1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • May 1, 2021 at 12:10 AM

ma znate sta, tko god preuzeo Optimu ili ne ja sam u plusu. Imam bogati Trio Paket ;)

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• sasab
    • April 16, 2021 at 3:17 PM

Turska Lira je previse volatilna a oni bi zabranjivali kriptovalute, pitam se zasto!?

• sasab
    • April 13, 2021 at 4:06 PM

Izgleda da je bull poludio od proljeca. Prvih 10 po market kapu drze 1.6 triljuna dolara i lagano se raste. Konsolidacija u zadnjih mj dana baj baj...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • April 9, 2021 at 11:58 AM

Ma ako netko misli istresti lovu za Opte kod Suiss banke, ode to u sekund. Sad je vruca utakmica, brzo je izglasavanje ZEMa, udavaca se nudi na sve strane, konkurenti se gledaju preko nisana a Opte zadnji kolacic na pijatu u ovom desetljecu sa cca 200K korisnika.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sasab
    • March 29, 2021 at 6:10 PM

Na tren sam zaboravio gdje zivim, ko je na vlasti i da postoje ljudi (lopovi) u HR koji za tu istu vlast glasaju svaki put.

Cista Rak Rana

• sasab
    • March 28, 2021 at 3:27 AM

Znaci 70M dionica po 10 kn plus 200M kn duga i eto nas na pragu od milijarde kuna sto nije preveliki kolac za Velike igrace, ipak je to cca 130 milijuna eura a ja bi rekao da se mogu rastegnut i do 200 milijuna eura :)

Samo da se oni (ponudadi) rastegnu pa da mi malo izmjerimo lezajke na nekom jadranskom otoku bas kao i glumci koji budu trgovali i ceskali bradu prilikom preuzimanja..

Rjeci mi se pozlatile i eto nas na 12kn +

Ovo ljeto UV faktor 50 8)

• sasab
    • March 27, 2021 at 12:16 PM

Da li se zna kada ce ZEM u zavrsno izglasavanje? Mislim si da bi odmah nakon izglasavanja mogla uslijedit objava od strane UG-a jesu li zagrizli ili nisu.

Vec je mnogo proslo i ruke bole od drzanja papira..HODL ;)

• sasab
    • March 26, 2021 at 9:00 PM

Mislim UG puca na veliko ali A1 je sad u zescoj frci da ostane po stani i gleda u leda ekipi kako kroji naprijed a tu je i 5G pred vratima. Ako A1 misli biti koliko toliko ozbiljan igrac na trzistu, morat ce se jako dobro isprsiti pred nabrijanim UGom.. bas veselo je pred nama..a i njima..

• sasab
    • March 26, 2021 at 10:12 AM

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ovo je A1 pozurio poslati novim i postojecim korisnicima.

S obzirom da ce maknuti puno programa koji su prilikom potpisivanja ugovora zajamceni, puno toga pada u vodu.. izigravaju korisnike kao i obicno

Bit ce tu jos rata i izigravanja dok se stvari ne slegnu vezano za UG, A1, Optimu i HT

• sasab
    • March 25, 2021 at 11:28 PM

mitkko

Na koliko postavis indikatore u 1 min. grafu? I dali koristis ATR?

• sasab
    • March 22, 2021 at 1:33 PM

Samo ove godine Telemach planira pustiti u rad oko 4000 kilometara optičke mreže i tako povezati sve regije i veće gradove u Hrvatskoj. Navedena optička infrastruktura predstavlja okosnicu razvoja fiksne i mobilne mreže nove generacije i osigurava najbolju kvalitetu usluge za korisnike“, zaključio je Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku u Telemachu Hrvatska.

Opasni su, rekao bi agresivni..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sasab
    • March 22, 2021 at 10:30 AM

Kad bi nasa Vlada, Drzava stimulirala investiranje gradana pa da se oslobodi ionako katastrofalna stednja sa nikakvim prinosima i novac prelije na trziste sa manjim porezima itd, onda bi i bilo spasa ali oni ocito ne zele pomoci gospodarstvu, interes im je prezivljavanje, kukanje i prelivanje iz supljeg u prazno.

Sa svim silnim zakonima koji se stalno mijenjaju, (korupcija) parafiskalnim davanjima, raznim agencijama, povjerenstvima, komorama, korumpirano pravosude, visoki porezi itd.. moras biti lud da i krenes nesto investirati ili pokrenuti biznis.

Jednostavno, katastrofalna klima koja te tjera da trcis u krug za raznim papirima i dozvolama dok ti se lova pomalo cjedi..

• sasab
    • March 22, 2021 at 10:12 AM

Ovako na prvu, cini mi se da su ful povoljni paketi..radujem se božiću ;)

• Birtija

• sasab
    • March 20, 2021 at 9:31 AM

Kabola je stvarno dobra a treba probat i Benvenuti i Coronica malvaziju, meni jako dobre.

Ottocento bijeli i Ottocento crni su na repertoaru kad se proda Optima ali garant. 8)

• Birtija

• sasab
    • March 16, 2021 at 10:36 PM

To mu je ostalo od prije, sad bi trebao promijeniti u A1 ili ce mozda u Telemach :evil:

• sasab
    • March 16, 2021 at 9:16 PM

Burna ce biti zavrsnica, samo da ne ostanemo kratkih rukava.. sve mi se cini da necemo i da cu si uskoro kupiti novu Hoodie-cu :)

• sasab
    • March 14, 2021 at 10:51 PM

I da, na forumu nisu buregdije, to su nase kolege, trgovci, investitori, hoteljeri, inzinjeri, menaderi, profesori, konobari itd.. koji investiraju svoj zaradeni novac kako naj bolje umiju i znaju. Nikad podcjeniti nikoga.

• sasab
    • March 14, 2021 at 10:45 PM

lebowski

Zakokosariti milijun, dva ili pet je bas dobra izjava...

Malo si mislim, sve je obavijeno velom Velike tajne da bi se moglo i kokosariti i prodavati bureci kako je njima volja a mi mali cekajmo kraj i to je to.

Tipa oni su veliki i posteni, moralne i eticke ikone te nisu podlozni glupostima kao i buregdije i sverceri sa markata mi se bas i ne lovi.

Dobra je ona "to je sta znas a ne mozes ni zamisliti nesto sta neznas" je karta na koju oni igraju a ponekad ne vjerujem ni sebi a kamo li vecim igracima.

Pogledaj samo nase moralne Velicine u politici pa je odmah jasnije kakav je i biznis.

• sasab
    • March 11, 2021 at 10:34 PM

Od Ane na skrbnički, pitanje je čiji? Meni ovo lići na šah.

Moguće je da se grupira jača ekipa za bolju poziciju u pregovorima.. ko če ga znat. Još malo pa smo na finishu

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • March 11, 2021 at 1:01 PM

Kupovati buducnost u HR je ravno ruskom ruletu, prije bi rekao da se kocka na sta ce biti a sta nece..

Onaj koji je htio kupit buducnost je odavno preko grane

1. Privacy Policy
  2. Kontakt