim VISA Premium koja mi je odobrena vec godinama.
rujan 2024. kazem da mi uruce mastercard pravu kreditnu revolving. - takodjer stoji da je odobrena vec nekoliko godina.
da bi ove godine posjetio banku i trazio kredit za zatvarenje postojeceg kredita i mastercard revolving. i to kredit na 10 godina. napomena - rata tog kredita je ista kao rata "mini kredita" za zatvananje minusa. napominjem da bih s novim kreditom zatvorio postojece sve obveze i doveo stanje racuna u +. i ne, ja to mroam iz vlastitih sredstava hahahaahha.....
ljudi moji odobarate mi minus od 5500 eur sa minimalnim primanjima, 2 kreditne kartice i onda sto sad? :)))
ali ista ta banka ne zna za moj portfelj dionica koji se vodi kod njihovih brokera xd :))) a koji je trenutno +200%
sto reci :))
danas smo skroz zeleni po prometu sve dioncie u zelenom po prometu
Istekao je rok za žalbe za javnu nabavu za izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj, kazao je gradonačelnik.
Bit će to prva gradnja novog stadiona nakon 70 godina i ključna faza prema maksimirskom stadionu.
Tko li će ovo graditi...pogodite..."imenjakinja"
ne znam ko kolega.. odajte nam tajnu..
Hehe. Povećanje dobiti banaka ?
Kredite treba vraćati..
Pričam o ovoj godini...
Hehe. Povećanje dobiti banaka ?
Ne razumijem čemu ovakva rasprodaja ?
Ljudi dižu kredite više nego ikad..
Pogotovo do 01.07.
Erste gotovinski kredit se moze podici preko aplikacije George, bez odlaska u banku
Pokušao sam no odbijeno mi je.
Sustav je povukao plaću i kreditni zaduženje po karticama.
No isti taj sustav me nije pitao mislim li s novim kreditom zatvoriti postojeći.
....
Ima li neka banka u HR koja isplaćuje kredit online vas preko banke ?
Do recimo 20 000 EUR koje bi se koristilo za zatvoriti postojeći kredit ?
nije mi jasan pad na ZABA i HPB..
a banke u HR izdaju rkedita vise nego ikad. dobit ce bi sjajna i za 2025. pogotovo kada ljudi navalili na kredite.
pogotovo prije 01.07....
koliko ljudi znam koji su sad navalili dic kredie za stan ...
Nekom hitno treba gotovina pa bezglavo udara po BID-u..
Mogao je drugačije...
Mora da je neka Tesla na popustu XD