ma znate sta, tko god preuzeo Optimu ili ne ja sam u plusu. Imam bogati Trio Paket
Posts by sasab
-
-
Turska Lira je previse volatilna a oni bi zabranjivali kriptovalute, pitam se zasto!?
-
Izgleda da je bull poludio od proljeca. Prvih 10 po market kapu drze 1.6 triljuna dolara i lagano se raste. Konsolidacija u zadnjih mj dana baj baj...
-
Ma ako netko misli istresti lovu za Opte kod Suiss banke, ode to u sekund. Sad je vruca utakmica, brzo je izglasavanje ZEMa, udavaca se nudi na sve strane, konkurenti se gledaju preko nisana a Opte zadnji kolacic na pijatu u ovom desetljecu sa cca 200K korisnika.
-
Na tren sam zaboravio gdje zivim, ko je na vlasti i da postoje ljudi (lopovi) u HR koji za tu istu vlast glasaju svaki put.
Cista Rak Rana
-
Znaci 70M dionica po 10 kn plus 200M kn duga i eto nas na pragu od milijarde kuna sto nije preveliki kolac za Velike igrace, ipak je to cca 130 milijuna eura a ja bi rekao da se mogu rastegnut i do 200 milijuna eura
Samo da se oni (ponudadi) rastegnu pa da mi malo izmjerimo lezajke na nekom jadranskom otoku bas kao i glumci koji budu trgovali i ceskali bradu prilikom preuzimanja..
Rjeci mi se pozlatile i eto nas na 12kn +
Ovo ljeto UV faktor 50
-
Da li se zna kada ce ZEM u zavrsno izglasavanje? Mislim si da bi odmah nakon izglasavanja mogla uslijedit objava od strane UG-a jesu li zagrizli ili nisu.
Vec je mnogo proslo i ruke bole od drzanja papira..HODL
-
Mislim UG puca na veliko ali A1 je sad u zescoj frci da ostane po stani i gleda u leda ekipi kako kroji naprijed a tu je i 5G pred vratima. Ako A1 misli biti koliko toliko ozbiljan igrac na trzistu, morat ce se jako dobro isprsiti pred nabrijanim UGom.. bas veselo je pred nama..a i njima..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ovo je A1 pozurio poslati novim i postojecim korisnicima.
S obzirom da ce maknuti puno programa koji su prilikom potpisivanja ugovora zajamceni, puno toga pada u vodu.. izigravaju korisnike kao i obicno
Bit ce tu jos rata i izigravanja dok se stvari ne slegnu vezano za UG, A1, Optimu i HT
-
Na koliko postavis indikatore u 1 min. grafu? I dali koristis ATR?
-
Samo ove godine Telemach planira pustiti u rad oko 4000 kilometara optičke mreže i tako povezati sve regije i veće gradove u Hrvatskoj. Navedena optička infrastruktura predstavlja okosnicu razvoja fiksne i mobilne mreže nove generacije i osigurava najbolju kvalitetu usluge za korisnike“, zaključio je Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku u Telemachu Hrvatska.
Opasni su, rekao bi agresivni..
-
Kad bi nasa Vlada, Drzava stimulirala investiranje gradana pa da se oslobodi ionako katastrofalna stednja sa nikakvim prinosima i novac prelije na trziste sa manjim porezima itd, onda bi i bilo spasa ali oni ocito ne zele pomoci gospodarstvu, interes im je prezivljavanje, kukanje i prelivanje iz supljeg u prazno.
Sa svim silnim zakonima koji se stalno mijenjaju, (korupcija) parafiskalnim davanjima, raznim agencijama, povjerenstvima, komorama, korumpirano pravosude, visoki porezi itd.. moras biti lud da i krenes nesto investirati ili pokrenuti biznis.
Jednostavno, katastrofalna klima koja te tjera da trcis u krug za raznim papirima i dozvolama dok ti se lova pomalo cjedi..
-
Ovako na prvu, cini mi se da su ful povoljni paketi..radujem se božiću
-
Kabola je stvarno dobra a treba probat i Benvenuti i Coronica malvaziju, meni jako dobre.
Ottocento bijeli i Ottocento crni su na repertoaru kad se proda Optima ali garant.
-
To mu je ostalo od prije, sad bi trebao promijeniti u A1 ili ce mozda u Telemach
-
Burna ce biti zavrsnica, samo da ne ostanemo kratkih rukava.. sve mi se cini da necemo i da cu si uskoro kupiti novu Hoodie-cu
-
I da, na forumu nisu buregdije, to su nase kolege, trgovci, investitori, hoteljeri, inzinjeri, menaderi, profesori, konobari itd.. koji investiraju svoj zaradeni novac kako naj bolje umiju i znaju. Nikad podcjeniti nikoga.
-
Zakokosariti milijun, dva ili pet je bas dobra izjava...
Malo si mislim, sve je obavijeno velom Velike tajne da bi se moglo i kokosariti i prodavati bureci kako je njima volja a mi mali cekajmo kraj i to je to.
Tipa oni su veliki i posteni, moralne i eticke ikone te nisu podlozni glupostima kao i buregdije i sverceri sa markata mi se bas i ne lovi.
Dobra je ona "to je sta znas a ne mozes ni zamisliti nesto sta neznas" je karta na koju oni igraju a ponekad ne vjerujem ni sebi a kamo li vecim igracima.
Pogledaj samo nase moralne Velicine u politici pa je odmah jasnije kakav je i biznis.
-
Od Ane na skrbnički, pitanje je čiji? Meni ovo lići na šah.
Moguće je da se grupira jača ekipa za bolju poziciju u pregovorima.. ko če ga znat. Još malo pa smo na finishu
-
Kupovati buducnost u HR je ravno ruskom ruletu, prije bi rekao da se kocka na sta ce biti a sta nece..
Onaj koji je htio kupit buducnost je odavno preko grane