Dividenduše HT, KODT, unatoč svemu RIVP, neka potone još malo PBZ... Uh puno je toga.
Posts by KultLicnosti
-
-
Top 10 za sada nepromijenjen.
Nadam da i neće, neka nastave mirno poslovanje i divku isplaćivat.
Ne želim ovdje Gordon Gekka.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mislim da treba ovako dokumentirat ovaj povijesni dan, imat ćemo što pričat djeci.
Petak 13 nam tek dolazi.
-
Zapadne države demokratskog uređenja nisu uopće u stanju da se efikasno suoče sa ovim problemom jer su sloboda kretanja i osobna prava stvari koje su na pijedestalu iznad svega te je rezultat ovo što gledamo svaki dan. Pa što bi neki političar se upuštao u zatvarnja granica države /regije kad je epidemija/virologija njima potpuno strana tema a pitanje je koliko uopće imaju sposobnih savjetnika? Siguran sam da je u Italiji (između ostalog) bila glavna kalkulacija da se skijaška sezona ne remeti. Ko mrtav a ko živ do aprilili...
Disclaimer: autor pod dojmom crvenila na ZSE
-
-
Bilo-nebilo drago nekome čut najveća moderna katastrofa HR je izbor Sanadera u 2. mandat i posljedično sve što je bilo iza toga.
Osim za famozni građevinski sektor, ali ubrzo su i oni dočekali dželata. Gdje su danas?!
Sjećam se da je I.S. bio u to doba jedan od možda dva u istočnoj Europi koji je ponovo izabran za premijera.
-
Za naše prilike bila bi to sasvim lipa dividenda da banditska država ne nastoji otet. Ovako je solidna.
-
Očekujem polagano smirivanje medijske histerije s virusom, dizanje Crobija i nadalje životarenje u mizernim prometima i mizernim volumenima.
-
Prihodi lipo narasli, a dionica pala 3,83%.
Netko rasprodaje prije razvoda ili nečega drugog...
-
Eee da je keša, lagano bi posisao sve Adrisa što se može, po razumnoj cijeni
-
Hmm a gdje je sad onaj član sa Poslovnog koji ima kuma-šefa u ZABi koji mu kaže da nije ništa ozbiljno...
-
Pozdrav svima.
Nije mi drago da mi se portfelj crveni, ali neka malo potrese drhtavce.
Očekujem crvenilo bar do kraja tjedna...